Adsense Görüntüleme Sorunum

emrect

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim adsenseye bağlı aktif 1 kanalım var ve sadece onun üzerinde çalışıyorum. Fakat bugün biraz göz gezdirdim ve adsense izlenmeleriyle youtube analytics'deki görüntülemeler aynı değil. Mesela ayın 15inde youtube analitikten baktığımda 15 bin izlenme olmuş ama adsensede 27 bin olarak gözüküyor. Yani bu demek oluyor ki başka bir kanaldan da bir izlenme geliyor nasıl oluyor bu?

Arkadaşlar benim adsenseye bağlı aktif 1 kanalım var ve sadece onun üzerinde çalışıyorum. Fakat bugün biraz göz gezdirdim ve adsense izlenmeleriyle youtube analytics'deki görüntülemeler aynı değil. Mesela ayın 15inde youtube analitikten baktığımda 15 bin izlenme olmuş ama adsensede 27 bin olarak gözüküyor. Yani bu demek oluyor ki başka bir kanaldan da bir izlenme geliyor nasıl oluyor bu?

adsense anında yansıyo analytics geriden geliyo diye biliyorum

Hocam benim quizle alakam yok.

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

adsense anında yansıyo analytics geriden geliyo diye biliyorum

Mesela ayın onuna bakıyorum yine bir dengesizlik var youtubede 20 bin adsense 27 bin.

Arkadaşlar benim bu konuya takılma sebebim benim bugün izlenmem 43 bin fakat kanalımda 43 binlik bir izlenim yok 28-29 bin izlenme falan mevcut.

pardon hocam o zaman son 2 gündür herşeyi quiz yüzünden diye görüyorum ben :D

dengelerimiz bozuldu olur öyle şeyler hocam :D ben mesela halen okadar laf sölememe rağmen quiz belki eski haline döner diye bi umut bekliyorum [MENTION=35624]emrect[/MENTION] vallahi bağlı olanları göremiyosun boşver kanal varsa var para getiriyosa ses etme :D

Yok yani arkada kalmış izlenim alan bir kanalım varsa bi göreyim yüzünü belki işe yarar :)

Sorun değil o..Youtube analitics 2-3 gün geriden gelir..Adsense raporlarına anlık yansıyor.

dengelerimiz bozuldu olur öyle şeyler hocam :D ben mesela halen okadar laf sölememe rağmen quiz belki eski haline döner diye bi umut bekliyorum

bekleme hocam zamanında adsenseler banlanırkende bi umut hep bekledik :) o yüzden kanalların atıldıysa hiç bekleme yapma zararın neresinden dönersen kardır diyerek başka yerlere bagla kanallarını

bekleme hocam zamanında adsenseler banlanırkende bi umut hep bekledik :) o yüzden kanalların atıldıysa hiç bekleme yapma zararın neresinden dönersen kardır diyerek başka yerlere bagla kanallarını

zaten 13 kanal bağlıydı 5 tanesi aktifti kapanan alacağım vardı oda baya koydu.Adsense geçirdim hepsini bakalım yeni partner bulmak lazım yada quiz vurkaç yapıp videoları silmek tabi açıkları ödücekse bu güzelim partner bi günde bu duruma nasıl geldi anlamıyorum

Arkadaşlar bir de benim adsensede yaklaşık 600 bin gösterimim varken böyle bir başarıma ulaştınız yazısı çıktı diğer kanalla ilgisi olabilir mi?

VL0YJR.png

youtube analytics de görünen video görüntülenmesidir
adsensede gördüğün reklam görüntülenmesidir.

uzun videoların varsa 1 video da 1 den fazla reklama tıklandıgı için youtube daki sayıdan fazla olur...

kısa videoları olanda ise youtube da ki sayı fazladır adsensedeki sayı az olur...

aynı şeyleri yazmaktan dejavu yaşıyoruz ya neyse....

youtube analytics de görünen video görüntülenmesidir
adsensede gördüğün reklam görüntülenmesidir.

uzun videoların varsa 1 video da 1 den fazla reklama tıklandıgı için youtube daki sayıdan fazla olur...

kısa videoları olanda ise youtube da ki sayı fazladır adsensedeki sayı az olur...

aynı şeyleri yazmaktan dejavu yaşıyoruz ya neyse....

Haha haklısınız hocam aradığım cevap buydu teşekkürler. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri