Adsense Hesabım ve 10 Kanal satmak ıstıyorum

S
  • Kullanıcı sinan_491
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sinan_491

Guest
Merhaba elımde 3 adet adsense hesabım var bırını satmak ıstıyorum herbırınden en az 2-3 ay odeme aldım telıf vs hıc yasamadım ayrı kategorılerde 10 kanal baglı sekılde verecegım gunluk ortalama 10 lıra getırı saglayan vıdeo yuklemeyı bıraktıgım ıcın bunların yanı sıra kendı taktıklerımdende alan kısıyı bılgılendırecegım tabı alan kısı verdıgım kategorılerde vıdeo yuklerse gunluk ortalama 100 lıra gıbı bır kazanc saglar yanlız forumda aktıf bır kullanıcı olmadıgımdan dolayı sats konusunda musade verırmısınız eger verırsenız capsları ekleyerek fıyat belırtecegım 5 ay ıcınde dugunum var malum mobılyaları alamam gerek ve sıcak paraya ıhtıyacım var adsense ıcersınde suan 110 lırada kesınlesmıs bakıyem mevcut

Günlük ortalama 10 lira kazandırıyor ve vereceğin taktiği uygularsa 100 lira kazanacak? Sen neden uygulamadın aga?

adsense satabilmek için mesaj sayınız yetersiz.
Forum kurallarına aykırı

Günlük ortalama 10 lira kazandırıyor ve vereceğin taktiği uygularsa 100 lira kazanacak? Sen neden uygulamadın aga?

hocam vıdeo yuklemeyı bıraktım eskı vıdeolardan suan 10 lıra ortalama kazandırıyor yuklemeye devam ederse bırak gunluk 100 lıra bak soyle acıklıyım gunde 5 vıdeo basar verdıgım kategorıde ve taktıkle ortalama abartısız soyluyorum 500 lıra kazanır evet ben uyguluyorum suan cok sukur dıger 2 adsense hesabımdan kazanıyorum 1 ını satmak ıstıyorum sıcak paraya ıhtıyacım var nedenınıde yazdım

---------- Spam Engelliyici 20:52 ---------- Önceki Mesaj 20:51 ----------

adsense satabilmek için mesaj sayınız yetersiz.
Forum kurallarına aykırı

evet bunu bıldıgım ıcın durumumu yukarıda belırterek ızın ıstedım

gunde 5 vıdeo basar verdıgım kategorıde ve taktıkle ortalama abartısız soyluyorum 500 lıra kazanır evet ben uyguluyorum

Allah aşkına bunu yapabiliyorsan bas günde 5 video günde 500 lira kazan 2 ayda 30k para yapar köşeliksin önce söylediğine kendin inan
hatta sen 10 video bas 2 ayda 60 k kazan
iki adsensen daha varmış aynı taktiği uyguluyormusun 2 ayda abartısız 180 k yaparsın !!!

Son düzenleme:
adsense satılırsa banka hesapları nasıl olucak,isim degıseceksonucta

Allah aşkına bunu yapabiliyorsan bas günde 5 video günde 500 lira kazan 2 ayda 30k para yapar köşeliksin önce söylediğine kendin inan
hatta sen 10 video bas 2 ayda 60 k kazan
iki adsensen daha varmış aynı taktiği uyguluyormusun 2 ayda abartısız 180 k yaparsın !!!

Adam hesabını konuşturmuş.Delillerle konuşmuş :p

Adam hesabını konuşturmuş.Delillerle konuşmuş :p

Arkadasa gereklı bılgıyı pm gonderdım ona dusen artık buraya gelıp konumda mesajını duzeltmesıdır bır ınsanın acıl paraya ıhtıyacı olmasını anlamak bukadar zor degıl bu arada satmıyorum vazgectım yabancı forumlarda alacak ınsan cok malınla rezıl olmak boyle bırsey degmez konuyuda sılebılırsınız admın arkadaslarda uyelıgımıde ıptal etsınler iyi bildiğinz tek şey muhalefet olmak kimseden dilenmedim malımı satmaya geldim boyle ınsanların arasında durmaya gerek yok @KaYZeRSoZe bemonth

Son düzenleme:
Muhtemelen hesaplar çalıntı yada kanallar banlı.Adsense kesinleşmesinden sonra bu konuyu açmanız çok manidar.Mesaj sayınız yetersiz kusura bakmayın ama kimse "29.01.2015" 'de foruma üye olup "5" mesajı olan üstelik çoğu profil bilgisi olmayan kişiyle alışveriş yapmaz.Siz insanları keriz mi sanıyorsunuz ??

Muhtemelen hesaplar çalıntı yada kanallar banlı.Adsense kesinleşmesinden sonra bu konuyu açmanız çok manidar.Mesaj sayınız yetersiz kusura bakmayın ama kimse "29.01.2015" 'de foruma üye olup "5" mesajı olan üstelik çoğu profil bilgisi olmayan kişiyle alışveriş yapmaz.Siz insanları keriz mi sanıyorsunuz ??

Gelinde delikanlılık gorun alacak adama once bunları vercegım ama bu forumda degıl sonra burada o knonun mesajını ekleyecegım o adam paramı gonderırse gonderır gondermezssse Allah a havale ederım kımseyı kerız yerınede koymadık kımsenın malınıda calmadık sozlerınıze dıkkat edın kımseyı hırsızlıkla suclayamazssın

Foruma üye olma sebebin bu satışı yapmakmış gibi üye olur olmaz satışa başlamışsın neyse modlar şimdi kilitler konuyu zaten kolay gelsin hayırlı olsun.

Gelinde delikanlılık gorun alacak adama once bunları vercegım ama bu forumda degıl sonra burada o knonun mesajını ekleyecegım o adam paramı gonderırse gonderır gondermezssse Allah a havale ederım kımseyı kerız yerınede koymadık kımsenın malınıda calmadık sozlerınıze dıkkat edın kımseyı hırsızlıkla suclayamazssın

Yazım hatalarınıza bir şey demiyorum.Delikanlı isen açık olarak ismini soyismini,yaşını ve telefon numaranı paylaşırsın.Yoksa kusura bakma kimse senden tutup'da 500 lira verip adsense almaz.Önce git forum kurallarını öğren.Bir zahmet lütfen konuyu okuyan arkadaşlar moderatöre bildirelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri