Adsense Hakkıın'da Ufak Bir Soru .

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar aklıma takılan bir soru varda onu sormak ıstedım sımdı yenı adsense acıcam bır akrabamın adına adres onun adresı olucak adsense full kayıt bılgılerı onun adına olucak fakat onun adına banka hesabı acamam acaba bu banka ısmı paraya alıcak kısının ısmı farklı olsa sıkıntı olurmu acaba ?

defalarca ödeme aldim banlandim ama banin bundan sebeb oldugunu dusunmuyorum sorun olmaz ama bence sen daha once kullanmadigin bir bankayi yaz

Yok hocam sorun olacağını sanmıyorum olsa adsense satışı yapılamazdı.

Aslında yöntem basit , eski kullandığın adsense hesabına ait banka hesabını kullanma şuan yeni açtığın adsense hesabını dediğin kişi üzerine aç ve adsense pini geldiğinde onaylat sonrasında yönetici hesabını başka bir mail ile değiştir adres sorarsa sallamasyon girebilirsin yeni yönetici hesabı ödeme alacağın banka hesabı adı ile aynı olsun ve banka hesabını değişik gir.

defalarca ödeme aldim banlandim ama banin bundan sebeb oldugunu dusunmuyorum sorun olmaz ama bence sen daha once kullanmadigin bir bankayi yaz

Yok hocam sorun olacağını sanmıyorum olsa adsense satışı yapılamazdı.

Aslında yöntem basit , eski kullandığın adsense hesabına ait banka hesabını kullanma şuan yeni açtığın adsense hesabını dediğin kişi üzerine aç ve adsense pini geldiğinde onaylat sonrasında yönetici hesabını başka bir mail ile değiştir adres sorarsa sallamasyon girebilirsin yeni yönetici hesabı ödeme alacağın banka hesabı adı ile aynı olsun ve banka hesabını değişik gir.

Cevaplar ıcın teşekkürler arkadaşlar peki birşey sorucam duydugum kadarıyla enpara hesabın'da 10 tane ayrı ayrı iban nosu acılıyormus mesela 2 tane acsam 2 adsenseyede actıgım ıkı ıbanı baglasam fakat Banka hesap sahibinin adı aynı olsa ama iki adsense de ki ibanlar farklı olsa sıkıntı olurmu acaba ?

Cevaplar ıcın teşekkürler arkadaşlar peki birşey sorucam duydugum kadarıyla enpara hesabın'da 10 tane ayrı ayrı iban nosu acılıyormus mesela 2 tane acsam 2 adsenseyede actıgım ıkı ıbanı baglasam fakat Banka hesap sahibinin adı aynı olsa ama iki adsense de ki ibanlar farklı olsa sıkıntı olurmu acaba ?

Babam ve benim adıma kayıtlı iki adsense var. İkisi de aynı bankanın farklı ibanlarında benim hesaplarıma bağlı. Ama enparada 10 tane hesap olayı birikim hesabıyla alakalıydı sanırım. Havale gönderiliyor mu o hesaplara?

Yıllarca bu şekilde ödeme alanlar oldu.

Adsense sahibinin ismi ile banka hesabı sahibinin isminin aynı olup olmaması önemli değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri