Merhaba, aşağıdaki özelliklere sahip adsense hesabım var. Ancak ben youtubeye odaklanmak istiyorum. web adsense de kullandığım için ileride saçma bir nedenden ban yerse kanalımda boşta kalacak. Aklımı kuralayan bu soru için yedek mailimden kanal açtım (marka hesabı olarak)
Ana kanalım mevcut adsnese mailimde.
Adsense özellikleri:
TR Pinli, 10 defa fln ödeme aldı. Toplamda 13k ödeme aldı.
Youtube, blogger (barındırıcı) web ve admob var. 2015 yılından bu yana aktif (youtube ile başladı)
2 adet org domain, 1 adet club domain 1 adet blogspot onaylı
2 adet domain (blooger ve bir tane org uzantı) pinterestten banlı Ancak yine de pin atıyorum.
Hesapta şuan 166 tl Kesinleşmiş para var.
Web adsense olması dolayısı ile ve web siteleri aktif kullandığımdan dolayı ileride her hang bir sebeple sorun çıkmasını istemiyorum (youtube yapmayı düşünmeseydim satmam)
Adsnese hesabı kişisel mailim üzerine yani malimi devredemem...
Yukarıdaki bilgiler ışığında youtube de sıkıntısız ilerlemek için bu adsense hesabını satmalı mıyım (yedekte 2016 tarihli pinli youtube tr adsnese var, yeni kanal eklsesem sorun olur mu?)
Satarsam youtube için eksik malzemeleri alacağım.
Kararsız kaldım... Yoksa sitelerden vaz geçip youtube için mi kullansam (normalde üzerine yüklensem tekrar iyi kazandırır ama her yüklenmede risk alıyoruz işte)
Ana kanalım mevcut adsnese mailimde.
Adsense özellikleri:
TR Pinli, 10 defa fln ödeme aldı. Toplamda 13k ödeme aldı.
Youtube, blogger (barındırıcı) web ve admob var. 2015 yılından bu yana aktif (youtube ile başladı)
2 adet org domain, 1 adet club domain 1 adet blogspot onaylı
2 adet domain (blooger ve bir tane org uzantı) pinterestten banlı Ancak yine de pin atıyorum.
Hesapta şuan 166 tl Kesinleşmiş para var.
Web adsense olması dolayısı ile ve web siteleri aktif kullandığımdan dolayı ileride her hang bir sebeple sorun çıkmasını istemiyorum (youtube yapmayı düşünmeseydim satmam)
Adsnese hesabı kişisel mailim üzerine yani malimi devredemem...
Yukarıdaki bilgiler ışığında youtube de sıkıntısız ilerlemek için bu adsense hesabını satmalı mıyım (yedekte 2016 tarihli pinli youtube tr adsnese var, yeni kanal eklsesem sorun olur mu?)
Satarsam youtube için eksik malzemeleri alacağım.
Kararsız kaldım... Yoksa sitelerden vaz geçip youtube için mi kullansam (normalde üzerine yüklensem tekrar iyi kazandırır ama her yüklenmede risk alıyoruz işte)