Adsense Hakkında Sorum Var

sceeplock2

Kayıtlı Üye
Merhabalar, Benim bir çizgi film sitem var. Bu sitede sadece youtube üzerinden embed kodu ile çizgi filmleri ekliyorum. Sizce adsense sitemi kabul eder mi? Etmezse adsense alsam reklam çıkar mı? Bu konuda bilgisi olan biri varsa bu soruların cevabı benim için çok önemli. Ona göre siteye seo vs. çalışması yaptırmayı düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

eğer çizgi film baştan sona yayınlıyorsan adsense telifli ürün oldugu için kabul etmez başka bir yerden adsense hesabı alıp sitene eklersen reklam çıkar para kazanırsın ama bir süre sonra bu süre tam belirli değil google bunu anlarsa siten ban yer ama anlayana kadar sana kazancını ödeme yapar

eğer çizgi film baştan sona yayınlıyorsan adsense telifli ürün oldugu için kabul etmez başka bir yerden adsense hesabı alıp sitene eklersen reklam çıkar para kazanırsın ama bir süre sonra bu süre tam belirli değil google bunu anlarsa siten ban yer ama anlayana kadar sana kazancını ödeme yapar
İyide Hocam İçerikleri Yalnızca Youtube Üzerinden alıp paylaşıyorum. Diğer sitelerden herhangi bir içerik sağlamıyorum. Youtube'nin telifli olarak kabul etmediği bir içerik benim sitemde adsense reklamlarının çıkmasına nasıl engel olur anlamıyorum.

Hocam adsense'i kendi içeriğin olsa bile almak türkiye'de çok zor. Kaldı ki anlattığın şekilde almak imkansız. Makale girmen lazım. Öyle youtube linki paylaşmakla adsense alınsaydı tr web adsenseler fahiş fiyatlardan satılmazdı. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi. Adsense alamazsın ama hali hazırda alınmış olan adsense kodlarını siteye koyabilirsin. Sorun teşklil edeceğini sanmıyorum reklam yerleşimini tıklamaya teşvik edecek şekilde yapmadıktan sonra...

Hocam adsense'i kendi içeriğin olsa bile almak türkiye'de çok zor. Kaldı ki anlattığın şekilde almak imkansız. Makale girmen lazım. Öyle youtube linki paylaşmakla adsense alınsaydı tr web adsenseler fahiş fiyatlardan satılmazdı. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi. Adsense alamazsın ama hali hazırda alınmış olan adsense kodlarını siteye koyabilirsin. Sorun teşklil edeceğini sanmıyorum reklam yerleşimini tıklamaya teşvik edecek şekilde yapmadıktan sonra...

Her yüklediğim çizgi filmin özetini +250 kelime şeklinde yazıyorum zaten hocam. Umarım dediğiniz gibi olur. O zaman adsense alıp reklam kodlarını koyup deniyim ben en iyisi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri