Adsense Hesabım gözümün önünde banlanıcak[ACİL]

bysetoll

Yasaklanmış
adsenseye su gibi tık yagıyor inceledim biraz amerikan bloguma baktım tüm tıklar türkiyeden gelmiş 30 kez ziyaret varsa neredeyse her girişte tık almışım biri hesabımı banlatmaya çalışıyor...
bilgili arkadaşlar varsa hemen yazsın hesabı kaybetmeyEyim google mail attım 4 kez adsenseye 8 kez geri bildirim attım resim de yolladım gerçersiz tıklama forumunuda doldurdum ama hala tık geliyor tüm kanallarımı sıfırladım anlaşılan hala kanalım war onları hatırlmıyorum ne yapabilirim bundan sonra adsense ilişkisini ytoutubeden kesip geri baglayabilirmiyiz.
AZDA OLSA BİLGİSİ OLAN YAZSIN DURUM BAYA ACİL HER AN BAN YİYEBİLİRİİM GİBİME GELİYOR

Memlekette şerefsiz çok kardeş.Geçmiş olsun.Yapabileceğin en iyi şeyi yapmışssın zaten kanalları sıfırlayarak.Google'dan mesaj gelmesini beklemelisin bence bu noktada.

Adsense ayarlarından blog ve youtube u kapatabilirsin

Geri etkin hale getirilebilr mi çinkü iş ortaklıgını kesiyoruz bir arkdaşda söyledi onu

---------- Mesaj saat 01:52:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:52:13 civarında gönderildi. ----------

Memlekette şerefsiz çok kardeş.Geçmiş olsun.Yapabileceğin en iyi şeyi yapmışssın zaten kanalları sıfırlayarak.Google'dan mesaj gelmesini beklemelisin bence bu noktada.

Allah büyük dostum inşallah bişey olmaz hesaba durduk yere

Adsense'yi 24 saatliğine kaldır sonra tekrar bağdaştırırsın sorun olmaz

bu ban olayı günü birlik mi oluyor bu gün tıklandı yarın ban mı yani ? geçenlerde banada olmuştu 30k ya 3k tık almıstım bişi olamdı.

---------- Mesaj saat 02:13:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:12:32 civarında gönderildi. ----------

bysetoll SAYFA TO kaç ?

sıkıntı olmaz. blog kaldır youtubedende videolarındna para kazanmayı devre dışı bırak bi süre.

bu ban olayı günü birlik mi oluyor bu gün tıklandı yarın ban mı yani ? geçenlerde banada olmuştu 30k ya 3k tık almıstım bişi olamdı.

---------- Mesaj saat 02:13:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:12:32 civarında gönderildi. ----------

bysetoll SAYFA TO kaç ?

Dostum şuam mobildeyim fakat şöyle düşün hesabıma birisi ban attıracak sanırım emin olmasam açmazdım konuyu çünkü düşün amerika içerikli blog ben hariç türkiyeden giriş yoktu. Ama bugün girilmiş baya ve her giriştede basılmış reklamlara.... İnşallah bu olayıda atlatırız

Dostum şuam mobildeyim fakat şöyle düşün hesabıma birisi ban attıracak sanırım emin olmasam açmazdım konuyu çünkü düşün amerika içerikli blog ben hariç türkiyeden giriş yoktu. Ama bugün girilmiş baya ve her giriştede basılmış reklamlara.... İnşallah bu olayıda atlatırız

inşallah kardeşim

Tamam arkadaşlar dediginizi yaptım devre dışı bıraktım umarım hesaba durduk yere ban gelmez Hepinize teşekkür ederim yorum yaptıgınız için

Ben o yüzden türkçe içerik paylaşmıyorum 8 kanalım vardı 3 e düşürdüm bu ban mevzuları çoğalınca temkinli gidiyorum türkiye yok girişler genelde %90 ABD (ayrıca burda da sayfa paylaşımı yapmayın kötü niyetli insanlar illaki vardır ben kazanmıyorum o da kazanmasın misali "sözüm meclisten dışarı")

Bu Türkler Birbirine Sahip Çikacağina yaptiklari şeye bakin sonra biz niye geri kaliyoz diyorlar

tamam arkadaşlar adsenseyle ilişkileri tamamen kestim bügün baktım durmuş herşey bu arada adsense sayımı yaklaşık olarak 18 tık ve 300e yakın izlenimi silmiş anlaşılan sorun kalmadı bunu da atlattık allaha şükür

tamam arkadaşlar adsenseyle ilişkileri tamamen kestim bügün baktım durmuş herşey bu arada adsense sayımı yaklaşık olarak 18 tık ve 300e yakın izlenimi silmiş anlaşılan sorun kalmadı bunu da atlattık allaha şükür

fazla derinlere dalma demiştim sana "Deep Web" gibi :D

s.a
biraz önce adsense hesabım kapatıdı.Neden kapandığını nasıl öğrenebilirim.Yada nasıl kurtarabilirimveya kurtarma şansım var mı?Acil yardım lütfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri