Adsense durum çok karışık

Karınca

Yasaklanmış
Arkadaşlar adsensemi 1997 li kardeşimin ismi ile almıştım gecen nısan 12de pin yola çıktı ancak hala gelmedi? 2.ci pini istedim galıba gelmıcek(inş gelir) 3ten sonra kımlık ıle onaylatcam ama 17 yasında kımlıkten anlarlar ve onaylamazlar dimi napıcam ben hesapta 500+var yanı almam lazım?
veya faturalandırma kımlıgı yerını şimdi değiştirsem kendı adımı yazsam olurmu?

(banka hesabı vs bişey daha eklemedim )

Edit: Mesela pin geldı dıyelım kardeşimin banka hesap kartı var ama 17 yasında sıkıntı olur dıye kendı adıma açtıgım hesabı baglıcam sıkıntı olmaz dimi? gerçi herkez adsense alıp satıyor ama olsun sorayım içime düştü :/

herkes katekulle yapım onaylatıyor sende onaylatırsın bu kadar kasma :D

Photoshop ile kimlikte değişiklik yap resmi falan değiştir doğum tarihini de ama anlaşılmayacak şekilde yap ;)

Tc no vede dogum tarıhını sakladımmı bişey kalmıyor zaten :D
asıl olan bi şekılde onayladıktan sonra kendı banka kartımı kaydetsem olurmu?

Bende nüfus cüzdanı ile onaylattım, 15 dk sonra onaylandı.
Pek tınlamıyorlar galiba hemen onayladılar.
Hatta gecen birisi demisti beyaz kagıt gönderdim onaylandı :)

pin gelmezse adsensede kayıtlı adrese gelen bir faturanın üstüne adsense hesabının ismini yaz onaylanır

ben 6.adsense hesabımı 5 yaşımdaki oğlum adına bu şekilde onaylattım, banka hesabını da 4.kez kendi adıma olan bir banka hesabı yaptım

yani;
1- adsense alıcı ismi ile banka hesabının aynı olmasına gerek yok
2- adsense pin gelmezse üstüne adsense alıcısının isminin yazılı (photoshop sağolsun) herhangi bir kağıt ile bile onaylatabilirsin

pin gelmezse adsensede kayıtlı adrese gelen bir faturanın üstüne adsense hesabının ismini yaz onaylanır

ben 6.adsense hesabımı 5 yaşımdaki oğlum adına bu şekilde onaylattım, banka hesabını da 4.kez kendi adıma olan bir banka hesabı yaptım

yani;
1- adsense alıcı ismi ile banka hesabının aynı olmasına gerek yok
2- adsense pin gelmezse üstüne adsense alıcısının isminin yazılı (photoshop sağolsun) herhangi bir kağıt ile bile onaylatabilirsin

Hocam allah razı olsun içim rahatladı ama yanı pin gelmesse sunun gibi kendı hesabımdan aynı sekıdle resım alıpmı yollıyım?

Kljy8b.png

Arkadaşlar facebooktan bi arkadaş şöyle diyor
varsayalım pin gelemedi kımlıkle onaylaman gerekecek ozaman isim soyadını ve yaşını düzelt 3. pin kodunu istedikten 22 gün sonra onaylatırısın bu olay bir arkadaşımın başına geldı aynısı yaptım oldu

yanı farzedelim pin gelmedi bende ordan kardeşmin isim soyısım değişiğ kendı isim soyısmımı yazsam kımlıgıde kendı kımlıgımı yollasam sıkıntı olmaz yanı oylemı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri