Adsense İşleme giriyor ama Ödeme gelmiyor. YARDIM !

Le0n3535

Yasaklanmış
Arkadaşlar adsense ödeme beklemede diyor fakat ödeme gerçekleşmiyor.
Test Ödemesini aldım doğru bi şekilde girip onaylattım ama hala beklemede yazıyor ,
Farklı bi banka hesabı yazıp tekrar bi test ödemesi yaptım o ödemeyi de doğru şekilde girdim fakat yine de ödeme gerçekleşmiyor..

Bu konuda ne yapabilirim , yardımcı olursanız çok sevinirim..

Arkadaşlar adsense ödeme beklemede diyor fakat ödeme gerçekleşmiyor.
Test Ödemesini aldım doğru bi şekilde girip onaylattım ama hala beklemede yazıyor ,
Farklı bi banka hesabı yazıp tekrar bi test ödemesi yaptım o ödemeyi de doğru şekilde girdim fakat yine de ödeme gerçekleşmiyor..

Bu konuda ne yapabilirim , yardımcı olursanız çok sevinirim..

Adsensede ödemeyi bekletme gibi bir ayar vardı ona mı tıkladınız? Yada belirli bir limitin altını gönderme gibisinden ayar vardı 200 tl değilde farklı bir miktar yazdıysanız sizin miktar onu karşılamıyorsa adsense göndermiyor.

Brockerin yazdigi ayarlari kontrol edin. Birde caps atarsaniz yardimci oluruz. Test odemesi gelirse normal odemede mutlaka gelmesi lazim.

ne zamandan beri ödeme beklemede yazıyor? 72 saati geçmediyse panik yapmayın

Hocam bende de aynı şekilde 15 hazirandan beri işleme girmiyor.
Zd5QkA.png

---------- Spam Engelliyici 19:56 ---------- Önceki Mesaj 19:54 ----------

Adsensede ödemeyi bekletme gibi bir ayar vardı ona mı tıkladınız? Yada belirli bir limitin altını gönderme gibisinden ayar vardı 200 tl değilde farklı bir miktar yazdıysanız sizin miktar onu karşılamıyorsa adsense göndermiyor.

yok hocam hiç ellemedim ve şuan 200 tl de duruyor resim olarak paylaştım bide ..

Belki de diğer ayın odeme tarihinde yapılacak ödeme o yüzden bekletiyor olabilirler ya da yoğunluk vs. Senle alakalı bir durumun olduğunu düşünmuyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikinizde ayın 15 inde işleme girmiş gözüküyor ayın 15 inde çalışma olduğu bir vakite gelmiştir bugda kalmıştır.

aynı sorun bendede olmus simdi baktımda. mayıs ve nisan toplam 200 u geciyor . banka onayı geldi onu da girdik . odeme gelmedi hic bisey yazmiyor adsensede. ne yapmak lazım ki..

Ayın 15 inde benimde beklemede görünüyor. Yalnız aynı hesaptan ayın 22sinde geçen ayın ödemesini aldım. 15 inde bekleyen diğer ay ödemelerini alamadım. Hala otomatik beklemede görünüyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayın 15 inde benimde beklemede görünüyor. Yalnız aynı hesaptan ayın 22sinde geçen ayın ödemesini aldım. 15 inde bekleyen diğer ay ödemelerini alamadım. Hala otomatik beklemede görünüyor.

Nası düzeltiriz bu işi bilen çıkar belki bakalım

Geçen yılda bir ayı bekletip sonraki iki ayı birlikte ödemişlerdi ama belki öyle birşey olabilir

Bu ay sonuna kadar ödenebilir diye hayal kuruyorum ama sanırım olmayacak gibi :) Geçen ayın ödenip önceki ayların ödenmemesi çok çok garip birşey 😊

hocam aynısı benim başıma geldi bugün uyarı geldi adsense ye ödemeniz beklemektedir diye yeni banka atayın diyor hemde 3 kere ödeme almama rağmen pazartesi gerçekleşir gibi geliyor

hocam aynısı benim başıma geldi bugün uyarı geldi adsense ye ödemeniz beklemektedir diye yeni banka atayın diyor hemde 3 kere ödeme almama rağmen pazartesi gerçekleşir gibi geliyor

Yeni banka hesabı mı istiyor yani hocam? Bizde mi öyle yapalım. Ne tavsiye ediyorsunuz

Ödeme bekleyen arkadaşlar hangi banka ya ödeme alıyorsunuz ? Eğer ödeme bekleyenler hep aynı banka ise belkide bankadan kaynaklıdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri