adsense hakkinda

france-1453

Kayıtlı Üye
Selamun aleykum.

ozur diliyerek konu aciyorum.. tum cabalarima ragmen problemimi cozemedim yardim etmenizi rica ediyorum..

bi adsensem vardi icerisinde 40 euro filan var.. ben bu adsenseyi daha once silmistim.. yeni adsense basvurusu yaptim . red geldi eski adsensen le ayni oldugu gorunuyor diye..

hesaplari birbiriyle iliskilendirme filan. eski adsenseyi geri actim hesap kurtarmadan yeni acmis oldugum adsenseyide yonetici olarak ekledim..

suan adsense sorun yok gibi gozukuyor ama bagladigim kanallarin izlenimleri hic bisi yansimiyor..bunun nedeni nedir cevaplarinizi bekliyorum simdiden tskler.

Dostum adsenseyi, hangi tarihte açtın ve kanallarıda tabiki bazen yansımalar 3 ile 10 gün arasında süre geçmeden olmuyor.Tarihler konusunda detayları verirsen daha iyi anlar, ona göre yardımcı olmaya çalışırız.:)

Bak eğer ilişkilendirmeyi unuttuysan;

BURAYA TIKLA. Ödemem ne şekilde yapılacak bölümüne tıkla adense ile ilişkilendir.

Eğer sorun bu değilse, kanalı ne zaman açtın?

Adsenseyi acali baya oldu.. kanallarin para kazanma ozelligi gidince adsenseyide kapadim. yeni adsenseyi acali bir hafta oldu.. kanal iliskilendirmeleri yaptim sorunsuz adsense etkin diyor.. ama yansima olmuyor

Videolarda reklam çıkıyor mu? Reklam çıkmazsa yansıma olmaz. Kontrol ettin mi videoları?

Şu anda ilişkili olan AdSense hesabınız:

AdSense Kimliği:
Durum:
Etkin
AdSense hesabınızı güncellemek isterseniz, aşağıdaki "Değiştir" düğmesini tıklayın. AdSense'e yönlendirilecek, işlemi tamamladıktan sonra ise YouTube'a geri yönlendirileceksiniz.

Değiştir

adsensenin bagli oldugu kanal adsense iliskisi olan yer.

---------- Mesaj saat 06:52:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:50:45 civarında gönderildi. ----------

Videolarda reklam çıkıyor mu? Reklam çıkmazsa yansıma olmaz. Kontrol ettin mi videoları?

evet reklamlar cikiyorrr

Adsenseyi acali baya oldu.. kanallarin para kazanma ozelligi gidince adsenseyide kapadim. yeni adsenseyi acali bir hafta oldu.. kanal iliskilendirmeleri yaptim sorunsuz adsense etkin diyor.. ama yansima olmuyor

Dostum, anlattıklarından bir sorun algılamadım, bence panik yapacak bir durum yok, bazen adsenseye yansımada böyle sıkıntılar oluyor.Birkaç gün daha sabırla beklemeni tavsiye ediyorum.:)

Şu anda ilişkili olan AdSense hesabınız:

AdSense Kimliği:
Durum:
Etkin
AdSense hesabınızı güncellemek isterseniz, aşağıdaki "Değiştir" düğmesini tıklayın. AdSense'e yönlendirilecek, işlemi tamamladıktan sonra ise YouTube'a geri yönlendirileceksiniz.

Değiştir

adsensenin bagli oldugu kanal adsense iliskisi olan yer.

---------- Mesaj saat 06:52:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:50:45 civarında gönderildi. ----------

evet reklamlar cikiyorrr

kardeş mehmet hocam onu demek istemedi, videolarında reklam çıkıyor mu kontrol ettinmi diyor ?
edit : eğer reklam çıkıyorsa sıkıntı yok yansımaya başlayacaktır

kardeş mehmet hocam onu demek istemedi, videolarında reklam çıkıyor mu kontrol ettinmi diyor ?
edit : eğer reklam çıkıyorsa sıkıntı yok yansımaya başlayacaktır

evet simdi iki videoya tikladim reklamlar cikiyor..

analistice bazi gunlerin parasi dahi yansidi ama adsenseye hic bisi yansimiyor..

yani soyle soylim en sonki tarih adsensede 10 mart.. 10 marttan sonra 11 mart filan yok..10 da kaldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri