Adsense İptal ettiğim çekin akibeti

• Kullanıcı nisyantv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

nisyantv

Yasaklanmış
Eylül ayının 25 inde çıkan Ağustos kazancım bu ayın yani eylül kazançlarının bu ay ki olan ödemesine yansır mı Tecrübeli arkadaşlardan bilgilendirme bekliyorum :)

Merhaba,

Eger banka hesap numaranizi sisteme girdiyseniz ve dogruladiysaniz,buyuk ihtimalle paraniz yatirilir.

Neden bir sorun olsun ki,artık bu ayın kazancları kesinleşti gelecek ayda yatar

100$ için çekmi istediniz :) o paranın %40ı gidecektir.

bu durumu bizzat tecrübe ettim mayısta sorunsuz bir şekilde yatıcaktır, gönlünüz ferah olsun

Para çekimlerinde kesinti oluyormu mesela 600 $ çekildiğinde ne kadar kesinti oluyor?

Merhaba,

Eger banka hesap numaranizi sisteme girdiyseniz ve dogruladiysaniz,buyuk ihtimalle paraniz yatirilir.

Aleyküm Selam Ve ala ibadillahi salihin :),
evet doğruladık şükür bu ay eft ile ödeme alacağız İnşallah bu çekte İlave edilir inşallah :D

---------- Mesaj saat 23:05:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:03:31 civarında gönderildi. ----------

Para çekimlerinde kesinti oluyormu mesela 600 $ çekildiğinde ne kadar kesinti oluyor?

daha kesnti olmadı :)

---------- Mesaj saat 23:06:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:05:06 civarında gönderildi. ----------

bu durumu bizzat tecrübe ettim mayısta sorunsuz bir şekilde yatıcaktır, gönlünüz ferah olsun

Abi mayıstamı yatacak :D Biz bu ay dedik :D nettin sen :D
Şaka şaka nşallah oda ilave olunur kendimize ssd ve tv kartı alırız :)

---------- Mesaj saat 23:08:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:27 civarında gönderildi. ----------

Neden bir sorun olsun ki,artık bu ayın kazancları kesinleşti gelecek ayda yatar

100$ için çekmi istediniz :) o paranın %40ı gidecektir.

ilk ödemem farkedene kadar yola çıkmıştı :)
Canın sağdır gerisi yalandır No problem ;)

Aleyküm Selam Ve ala ibadillahi salihin :),
evet doğruladık şükür bu ay eft ile ödeme alacağız İnşallah bu çekte İlave edilir inşallah :D

---------- Mesaj saat 23:05:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:03:31 civarında gönderildi. ----------

daha kesnti olmadı :)

---------- Mesaj saat 23:06:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:05:06 civarında gönderildi. ----------

Abi mayıstamı yatacak :D Biz bu ay dedik :D nettin sen :D
Şaka şaka nşallah oda ilave olunur kendimize ssd ve tv kartı alırız :)

---------- Mesaj saat 23:08:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:27 civarında gönderildi. ----------

ilk ödemem farkedene kadar yola çıkmıştı :)
Canın sağdır gerisi yalandır No problem ;)

Yok virgül koymayı unutmuşum sende acayip pimpirikliymişsin yahu :D Ben bizzat mayısta tecrübe ettim demek istedim seninkide sorunsuz yatar merka etme

Yok virgül koymayı unutmuşum sende acayip pimpirikliymişsin yahu :D Ben bizzat mayısta tecrübe ettim demek istedim seninkide sorunsuz yatar merka etme

Esprik ettik yahu şimdi nye bizi pis ediyon :D videoalrım uçuyor da bide orjinal içerik çalışıyorum artı dizi işine de el attım artı iyi bir bayram da geçirdim :D buda onun enerjisi olsa gerek :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri