Merhaba arkadaşlar türk ve yabancı kanallarım iki ayrı adsense hesabına bağlı.biri benim adıma diğeri ise bir tanıdığın.benim hesabım eski bir hesap ve pinli. ancak diğer adsense hesabıha 2. defadır pin istediğim halde gelmedi.postaneyle görüştüm sonuç yok. bu nedenle bu adsense bağlı kanalları bu gün itibari ile diğer adsense hesabıma bağlamak istiyorum ki. haziran kazançları da beklemesin. sizce bu gün bu değişikliği yapsam haziran ödemesi yeni geçtiğim adsense aktarılırmı. bilgiler için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
---------- Mesaj saat 17:05:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:42:22 civarında gönderildi. ----------
yokmu arkadaşlar bir bilen?
---------- Mesaj saat 18:54:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:05:03 civarında gönderildi. ----------
hala bilen arkadaşlardan bir açıklama rica ediyorum.
---------- Mesaj saat 17:05:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:42:22 civarında gönderildi. ----------
yokmu arkadaşlar bir bilen?
---------- Mesaj saat 18:54:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:05:03 civarında gönderildi. ----------
hala bilen arkadaşlardan bir açıklama rica ediyorum.