Adsense Erişemiyorum

irfancan

Kayıtlı Üye
Adsense hesabımdan bu ay ödeme almama rağmen adsense hesabıma girmeye çalıştığımda bu hesap etin değil gibi bir uyarı çıkıyor ama youtube kanallarımda adsense aktif gözüküyor. bilen daha önce başına gelmiş bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Girmeye çalışırken çıkan uyarı:
Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as your application is currently in review. Within a week of your application date, we'll review your application and follow-up with you via email. Once you are approved to join AdSense, you'll be able to log in to your account and get started.
Return to AdSense home.

Farklı tarayıcı ile deneyin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Farklı tarayıcı ile deneyin düzelmezse farklı bir pc yada vdsden deneyin , daha önce birkaç kez başıma geldi :)

Tüm söylenenleri denedim telefondan bile girmeyi denedim ama tekrar aynı hata para gelmesi gerekiyordu oda gelmemiş.

bu sorun adsanse girişinde kullandıgın mailden önce başka bir maile girince verir önceliki olarak adsanse hesabına girersen sorun kalmaz

adsenseye girmeden önce başka bi mail kullandıysammı diyosun tarayıcıda
Aynen oyle adsansedeki maile girmeden once adsanseye bagli olmayan kanala girmissin o yuzden boyle hata veriyo butun maillerden cikip tekrar tek adsansedeki maile girersen sorun kalmaz

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tarayıcının geçmişini temizle öyle giriş yap. Düzelmesi lazım.

tarayıcının geçmişini temizle öyle giriş yap. Düzelmesi lazım.

olmuyo bro defalarca denedim

---------- Spam Engelliyici 14:38 ---------- Önceki Mesaj 14:34 ----------

Beyler Youtubede bağlı gözüküyor her hangi bir sıkıntı yok
mLoVZ2.jpg

---------- Spam Engelliyici 15:10 ---------- Önceki Mesaj 14:38 ----------

Güncel

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri