Adsense hesabim sifirlandi dolarlar gitti!!!!

Ustad normal belki bi guncelleme yada istatistiki sorun var.

Dun de benim hem adsense hesbaim hemde 70-80e yakin o adsenseye bagli kanallarim komple kapandi.Kesinlesmis 2k dolara yakin parada gitti.Sadece bana degil bir cok gorustugum arkadasinda basina gelmsi bu banlama olaylari.Demekki adsense genel bir temizlik yapti gene kafasina gore.

Saglik olsun diyoruz ve yolumuza isimize gucumuze eksik vermeden aynen devam ediyoruz.

nasıl geçersiz tık biz boşunamı millete izletcez diye videoları kendimizi parçalıyoruz adamlar kafalarına göre nasıl silerler dolarları ya 120 kişi izledi videoyu bir buçuk dolar kazandım diye seviniyodum nasıl bi sistem bu ya bırakırım ben video yüklemeyi fln böyle saçmalık olurmu hiç ?

---------- Mesaj saat 21:15:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:13 civarında gönderildi. ----------

çok saçma bi sistem değilmi muslera biz havanda su dövüyoruz a o zaman sürekli siliyolarmı paraları böyle

nasıl geçersiz tık biz boşunamı millete izletcez diye videoları kendimizi parçalıyoruz adamlar kafalarına göre nasıl silerler dolarları ya 120 kişi izledi videoyu bir buçuk dolar kazandım diye seviniyodum nasıl bi sistem bu ya bırakırım ben video yüklemeyi fln böyle saçmalık olurmu hiç ?

---------- Mesaj saat 21:15:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:13 civarında gönderildi. ----------

çok saçma bi sistem değilmi muslera biz havanda su dövüyoruz a o zaman sürekli siliyolarmı paraları böyle

tık silmeyi bırak, kanala emek ediyorsun 2 3 ay tam ekmeğini yiyecek vakit,kanı ciğeri beş para etmez biri telif gönderip kanalını kapatıyor veya daha saçması topluluk ihtarı diyor hesabı banlıyor.

youtubeden para kazanmak boş iş ozaman adam akllı para kazanan varmı bu forumda

youtubeden para kazanmak boş iş ozaman adam akllı para kazanan varmı bu forumda

Var dolu. Çuvalla para taşıyanlar var. :D Serkan abi x,xxx€ kazanıyor. :D Yani 4 basamaklı. :D Aga çok güzel yazı okumuştum forumda beğenmiştim de "Sen 18 saat çalıştında hakkını mı vermediler?" yani bu işe vakit ayıracaksın. İlk önce öğrenmek lazım. Öğrenmek için de Muslera'nın Konularını oku. Ben bir ara delirdim 5 kanal açtım her gün 200 video atıyordum 1 kanala para kazanamıyordum. Sonra durdum 2 hafta forumun her yerini araştırdım. Delik teşik ettim. Muslera'nın mesajlarını teker teker inceledim. O 1,000 küsürlük mesajların hepsini. :D Sonra öğrendim işin inceliklerini. Birazda deneme yanılma yöntemi kullandım işime yaradı. Şimdi bir kanaldan 112,00$ kazandım. 5 kanal açsam 5'e katlayacakmışım demekki. Bu işleri önce okuyarak sonra deneyerek öğrenmek lazım uzun sözün kısası budur.

google işi sıkıya almaya başladı 100 üstü kanalım gitti benimde bu ay ama devam yılmak yok

parayı kazanmak mesele değil bi şekilde kazanılıyor da toplu hesap kapatmaları büyük sıkıntı her hesabı tek tek vpn ile açıyorum ama yinede gidiyor hesaplar.

Ustad normal belki bi guncelleme yada istatistiki sorun var.

Dun de benim hem adsense hesbaim hemde 70-80e yakin o adsenseye bagli kanallarim komple kapandi.Kesinlesmis 2k dolara yakin parada gitti.Sadece bana degil bir cok gorustugum arkadasinda basina gelmsi bu banlama olaylari.Demekki adsense genel bir temizlik yapti gene kafasina gore.

Saglik olsun diyoruz ve yolumuza isimize gucumuze eksik vermeden aynen devam ediyoruz.

Hocam nasıl olmuşta kapanmış gereksiz tıklamadan dolayı falan mı?
Benimde TO çok yüksek birşey yapmıyorum. Tahmini kazancım adsense de 191 dolar iken 131 dolar yaptılar zaten. Yoksa ödeme almadan hesabımız kapanacak mı bizimde? 2 aydır çalışıyorum tamda iyi gelire ulaşmıştım. ödeme alana kadar yükleme yapmayı bıraksam mı yoksa? ne öneriyorsunuz?

bende musleranın videoları olsun forumda açtığı konular olsun baya bi araştırma yaptım ama ben bu işi büyütmeyi planlıyodum yani günlük 200-300 video yüklüyorum google kafasına göre insanların hakkını yiyiyosa uğraşmaya gerek yok

parayı kazanmak mesele değil bi şekilde kazanılıyor da toplu hesap kapatmaları büyük sıkıntı her hesabı tek tek vpn ile açıyorum ama yinede gidiyor hesaplar.

Benim bu son dalgada en cok dikkatimi ceken su oldu.
Adsense kapatildi ok ancak butun bu adsenseye bagli kanallarinda para kaznamasi kapatildi ve icinde ozgun kanallar bile vardi.Acaba bundan sonraki kapatmalarda bu olacakmi simdi aklima takilan sey bu ?

---------- Mesaj saat 20:38:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:38:04 civarında gönderildi. ----------

bende musleranın videoları olsun forumda açtığı konular olsun baya bi araştırma yaptım ama ben bu işi büyütmeyi planlıyodum yani günlük 200-300 video yüklüyorum google kafasına göre insanların hakkını yiyiyosa uğraşmaya gerek yok

Zaten bu yuzden artik Partnerlige donuyorum komple.Adsense ile sanirim 1-2 aya hic ili**** kalmayacak.

Adsense kapatildi ok ancak butun bu adsenseye bagli kanallarinda para kaznamasi kapatildi ve icinde ozgun kanallar bile vardi.Acaba bundan sonraki kapatmalarda bu olacakmi simdi aklima takilan sey bu ?

---------- Mesaj saat 20:38:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:38:04 civarında gönderildi. ----------

Zaten bu yuzden artik Partnerlige donuyorum komple.Adsense ile sanirim 1-2 aya hic ili**** kalmayacak.

benim bundan 2-3 ay önce kapanan adsense hesabıma bağlı bütün kanallarımın reklam gösterimi devredışı kaldı yeni adsense e aktaramıyorum.

benim bundan 2-3 ay önce kapanan adsense hesabıma bağlı bütün kanallarımın reklam gösterimi devredışı kaldı yeni adsense e aktaramıyorum.
Demekki yeni degilmis bu olay.Uzun sureden sonra ilk defa bir adsensem kapatilinca acaba yeni birseymi bu demistim ama demekki dgeilmis.Neyse kanalalri kopyalayip yeni isimlerde yeniden acmak ayni videolarla ve eski kanalalri komple silmek lazim artik.Bosa yatmasinlar :)

Demekki gun gelecek kendi kanallarimida kopyalacak duruma gelecekmisim bu iste hehehehe :):)

üstad bende de bu sıkıntı oluştu ama daha yeni 50 küsür kanal gitti yanlız bu kanalların içinden 3 tane sağlam çıktı.Anlam veremedim açıkçası.ya youtube ıskaladı yada benim çözemediğim bi şey

Tek Youtubeyle kazanibda kendi reklamalrina tiklamadan ve ya tiklatdirmadan Adsense banl***** ilk Defa gordum ( demekki her zaman tehlike var (

Tek Youtubeyle kazanibda kendi reklamalrina tiklamadan ve ya tiklatdirmadan Adsense banl***** ilk Defa gordum ( demekki her zaman tehlike var (

iste bunun icin durmadan kanal aciyor yada actirtiyor,1 adsense ile tek bir yerde toplatmiyordum kazanci.Bu sayede gidenlere selam olsun diyor kalanlara canlarim deyip daha cok sariliyordum :D:D:D:D:D:D

yani arkamıza bakmadan sürekli kanal aç yükle geç kanal aç yükle geç fabrika gibi
Aynen ustad bugune kadar oyleydi ama artik oyle olmayacak.En azindan 100/75 oyle olmayacak kazanacagim kanallarda.Cunki tamamini partnerlige sokarak yada en iyilerini partnerlik uzerinden kazanca yogunlasiyorum.

partnerde tehlike yokmu bence partnerdede tehlike var amma en azinda adsense hesabi acmaq pin beklemek gibi durumlar yok ) Hic banka hesbina odeme yapan yada westerin uninonla odeme yapan network varmi hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri