AdSense hesabım devredisi birakilmis, yardim lütfen.

• Kullanıcı ozzyyyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ozzyyyy

Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhabalar,

Öncelikle forumda yeniyim, mesajlarinizi, önerilerinizi dikkatle okuyorum. Youtube isine girmeyi düsünüyorum. Ama hepsinden önce AdSense ile ilgili bir problemim var, bu konuda yardim ederseniz, öneri verip, yol gösterirseniz cok memnun olurum.

2010 yilinda bir blogum vardi ve bu blog icin AdSense reklami aldim. Hesabima kücük bir para, ardindan da Google zarfli -sanirim icinde pin kodu vardi- mektubum geldi. 1,5 ay boyunca blogu ve dogal olarak AdSense'i kullandim, yalnizca 1,5 ay. Ardindan saglik sorunlari nedeniyle bir süre uzak kaldim ve hic ilgilenmedim, bloga bile girmedim diyebilirim taaa ki gecen haftaya kadar.

Gecen hafta önce bloga sonra AdSense'e girdigimde söyle bir uyari aldim;
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.

Ben kullandigim bu 1,5 aylik sürec icerisinde böyle bir ban almadim ve bunu görünce de gercekten cok sasirdim. Adsense bagli olan mail adresi de calinmis sanirim. Bütün cabalarima ragmen giris yapamiyorum ve tabiki gönderilen iletiyi de göremedim. Bunun icin nette aradim ve google'a itiraz formu doldurdum. Formda devre disi birakmanin neden oldugunu bilmedigimi, mail adresime ulasamadigimi falan anlattim ve 1 hafta gecti cevap alamadim hala. Ama adsense ile ilgili bir sayfada "politika ihlali, gecersiz etkinlik üretme" gibi bir uyarim gördüm benim hesabimla ilgili. Su da var ayrica;

Şu anda, etkin bir AdSense hesabı olmayan veya hâlâ onaylanmayı bekleyen [email protected] Google Hesabında oturum açmış durumdasınız. İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız.

Isin kötüsü google'in gönderdigi mektubu ve pini de bulamiyorum. Ne yapmam gerekir, ne yapabilirim sizce bu durumda?

Banlanan hesaplarla ilgili bir cok yerde farkli bilgisayar, akraba, tanidik bilgileri ile yeniden basvurabilecegim söyleniyor. Farki bilgisayardan kasit farkli ip ise ayni yerde oturdugum icin degismedi sanirim. Bu arada yeni bir bilgisayar aldim ama onunla da bu sorunu cözmek icin adsense'E bir cok kere girdim. Youtube'da kazanmak icin güncel videolar bulup, yüklemem gerekiyor, o yüzden evden, kendi bilgisayarimdan ugrasmam gerekiyor ama IP adresi bulunur ve banlanabilir sanirim.

Yardimlarinizi bekliyorum, tesekkürler simdiden.

Ek olarak: Bir kac tane telefon numarasi buldugum Google ve Pazarlama Bölümü ile ilgili hem Almanya'da hem Türkiye'de sansimi ordan denesem bir sey cikar mi?

. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz.

Mail falan gelmişse bir yazsana onu. Nadirde olsa atılan mailler acıklayıcı olabiliyor

Adsense bagli olan mail adresine giremiyorum, calindigini düsünüyorum. Yani maili okuyamadim bile.

Sen daha hangi adsense e girmeyi düşünüyorsunki abi. Birşekilde kurtarmaya calis hesabı önce. Telefonunu girdirysen direk öyle olmazsa gizli soruyla dene

Sen daha hangi adsense e girmeyi düşünüyorsunki abi. Birşekilde kurtarmaya calis hesabı önce. Telefonunu girdirysen direk öyle olmazsa gizli soruyla dene

Blogdan mail adresimi degistirdim, degistirdigim yani yeni mail adresiyle adsense'e girdigimde bu uyarilari aliyorum.

O eski mail hesabina ulasamiyorum cünkü artik, cok denedim. Bende degistirdim. Ama blog adsense bagli oldugu icin o mail adresini de engelliyor sanirim.

1-'' Google zarfli -sanirim icinde pin kodu vardi- mektubum geldi.''
Demişiniz neden bu kadar üstünkörü davrandın kardeşim pin kodunu aldığın gün girmen gerekirdi zaten gelene kadar bir ay bekliyosun

2-''Ama adsense ile ilgili bir sayfada "politika ihlali, gecersiz etkinlik üretme" gibi bir uyarim gördüm benim hesabimla ilgili''
Böyle bir uyarı geldiğinde bilki o hesaptan hayır gelmez ben bir kere onun acısını yedim adamların umrunda bile olmaz

Şuan itibari ile yeni bir hesap almak için başvuru yapman en uygunu kardeşim,özellikle 2. madde için yapacak hiç bir şey yok tabi bu hesabın için...

1-'' Google zarfli -sanirim icinde pin kodu vardi- mektubum geldi.''
Demişiniz neden bu kadar üstünkörü davrandın kardeşim pin kodunu aldığın gün girmen gerekirdi zaten gelene kadar bir ay bekliyosun

2-''Ama adsense ile ilgili bir sayfada "politika ihlali, gecersiz etkinlik üretme" gibi bir uyarim gördüm benim hesabimla ilgili''
Böyle bir uyarı geldiğinde bilki o hesaptan hayır gelmez ben bir kere onun acısını yedim adamların umrunda bile olmaz

Şuan itibari ile yeni bir hesap almak için başvuru yapman en uygunu kardeşim,özellikle 2. madde için yapacak hiç bir şey yok tabi bu hesabın için...

Cevabin icin tesekkürler kardesim.

Ama üstünkörü davranmadim, pin kodum geldiginde girdim zaten. Ama saglik sebebiyle uzun süre giremedim internete. 3 yil sonrada hesabin banlandigini gördüm, olay bu yani. :)

2- Yeni hesap acmayi düsünüyorum tabiki ama burada da korkum ayni isimle olursa yine banlanirim bu 1, tanidik birinden acsam ip adresinden bulup banlarlar diye korkuyorum bu da 2.

Yani hesabi kurtarma ihtimalimden cok, yeni acabilecegim hesaplarin banlanmamasi icin ne yapabilirim, sorum buydu daha cok.

Ek: Bir de su var, günlük 250-300 girenin oldugu bir blogda Adsense pek kazandirmadi, hic hatta. Bu yüzden pek üstelemedim. Ama son zamanlarda özellikle Muslera06 sayesinde youtubedan para kazanmanin olasi oldugunu gördüm, bir sevk geldi acikcasi. Yani aradaki 3 yillik boslugunda nedeni bu saglik disinda. :)

rica ederim kardeşim,ben banlandığımda şöyle yaptım;
yeni bir eposta hesabı aldım,
hesap numaralarım,kayıtlı telefon numaralarımın hepsini değişitirdim kayıt yaparkene başvurumu yaptım ve iş tamam hatta aynı bilgisayardan 2 arkadaşa daha hesap açtım paralarını mis gibi alıyorlar :)
siten banlanmadıysa geçersiz etkinlikten vs. yeniden hesap alabilirsin ben halen kullanıyorum :)

bu arada çok geçmiş olsun kardeşim..

rica ederim kardeşim,ben banlandığımda şöyle yaptım;
yeni bir eposta hesabı aldım,
hesap numaralarım,kayıtlı telefon numaralarımın hepsini değişitirdim kayıt yaparkene başvurumu yaptım ve iş tamam hatta aynı bilgisayardan 2 arkadaşa daha hesap açtım paralarını mis gibi alıyorlar :)
siten banlanmadıysa geçersiz etkinlikten vs. yeniden hesap alabilirsin ben halen kullanıyorum :)

Valla günlerdir düsünüyorum, yeniden banlanmak istemiyorum. Isin en garibi niye banlandigim konusunda da bir fikrim yok.

Bir arkadasimin adina almayi düsünüyorum simdi, ev, telefon, banka bilgileri falan ama yine ayni ipden kullanmam bir ban sebebi olacaksa naparim bilmiyorum.

kimsenin üzerine alma kardeşim akla kara değil ha başka banka hesabında yoksa git bi tane hesap al sıkıntı olmaz,ıp numaran sabit ise değiştir yok zaten sabit değilse modemi kapatıp açınca değişiyo ;)

kimsenin üzerine alma kardeşim akla kara değil ha başka banka hesabında yoksa git bi tane hesap al sıkıntı olmaz,ıp numaran sabit ise değiştir yok zaten sabit değilse modemi kapatıp açınca değişiyo ;)

Bu modemle ip degistirme olayini rapidshare'e yedirebiliyorduk ama google yer mi? Bilmiyorum.

Bu modemle ip degistirme olayini rapidshare'e yedirebiliyorduk ama google yer mi? Bilmiyorum.
sıkıntı olmaz kardeşim keyfine bak ve yeni bir adsense hesabı alabilirsin...sen yeterki yanıltıcı tıklamalardan uzak dur kendin de dahil kimseye tıklatma tıklama gerisi zaten gelir...

sıkıntı olmaz kardeşim keyfine bak ve yeni bir adsense hesabı alabilirsin...sen yeterki yanıltıcı tıklamalardan uzak dur kendin de dahil kimseye tıklatma tıklama gerisi zaten gelir...

Valla keske dedigin gibi olsa kardesim ama nette yazilanlar insani baya bi korkutuyor. IP'den bulurlar, ayni bilgisayardan bile girmeyin falan... Bu konuda artik profesyonellesmis birilerinden öneriler almak cok iyi gelecek.

Bu arada sende yeni basladin sanirim youtube'da reklam isine, sanki öyle görmüstüm, dogru mu? Dogruysa güzel kazanclar dilerim, paslasalim arada. :)

Valla keske dedigin gibi olsa kardesim ama nette yazilanlar insani baya bi korkutuyor. IP'den bulurlar, ayni bilgisayardan bile girmeyin falan... Bu konuda artik profesyonellesmis birilerinden öneriler almak cok iyi gelecek.

Bu arada sende yeni basladin sanirim youtube'da reklam isine, sanki öyle görmüstüm, dogru mu? Dogruysa güzel kazanclar dilerim, paslasalim arada. :)

ben youtube işinde fena yabancıyım sitelerden aylık kazançlarım var çok şükür bu iş bir az daha cazip geldi ayda yani daha fazla kazanma hırsı desek daha iyi olur:D
valla ben banlanmama rağmen kendime de arkadaşlara da hesap aldım ve kazanıyorum da :) bildiğimiz konularda yardımcı oluruz evel Allah yaş otuzu geçti :D

ben youtube işinde fena yabancıyım sitelerden aylık kazançlarım var çok şükür bu iş bir az daha cazip geldi ayda yani daha fazla kazanma hırsı desek daha iyi olur:D
valla ben banlanmama rağmen kendime de arkadaşlara da hesap aldım ve kazanıyorum da :) bildiğimiz konularda yardımcı oluruz evel Allah yaş otuzu geçti :D

Daha da bol kazanclar dilerim o zaman, youtube olayinda da kullandikca ögreniriz artik.

Neyse bu konu disinda cikmayalim, özelden mesaj atiyorum ben. :)

Merhaba Dostum, diger arkadaslarda okusun fikirlerini beyan ederler diye Pm degil buraya yaziyorum,

Ip olayini cok kafana takma, test etmenin yolu var , whatismyip.com bu siteye girip Ip ni not et, sonra evdeki modemi fisten cekip geri takdiginda yeniden bu siteden Ip adresini sorguladiginda eger Ip adresin degismisse, sorun yok dinamik Ip adresin var demektir..Bilgisayarina CCleaner adli programi indir bütün cache leri sifreleri , tarayici gecmislerini sil..Hatta üsenmessen zamaninda varsa bi format at, bilgisayarinda hizlanir biraz..sonra modemini bir kez daha ac kapat ve yeni bir birey gibi, aile fertlerinden birinin üstüne ( ve eski banka bilgilerini girmeden, yeni banka hesabiyla, ailenin üzerine de olabilir) adres ayni olabilir pek bisey olmaz...yeniden adsense basvur, bu yeni bilgisayarinda (format/temizlikten sonra) birdaha eski adsense hesabina bloguna yada o eski iliskilendirilmis yt kanallarina girme...

Bunlari yaparsan sorun olmadan gelecekte banlanma korkusu olmadan yeni hesabina baslayabilirsin..Kolay gelsin..

Merhaba Dostum, diger arkadaslarda okusun fikirlerini beyan ederler diye Pm degil buraya yaziyorum,

Ip olayini cok kafana takma, test etmenin yolu var , whatismyip.com bu siteye girip Ip ni not et, sonra evdeki modemi fisten cekip geri takdiginda yeniden bu siteden Ip adresini sorguladiginda eger Ip adresin degismisse, sorun yok dinamik Ip adresin var demektir..Bilgisayarina CCleaner adli programi indir bütün cache leri sifreleri , tarayici gecmislerini sil..Hatta üsenmessen zamaninda varsa bi format at, bilgisayarinda hizlanir biraz..sonra modemini bir kez daha ac kapat ve yeni bir birey gibi, aile fertlerinden birinin üstüne ( ve eski banka bilgilerini girmeden, yeni banka hesabiyla, ailenin üzerine de olabilir) adres ayni olabilir pek bisey olmaz...yeniden adsense basvur, bu yeni bilgisayarinda (format/temizlikten sonra) birdaha eski adsense hesabina bloguna yada o eski iliskilendirilmis yt kanallarina girme...

Bunlari yaparsan sorun olmadan gelecekte banlanma korkusu olmadan yeni hesabina baslayabilirsin..Kolay gelsin..

Eyvallah hocam cok sagolasin icimi rahatlattin.
Tekrar tekrar tesekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri