Adsense Hala Onaylanmadı

• Kullanıcı Leagy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Leagy

Yasaklanmış
Aradan 2 hafta olacak hala 1. onay gelmedi ne yapabilirim

adsensenin oldugu gmaile gir bak hotmaile onay mesaji gelmeyebiliyor

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorun var bu dönemde; ancak 2 hafta sonunda onay gelenler mevcut. Sabredin ya da daha hızlı olsun isterseniz yeni adsense açın.

Genel sorun sanırım konulara baktımda aynı sıkıntıda olan kişiler var bekleyelim bakalım 1 hafta daha olmassa yeni adsense açıcam.

10 gün önce yaptığım basvuru dün aksam onaylandı..

arkadaşlar bende youtube adsense için başvuru yaptım 1 hafta geçti hala açılmadı sorunmu var acaba

boş kanalla kabul etmiyorlarmı artık acaba ?

Aynen öyle 1 er hafta arayla 2 tane açtım 2 side onaylanmadı hala onaylanmadılar dün açtım saçma bi kendi telefonla çektiğim videoyu yukledim adsenseye başvurdum 4 saat sonra kabul ettiler.

28 eylülde başvurduğum adsense biraz önce onaylandı. dün geri bildirimden bişeyler yazdım etkisi olmuş olabilir :D

bnde basvuru yapali 6 gun oldu hala onaylanmadi. Ayni bilgilerle birde vds den basvuruyummu yoksa biraz daha mi bekleyim?

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:12 ----------

Arkadaşlar başvuru yaparken kanal 2,3 tane özgün video atın öyle başvurun.

Bos yeni acilan bi kanalla yapmistim . Video atmak mecburi mi videosuz kanal la basvurdum

bnde basvuru yapali 6 gun oldu hala onaylanmadi. Ayni bilgilerle birde vds den basvuruyummu yoksa biraz daha mi bekleyim?

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:12 ----------

Bos yeni acilan bi kanalla yapmistim . Video atmak mecburi mi videosuz kanal la basvurdum

bilemem ben öyle başvuruyorum genelde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri