adsense eksik sayıyor

qwerty41

Kayıtlı Üye
merhabalar, sağolsun serkan abinin videolarının yardımıyla youtube işine başladım ama daha başlıyamadım sanırım :) youtubede bir kanal açtım ve güncel video yüklüyorum, youtubede günlük videolarımın toplu izlenimi 5.000 Ancak adsense eksik sayıyor daha doğrusu saymıyor gibi 5.000 nerde 300-400 nerde yani 5.000'e yakın birşey saysa onada razıyım ama oda yok :o
yardımcı olabilecek varmı acaba? resim attım sıkıntı olur mu bilmiyorum yeniyim, kusurumuz olduysa affola.
http://imgim.com/9127inciu3304030.jpg

merhabalar, sağolsun serkan abinin videolarının yardımıyla youtube işine başladım ama daha başlıyamadım sanırım :) youtubede bir kanal açtım ve güncel video yüklüyorum, youtubede günlük videolarımın toplu izlenimi 5.000 Ancak adsense eksik sayıyor daha doğrusu saymıyor gibi 5.000 nerde 300-400 nerde yani 5.000'e yakın birşey saysa onada razıyım ama oda yok :o
yardımcı olabilecek varmı acaba? resim attım sıkıntı olur mu bilmiyorum yeniyim, kusurumuz olduysa affola.
http://imgim.com/9127inciu3304030.jpg

adsense de gördüklerin reklam görüntülenme sayındır. Yani 5000 izlemenin tamamında reklam çıkmayabilir. Reklamın çıkmadığı videoların olabilir. Ya da izleyiciler videonun 10. saniyesine gelmeden ekranı kapatabilir reklam görüntülenmez. Ya da adblock programı kullanırlar reklam görüntülenmez. Birçok sebep var yani telaş etmene gerek yok :)

adsense de gördüklerin reklam görüntülenme sayındır. Yani 5000 izlemenin tamamında reklam çıkmayabilir. Reklamın çıkmadığı videoların olabilir. Ya da izleyiciler videonun 10. saniyesine gelmeden ekranı kapatabilir reklam görüntülenmez. Ya da adblock programı kullanırlar reklam görüntülenmez. Birçok sebep var yani telaş etmene gerek yok :)

3-4 gün geriden geliyor diye duymuştum bir yerde öyle birşey olabilir mi acaba? eğer youtubede 5.000 adsensede 300-400 görücekse sürekli işim zor gibi :o

3-4 gün geriden geliyor diye duymuştum bir yerde öyle birşey olabilir mi acaba? eğer youtubede 5.000 adsensede 300-400 görücekse sürekli işim zor gibi :o

youtube istatistikleri 2 gün geriden geliyor. adsense istatistikleri anlık gibi nerdeyse yaklaşık 10 dk sonra sisteme yansıyor istatistikler. Para kazanmanız onaylanana kadar geçen süredeki izlenmeler de sayılmaz mesela bir sürü etken var onlardandır muhtemelen.

bendede var bu sorun yutube analizde görünen izlenimin yarısını anca yansıtmöışlar. orda görünen pranında yarısından azını :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri