Adsense günlüğüm

black5410

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bende bu işe yeni başladım sayılır,bikaç ay önce başlamıştım fakat bilgisizlik olsun,cahillik olsun proxy ile googleyi kandırabileceğimi sandım :) ilk kanalım ve adsensem kapatıldı,bende tek kanalla yeniden başladım kanalımda şuan 15 tane video var,sizce bu haftaki kazancım nasıl?

Not:Hiçbir şekilde videoları imleme,tıklama ve tıklattırma yoktur.

wbEvWZ.png

video imlemeden yana bi sıkıntı olmaz. 1 yıldır imleme yapıyorum hiç bi zararını görmedim de. Tıkın çok az o kadar izlenmeye en az 500 tık alman lazım dı

Sayfa görüntülenme garip sayfa to çok düşük tbm enteresan bence iyiysin böyle devam et :)

Tık çok az kısa videolar sanırım ben 5k izlenmeye 1k tık alıyorum

tbm iyi tık az çalışmaya devam.

Tık çok az kısa videolar sanırım ben 5k izlenmeye 1k tık alıyorum

evet kısa videolar ile çalışıyorum,ama bana göre tık o kadarda az değil 5kya 1k tık çok abartı bence :) türkçe videolarda şahsen az olucak bana görede çünkü şahsen türkler hiçbir reklama tıklamak istemez tıklayanlarda şans eseri tabi bu benim fikrim.

hassas kategoriye gir
google.com
facebook.com
ve bütün hassas kategorileri engelle

sayfa to en az %3 e çıkacaktır.

biraz yavaş ve destekli atalım :) %20 to ile kanalın kaç gün açık kalabilir ki ? zaten mümkün değil :)

yav allah aşkına benim burda atmaktakı amacım ne olabilir ? niye yalan konuşayım istatiklerimi atarım istersen bugün 6.600 görüntülenme var 1.200 tık var
son 1 haftadır böyle izlenim arttıkça artıyor videolarım 20dkk + ve bu işte yeniyim ayın sonuna kadar açık kalsa bana yeter fazlasında gözüm yok :)

Tık problemi bende de var ;
10k ya 10 tık gibi komik bir rakam.

yav allah aşkına benim burda atmaktakı amacım ne olabilir ? niye yalan konuşayım istatiklerimi atarım istersen bugün 6.600 görüntülenme var 1.200 tık var
son 1 haftadır böyle izlenim arttıkça artıyor videolarım 20dkk + ve bu işte yeniyim ayın sonuna kadar açık kalsa bana yeter fazlasında gözüm yok :)

hayırlısı bakalım :)

banada tam tersi dendi,bunları eklersem adsenseye tbm yükselir dediler :)

kim diyor bunları merak ettim? Hassas kategori genellikle tıklanmaz..Ha o kategoride çalıştığın bir kategori varsa o hariç hepsini engelle o sayfa to ile sokağa çıkılmaz nasıl para kazancan?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri