Adsense Eşiği Geçmeyen Para Alınabilir mi?

gezgin27

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar geçen ay adsenseimde para kazanma kapatılmıştı. Bu ay eşiğe çok yakın bir miktar kesinleşmiş. Normal şartlarda bu para yatmıyor.

Acaba bu parayı almak için ne yapabilirim. Adsense hesabını silsem gönderirler mi parayı?

Göndermezler hocam, öyle bişi yapma, sanırım beklemek zorundasın

Niye kandırıyorsun ayıp hocam.Hocam isterse 199.99 da kalsın diğer ayı beklemek zordundasın.

hocam neden kandırayım ki :D adsensenin sahibi ben değilim.Bildiğim kadarıyla adsense silinirse içindeki para 2-3 gün içinde veriliyor.Yani ödeme gününü bile beklemiyorsun :D

edit : link verdim yukarda

İptal eşiği

Hesabınızı iptal etmeye karar verirseniz ve hesap bakiyeniz iptal eşiğinin üzerindeyse, ödeme almak için gerekli adımları tamamlamış olmanız kaydıyla, nihai ödemeniz, yaklaşık olarak ay sonunu izleyen 90 gün içinde yapılır.

İptal eşiği 20 TL olarak görünüyor.

Sanırım iptal edersem alabilirim parayı. Tekrar para kazanması açılır mı diye bir soru işareti de var kafamda.

hocam neden kandırayım ki :D adsensenin sahibi ben değilim.Bildiğim kadarıyla adsense silinirse içindeki para 2-3 gün içinde veriliyor.Yani ödeme gününü bile beklemiyorsun :D

Hocam daha o yol ile alan görmedim sorun yaşayalabilir arkadaş beklemesi daha iyi olur bence

İptal eşiği

Hesabınızı iptal etmeye karar verirseniz ve hesap bakiyeniz iptal eşiğinin üzerindeyse, ödeme almak için gerekli adımları tamamlamış olmanız kaydıyla, nihai ödemeniz, yaklaşık olarak ay sonunu izleyen 90 gün içinde yapılır.

İptal eşiği 20 TL olarak görünüyor.

Sanırım iptal edersem alabilirim parayı. Tekrar para kazanması açılır mı diye bir soru işareti de var kafamda.

hocam adsense emin değilim ama komple siliniyor diye biliyorum.Ayrıca ödeme en geç 1-2 gün sonra geliyor hesaba :D

keşke okusaydın hocam :D
İptal eşiği

Türkiye için 20 tl :D

edit:
aynı şeyi yazmışız :D

Yardımlarınız için teşekkürler, hesabı iptal ediyorum şimdi. Sonucu yazarım para yatarsa.

Peko hesap nasil iptal ediliyor ? Benimse odeme esigine yakin bi para kalmisti

ben geçenlerde eskilerden kalma unuttuğum bir web adsenseyi iptal ettim içinde 50 tl vardı iptal edeli 2 hafta geçti gelen giden bir şey yok pin banka hepsi onaylıydı. para gelsin diye iptal etmedim zaten ismimi yakladığı için iptal ettim bilginize

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri