adsense gene tırlattı.

• Kullanıcı OMG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

OMG

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar bu gun bi adsense actım
herneyse işte onaylandı sozleşmeyi kabul ettım
şimdi dedimki gireyimde bi kanal baglıyayım .
diyorki

Hesap Etkin Değil
Bu login onaylanmamış bir başvuruya bağlı olduğu için henüz bir AdSense hesabına sahip değil. Başvurunuz hakkında daha fazla bilgi için lütfen başvurunuzda belirttiğiniz e-posta adresinize gönderdiğimiz mesajı inceleyin.AdSense anasayfasına geri dön.

E hesap onaylandı kendım onayladım 3 tane de kanal bagladim
kanal takip programında pub lar görünüyor
adsense kanalına gırıyorum bakıyorum orada da pub lar aynı ve adsense normal sekılde baglı gosterıyor.
varmı bu sorunu yaşayan ve çözen arkadaş

Evet bir arkadaşıma aynısı oldu ve bir hafta içinde kendiliğinden düzeldi. Kanal bağladı gelirler belirli bir seviyeye geldi ve ardından geçersiz etkinlikten kapandı.

mobil mesaj

Evet bir arkadaşıma aynısı oldu ve bir hafta içinde kendiliğinden düzeldi. Kanal bağladı gelirler belirli bir seviyeye geldi ve ardından geçersiz etkinlikten kapandı.

mobil mesaj

o gecersiz etkinlik dedigin adsense kıyım zananında otomatık bot dedigimiz sistem tarafından tamamiyen rast gele olan bir olay olmuş olmasın
çünkü benim tertemiz ip farkli adres ve spam yapmadıgım bir adsensemde sahte tıktan kapandı.

Bende daha önce görmüştüm bu sorunu, bir süre içinde kendiliğinde düzeliyor. Ben genede olay yeri incelemeyi çağırıyım;

@ilyas sendeyiz üstad

o gecersiz etkinlik dedigin adsense kıyım zananında otomatık bot dedigimiz sistem tarafından tamamiyen rast gele olan bir olay olmuş olmasın
çünkü benim tertemiz ip farkli adres ve spam yapmadıgım bir adsensemde sahte tıktan kapandı.
Yeni adsense eski değil.en son geçersiz etkinlik diye (9 ekim sanirim) bir grup adsense banlandi (yeni acilanlar).sonra mail geldi geçersiz etkinlik değil ama gene de banlisiniz diye, itiraz ediyorsun gene aynı mailler geliyor.adsense bug da kaldığını düşünüyorum sizede benzer bir durum var bence başka adsense açın.

mobil mesaj

Yeni adsense eski değil.en son geçersiz etkinlik diye (9 ekim sanirim) bir grup adsense banlandi (yeni acilanlar).sonra mail geldi geçersiz etkinlik değil ama gene de banlisiniz diye, itiraz ediyorsun gene aynı mailler geliyor.adsense bug da kaldığını düşünüyorum sizede benzer bir durum var bence başka adsense açın.

mobil mesaj

hocam o dediginiz konu benım temiz adsensemede oldu o genelleme olan bişey diye düşünüyorum sahte tık dıyorlar itiraz forumu atıyorsun sonra dıyorkı sahte tık degıl itiraz politikasi onuda atıyorsun cevap mevap atmıyorlar :)

Son düzenleme:
hocam o dediginiz konu benım temiz adsensemede oldu o genelleme olan bişey diye düşünüyorum sahte tık dıyorlar itiraz forumu atıyorsun sonra dıyorkı sahte tık degıl itiraz politikasi onuda atıyorsun cevap mevap atmıyorlar :)

ama genede risk ile devam etmek ıstemıyorum.
ama genel olarak karşilaşabilecegimiz bir sorun olabilirmi ?
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam elbet konuya denk gelirsiniz konuyu okuduktan sonra
acabaa diyorum 1 saat içinde 3-5 kanal bagladıgımız adsenseler boyle onaydan felan düşüyor olabilirmi ?
yanı hiç onaylanmamiş gibi sonuçta yt her türlü kazıgı attı bıze bunuda yapar vallahi beklerim ..

bakalım ne kehanetler cıkacak forumdan :)
Ben hala ne cevap aradığınızi anlayabilmiş değilim kolay gelsin. sizin bug da kalmış hesabı kullanmanın riski bu.ayni gün açılan ve aynı şartları sağlayan adsense ayakta.he bu olay tek başına bir gostergemidir hayır ama sadece olasiliktir.kolay gelsin gelişmeleri buraya yazarsanız bizde takip edelim iyi geceler.

mobil mesaj

Ben hala ne cevap aradığınızi anlayabilmiş değilim kolay gelsin. sizin bug da kalmış hesabı kullanmanın riski bu.ayni gün açılan ve aynı şartları sağlayan adsense ayakta.he bu olay tek başına bir gostergemidir hayır ama sadece olasiliktir.kolay gelsin gelişmeleri buraya yazarsanız bizde takip edelim iyi geceler.

mobil mesaj

Aradigim cevap ilk başta kullanip kullanmamakti ama gelen cevaplar doğrultusunda net bi karara vardim yorum almak istiyordum yeni bir sistem geldimi diye.
Adsense yi deneme amaçlı kullanacagim ek adsense olarak farkli bir vds den takip edeceğim sonucunu buradan iletirim

Patron cildirdi :D

---------- Spam Engelliyici 01:10 ---------- Önceki Mesaj 01:02 ----------

Bu tur seyler aslinda turkiyeyle ilgili yaptiklari guncellemenin sancisi.

sakıncali bir durummu yoksa oylesıne denk gelmiş bir bugmu ?

Eger adsense sorunları bu sekilde devam ederse (insallah duzelir), yakın gelecekte yeni bir fenomen cıkıcak ortaya: Adsense [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] :D

hocam türkiye'nin para kazanmasını açtıktan sonra türkiye lokasyonunda sapma sapan işler yapmaya başladı... özellikle bu ay pin yada banka hesabı girildiğin de yani hesabın içinde fiziksel hareketlilik olduğun da hesap kapanmaların yaşanmasından sonra bu teoriye daha çok inanmaya başladım.
sende buna benzer bir sorun yaşıyorsun.

hiç banlanmayacak adsenseler banlanıyor, spama düşmeyecek adsenseler spama düşüyor.. garip garip işler oluyor.

sakıncali bir durummu yoksa oylesıne denk gelmiş bir bugmu ?

Olay şu arkadaşlar;

Adsense Türkiyeye para kazanma sekmesini açtı, Türkiye Google ekibide bu hareket doğrultusunda ''Patrona Yalakalık'' tabiri ile tüm Tr. spam calısan hesapları tespit edip adsenseleri ucurmaya basladı. Hatta hızlarını alamayıp Türkiye lokasyonlu tüm hesaplara giriştiler. Bu banlar Türkiye Google ekibi kaynaklı değilse baska da bir şey bilmiyorum. Türkler yiğittir, merttir de aynı zamanda çok da fesattırlar unutmayın. ;)

20 gün önce açtığım adsense hesabı hala aktif olmadı.

özgün kanalı olan bir arkadaşım var aşcı kendisi kendi yaptıklarını koyuyor spamı bilmez bile 2 gün önce faceten yazdı giremiyorum sonra girmiş tamam girdim diye mesaj attı, tarama-operasyon yok sanırım...

merhaba arkadaşlar bu gun bi adsense actım
herneyse işte onaylandı sozleşmeyi kabul ettım
şimdi dedimki gireyimde bi kanal baglıyayım .
diyorki

Hesap Etkin Değil
Bu login onaylanmamış bir başvuruya bağlı olduğu için henüz bir AdSense hesabına sahip değil. Başvurunuz hakkında daha fazla bilgi için lütfen başvurunuzda belirttiğiniz e-posta adresinize gönderdiğimiz mesajı inceleyin.AdSense anasayfasına geri dön.

E hesap onaylandı kendım onayladım 3 tane de kanal bagladim
kanal takip programında pub lar görünüyor
adsense kanalına gırıyorum bakıyorum orada da pub lar aynı ve adsense normal sekılde baglı gosterıyor.
varmı bu sorunu yaşayan ve çözen arkadaş

Adsense sana en azından göz kırpmış bize hiç yüz vermiyor :) 2 haftadır bekliyorum bir dönüp baksın bir göz kırpsın hadi gel sende bizdensin desin ama yok olmuyor istemiyor :D

Sorun umarım sistemsel bir hatadır ve düzelir. Tam umutlar yeşerecekken dalga geçer gibi birşey resmen.

Hocam söylediğiniz olay benimde başıma geldi cookiesleri slip tekrar giriş yaptım sorun kalmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri