adsense için büyük risk olmuşum :D

astalawista

Kayıtlı Üye
adsense için öenmli bir risk oluşturuyormuşum :D bu ne demek hocam

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Geribildirim at "risk her zaman vardır sevgili google cesur ol beraber iyi işler yapıcaz" diye :)

üzülmeyin arkadaşlar kanalı öylesine deneme amaçlı açmıştım zaten izlenimde fazla yoktu.... şuanda deneme yanılma yöntemindeyim ... yanıldım :D

adsense için öenmli bir risk oluşturuyormuşum :D bu ne demek hocam

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Birkac sorum olucak sana
nasil bir icerik yayinladinki heaplar arasinda goze bata bildin tiklama basina maaliyet ne idi ve ne turden etiket kullandin bunlari yazabilirmisin acaba
birde hit kullandinmi vide olar icin

yok hocam spor videolarıydı.... maç özeti vs gibi.... gündemdeki maçlar ... 5 gün önce attım bıraktım bugün baktım bu mail gelmiş. izlenimde toplamda 100 ügeçmez k değil bildigin yüz :D

Yahu böyle bir konu açıyorsunuz ama geçmişte ne yaptığınızı yazmıyorsunuz. Bu mail ne demek diye soracağınıza, ben şöyle bi halt yedim de bu mail geldi deseniz, biz de kendi hesaplarımıza dikkat etmek için önlem alırız. Sana gelen mail bize de gelecek mi? Biz de senin yaptığın hatayı yapmayalım. Sen ne yaptın da bu mail geldi?

Yahu böyle bir konu açıyorsunuz ama geçmişte ne yaptığınızı yazmıyorsunuz. Bu mail ne demek diye soracağınıza, ben şöyle bi halt yedim de bu mail geldi deseniz, biz de kendi hesaplarımıza dikkat etmek için önlem alırız. Sana gelen mail bize de gelecek mi? Biz de senin yaptığın hatayı yapmayalım. Sen ne yaptın da bu mail geldi?

Sen de keşke şu yorumu yazacağın kadar önceki yazılan yorumları okusaydın

Sen de keşke şu yorumu yazacağın kadar önceki yazılan yorumları okusaydın

Okudum hocam. Arkadaş maç videosu falan atmış. Ben de atıyorum maç videosu ama böyle bir şeyle karşılaşmadım. Kanal kapanmasından bahsetmiyorum, o doğaldır. İlgilenmemiştir videolarla, kanalı kapanır yada para kazanma gider felan. Ama adsense kapandığını söylüyor. Bu çok büyük bi sıkıntı.

hocam üslubuna dikkat et !! senin karşında çocugun sınıf arkadaşın yok !! Yazdık zaten senn okumanda sıkıntı varsa ben ne yapayım! sabah sabah

---------- Mesaj saat 07:14:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:12:36 civarında gönderildi. ----------

Okudum hocam. Arkadaş maç videosu falan atmış. Ben de atıyorum maç videosu ama böyle bir şeyle karşılaşmadım. Kanal kapanmasından bahsetmiyorum, o doğaldır. İlgilenmemiştir videolarla, kanalı kapanır yada para kazanma gider felan. Ama adsense kapandığını söylüyor. Bu çok büyük bi sıkıntı.
artı kanal kapanmadı zaten sadece bu gelen mail nedir diye sordum... Mümkünse sen cevap yazma benim soruma

hocam üslubuna dikkat et !! senin karşında çocugun sınıf arkadaşın yok !! Yazdık zaten senn okumanda sıkıntı varsa ben ne yapayım! sabah sabah

---------- Mesaj saat 07:14:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:12:36 civarında gönderildi. ----------

artı kanal kapanmadı zaten sadece bu gelen mail nedir diye sordum... Mümkünse sen cevap yazma benim soruma

Yahu ben mi yanlış anlatıyorum siz mi beni yanlış anlıyorsunuz. Üslupla ilgili "halt yeme" mevzusuysa yanlış anlaşıldığım için kusura bakmayın bu bir genellemeydi, hepimiz bi halt edip banlanabiliyoruz. Kanal değil zaten adsensedan ban yemişsin bu da bu tarz video yükleyenler için sıkıntı değil midir? Yarın ben de mi banlanacağım diye merak ettim sordum. Beni ilgilendiren bir konu olduğu için de yorum yaptım. Bu konuda gerçekten haksız olduğumu düşünmenizi gerektiren, sinirlendiren nedir, anlamadım?

Tekrar tekrar okudum ama tek anladığım maç videosu yükleyen kişinin adsense hesabı seninki gibi banlanabilir. Ayrıntı vermediğin için de aynı durumda olan kanallarıma ne yapmam gerek merak ediyorum.

Yahu ben mi yanlış anlatıyorum siz mi beni yanlış anlıyorsunuz. Üslupla ilgili "halt yeme" mevzusuysa yanlış anlaşıldığım için kusura bakmayın bu bir genellemeydi, hepimiz bi halt edip banlanabiliyoruz. Kanal değil zaten adsensedan ban yemişsin bu da bu tarz video yükleyenler için sıkıntı değil midir? Yarın ben de mi banlanacağım diye merak ettim sordum. Beni ilgilendiren bir konu olduğu için de yorum yaptım. Bu konuda gerçekten haksız olduğumu düşünmenizi gerektiren, sinirlendiren nedir, anlamadım?

Tekrar tekrar okudum ama tek anladığım maç videosu yükleyen kişinin adsense hesabı seninki gibi banlanabilir. Ayrıntı vermediğin için de aynı durumda olan kanallarıma ne yapmam gerek merak ediyorum.

hocam 15 tane güncel maçın videosunu yükledim adsenseye bağladım para kazanmayı açtım... videolardan hiçbirinde eşleşen vesaire yoktu ... aradan zaman geçti 4 5 gün gibi kanal yerinde ama adsense bu maili atmış.. adamlar bana risk oluşturuyorsun diyor bende bunu sordum ne demek bu nasıl iştir diye?? Olay bu !!!

NOT : videolar yabancı lig maçları... hepsinide editleyip atmıştım.. zaten telif vesaire falan da yok ...

hocam 15 tane güncel maçın videosunu yükledim adsenseye bağladım para kazanmayı açtım... videolardan hiçbirinde eşleşen vesaire yoktu ... aradan zaman geçti 4 5 gün gibi kanal yerinde ama adsense bu maili atmış.. adamlar bana risk oluşturuyorsun diyor bende bunu sordum ne demek bu nasıl iştir diye?? Olay bu !!!

O zaman kanal ile ilgisi yok anladığım kadarıyla, başka bir şey olabilir. Olay maç videosuna bağlanınca korkuyor insan.

O zaman kanal ile ilgisi yok anladığım kadarıyla, başka bir şey olabilir. Olay maç videosuna bağlanınca korkuyor insan.

bende anlamadım hocam ondan sordum zaten acemiyim... acayip bi mail risk oluşturuyorsunuz ne demek onuda anlamış değilim zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri