Adsense harici yabancı içerik site için reklam veren

radyoneu

Kayıtlı Üye
İki tane İngilizce içerik sitem var adsense hesabım kapandı bidversiter sitesi ile daha önce reklam geliri elde etmiştim ama sadece paypal ödemesi yaptıkları icin şuan ise yaramiyor bildiğiniz sağlam yabancı yada yerli reklam sitesi varmı bu konuda yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler ediyorum iyi akşamlar

içeriklerin durumunu bilirsem (kendi adıma tanıtım yada link almak isterim)

bunun yanı sıra reklam firmaları yurt dışı bazlı genelde paypal kullanır

ancak sitene link yada tanıtım alarak türk kişilerden ödeme alabilirsin

yada birisi ile anlaşıp adsensesini kullanmak şartı ile adsenseyi sitene ekleyebilirsin.

Sitelerin ikiside Forex ınsurance ve ekonomi üzerine hocam adsense kullanıyordum 2013 yılından beri ama içinde 4k para varken adsense kapandı alakasiz bir sebepden dolayı

yahoo ve bingin ortak yapımı olan bi site vardı,media.com yada media.net...bikaç kullanan arkadaş övüyordu burayı,bi bak istersen hocam.ödemesi şekillerini filan bilmiyorum yalnız... edit : media.net miş site com degil...

ben daha önce propeller kullanmıştım,o da işimi görüyordu.payoneer ile aldım ödemeleri ben o zaman (100$dı payoner alt limiti)...

bide henüz denemedim ben ama amazonun reklamları dönüyordu takip ettigim bikaç sitede,araştırdım ve o da 100$ alt limit ile payoneer ödemesi yapıyormuş.denemek gerek onuda... ama ürün satışı yokmuş sende,ekonomi sitesine olmaz heralde amazon native ads :)

Son düzenleme:
yahoo ve bingin ortak yapımı olan bi site vardı,media.com yada media.net...bikaç kullanan arkadaş övüyordu burayı,bi bak istersen hocam.ödemesi şekillerini filan bilmiyorum yalnız... edit : media.net miş site com degil...

ben daha önce propeller kullanmıştım,o da işimi görüyordu.payoneer ile aldım ödemeleri ben o zaman (100$dı payoner alt limiti)...

bide henüz denemedim ben ama amazonun reklamları dönüyordu takip ettigim bikaç sitede,araştırdım ve o da 100$ alt limit ile payoneer ödemesi yapıyormuş.denemek gerek onuda...

Yararlı bilgiler için çok teşekkürler hocam araştıracagim

İki tane İngilizce içerik sitem var adsense hesabım kapandı bidversiter sitesi ile daha önce reklam geliri elde etmiştim ama sadece paypal ödemesi yaptıkları icin şuan ise yaramiyor bildiğiniz sağlam yabancı yada yerli reklam sitesi varmı bu konuda yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler ediyorum iyi akşamlar

Media net adsense kadar tatmin eder özellikle kategorine göre çok daha fazlasını bile kazanabilirsin. fakat sadece amerika ziyaretçisi istiyor yani trafiğinin en az %90 amerikadan gelmeli. Bu oranın altında karışıksa kolay kolay onay vermiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri