Adsense Gelir Durumum Hakkında Sorularım

Mert Biceroglu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ,

Size birşey sormak istiyorum lütfen cevaplandırın. 1 Cevap gelse bile razıyım ama konu kapatılmasın lutfen.

1- Olay şudur ki ben google adsense nin güncellemelerini görmek için bi arkadaşımı reklama tıklattım. Google adsenseye işlemediğini gördüm. Bunun güncellenmesi ne kadar sürer ayrıca tıklanmasına rağmen tbm nin hiç artmamasıda güncellenmemiş olmasından mıdır?

2- Resimde gördüğünüz gibi toplam kazanç a 1.41 dolar demiş. ama benım tbm 0.9 bi arkadaşa sormuştum gelirin sadece tbmden gelir ve de 1.000 görüntülenme başına parada alırsın demişti benım vıdeolarım 327 görüntülenme almış acaba günlük görüntülenme başınada ek bir ücret veriyormu?

rmyqu.png

3- Tahmini kazançlar ise hep 0.00 dolar bu 2. 3. günden sonra değişecek midir acaba ?

4- Toplam kazanç kazanmış olduğum para mı oluyor eğer öyleyse google adsenseyi açtığımızda ilk gelen yerde neden yazmıyor belirli bir zamandan sonramı yazmaya başlayacak?

Şimdiden çook çook çook çook çook teşekkürler .

adsense sadece reklam tıklarına para verir görüntülemeye vermez

1-Arkadasına reklam tıklatma ceza alırsın inede tıklamaa 15 -20 dakkıka içinde görunur.(Eğer geçerli olarak saydıysa)

2-Adsense tık basına para verir TBM her tıkın ortalama verdiği paradır. 10 Tık tık bası 0,10 cent tbm kazanç= 0,10*10 dur.

3-Tahmini kazanç hep sıfır görünür orada problem yok ay sonu tüm günlerin toplam kazançları ödemeler kısmında kesıntı ve gecersız tıklar düşerek kazançların hesaplanır.

4-Toplam kazanç kesınlesmeyen ve google tarafından kesıntıye ugramamıs kazanctır ay sonunda bunlar hesaplanır ve ödemeler kısmına aktarılır.

Not Forumda konuları okumanı tavsıye ederım bu tarz ve ileride karsılasacagın tüm sorular zaten forumda mevcut

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri