Adsense Dogrulama ücreti Gelmiyor

• Kullanıcı Sathko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Sathko

Kayıtlı Üye
Adsense Dogrulama ücreti Gelmiyor Ne Yapa biliriz Aceba 2. istek te Yaptık bir 7 günde ona Geçti varmıdır Çaresi

15 gün önce ziraat yazdım ertesi günü hemen yattı sizde niye öyle olduki

Enpara'da bende istedim 10 günden fazla oldu gelmedi.

aynı durum bende de var geçen hafta ziraat tanımladım gelmeyince pazartesi akşam enpara tanımladım hala tık yok

ıs bank dun ekledım gelmedı acaba ıs bank ta sorun varmı bıde ıs bank ın onlıne bankacılıkta havale gelıp gelmedıgını nasıl anlarız ? ılk defa onlıne bank. kullanıyorum

20-25 gün içerisinde aynı adsense hesabına 3 defa banka hesabı ekledim..
hepsi de en geç 2 gün içerisinde geldi..

imkanınız varsa bir de ziraat ile deneseniz

edit: diğer adsensemde iş bankası hesabı var.. onda da yine 2 gün içerisinde gelmişti banka doğrulaması

bende 1 aydır uğraşıyorum ziraat denedim olmadı en parada bi hesap açtım olmadı sonra gene enparada bi hesap daha açtım olmadı geri ilk enparayı denedim gene olmadı başa dönüp ziraati deneyeceğim tekrar genel bi sorun olduğunu görünce içim birazda olsa rahatladı :) ben şube seçemediğimzden olduğunu düşünüyordum ama şube olayıda kalkmış galiba

Son düzenleme:
En akıllıca yöntem bankanizi arayıp sormak çabalamak yerine sanırım çünkü hesaba dusmese de bekleyen işlemlerde görünür tutar bi demek lazim

En akıllıca yöntem bankanizi arayıp sormak çabalamak yerine sanırım çünkü hesaba dusmese de bekleyen işlemlerde görünür tutar bi demek lazim

Bu kadar farklı bankada bu sorunun olma ihtimali düşük

Arkadaşlar nedir son durum.
Benimde bir arkadasım hala tanimlayamadi

halen gelen giden yok bu kaçıncı ıban ne yapıcağız bilmiyorum :( bi 3 haftada biz bekleyelim bakalım ne olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri