Adsense Hesabımdaki Bu Anormalik Normal midir?

• Kullanıcı Serfiraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Serfiraz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
wwwilahisozlerim.com
Selamünaleykum arkadaşlar uzun süredir kullanmadığım bir kanalım vardı bu aralar tekrar aktif etmek istiyorum yalnız adsense hesabıma girdiğimde 14 Tl birikmiş ödeme var ve bu ödeme ile beraber son 1 hafta içinde 9 tık ile yaklaşık 2k izlenim olmuş ama tek kuruş vermemiş bu normal midir? ayrıca geçmişe baktım son 1 yıl içinde 150 den fazla tık olmuş ama tek kuruş vermemiş normal midir bu?

BURADAN DA SON 5 AY'IN RAPORU VAR 159 TIK GÖZÜKÜYOR AMA TEK KURUŞ VERMEMİŞ :/

Son düzenleme:
benimde kullanmadığım sonradan adsensede farkettiğim bir kanal 460 tık aldı 480tl kesinleşti ama raporlarda felan tahmini kazançları göstermiyor bakiyeden anlayabildim aynı sorun 1 adsensemde var

Orda görünmez kazançlar sık kullanılan raporlar - ürünler sayfasından bakacaksın...

Selamünaleykum arkadaşlar uzun süredir kullanmadığım bir kanalım vardı bu aralar tekrar aktif etmek istiyorum yalnız adsense hesabıma girdiğimde 14 Tl birikmiş ödeme var ve bu ödeme ile beraber son 1 hafta içinde 9 tık ile yaklaşık 2k izlenim olmuş ama tek kuruş vermemiş bu normal midir? ayrıca geçmişe baktım son 1 yıl içinde 150 den fazla tık olmuş ama tek kuruş vermemiş normal midir bu?

BURADAN DA SON 5 AY'IN RAPORU VAR 159 TIK GÖZÜKÜYOR AMA TEK KURUŞ VERMEMİŞ :/

Kazanç paylaşımı yasak diye biliyorum hocam sansürle istersen bazı yerleri yada kaldır

Orda görünmez kazançlar sık kullanılan raporlar - ürünler sayfasından bakacaksın...

Hocam orda da aynıdır 42 Tık var ama tek kuruş yok :)

---------- Spam Engelliyici 15:00 ---------- Önceki Mesaj 14:59 ----------

benimde kullanmadığım sonradan adsensede farkettiğim bir kanal 460 tık aldı 480tl kesinleşti ama raporlarda felan tahmini kazançları göstermiyor bakiyeden anlayabildim aynı sorun 1 adsensemde var

Hocam yani biz hiç ödeme almayacak mıyız? ):

sen bide benim adsensedeki anormallikleri gör kazanıyosun kazanıyosun kesinleşmiyor hep 0.00 yazıyor :)

Tamamda hocam bende 100 tık bile olsa kuruş vermiyor, kuruş vermedikten sonra nasıl eşiği geçecez :D

Yanlış rapora bakıyorsunuz "Tahmini Kazançlar" yerine "Toplam Kazançlar" yazan rapora bakacaksınız. Adsense hesabım olmadığı için gösteremiyorum. Performans raporlarından filtreleme yapmanız gerekiyor. Ürünler için adsense olması gerek.

sen bide benim adsensedeki anormallikleri gör kazanıyosun kazanıyosun kesinleşmiyor hep 0.00 yazıyor :)

Beterin beteri varmış :)

Yanlış rapora bakıyorsunuz "Tahmini Kazançlar" yerine "Toplam Kazançlar" yazan rapora bakacaksınız. Adsense hesabım olmadığı için gösteremiyorum. Performans raporlarından filtreleme yapmanız gerekiyor. Ürünler için adsense olması gerek.

Hocam öylede baksam aynıdır 150 tık alsa dahi aylık 0,00 tl veriyr :D

tık sayısında bu aralar cidden anormallik var genel sorun sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri