Adsense İyice Saçmaladı Temiz Kanal Sebep Gösterilerek Para Kazanmaları Kapattı

• Kullanıcı walow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

walow

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
Az önce bütün kanallarımın para kazanması hiçbir ihtar veya content almamış tertemiz içinde topu topu 18 video bulunan 45 günlük kanalım yüzünden kapanmış. Ben bir telif gelen kanalı bile artık silerken adamlar bize sebep gerekmez istediğimiz gibi kapatırız diyor.

Kaynaklı kanalı tüm mailiyle birlikte toptan uçurdum. Para kazanmaları kapanan kanalları da anında uçurmazsam kesinti çok yüksek mi olur sizce? Ya da sadece o kanalı hemen uçurduğum için para kazanmaları kapanan diğer kanalları silmezsem kesinti çok yükselir mi?

Fikri olan arkadaşlar bir zahmet birkaç öneride bulunsun. Daha önceleri hepsini siliyordum fakat şimdi elimde hiç kanal kalmayacağı için en azından kopyalayana kadar silmezsem sorun olur mu bir yardım!

Az önce bütün kanallarımın para kazanması hiçbir ihtar veya content almamış tertemiz içinde topu topu 18 video bulunan 45 günlük kanalım yüzünden kapanmış. Ben bir telif gelen kanalı bile artık silerken adamlar bize sebep gerekmez istediğimiz gibi kapatırız diyor.

Kaynaklı kanalı tüm mailiyle birlikte toptan uçurdum. Para kazanmaları kapanan kanalları da anında uçurmazsam kesinti çok yüksek mi olur sizce? Ya da sadece o kanalı hemen uçurduğum için para kazanmaları kapanan diğer kanalları silmezsem kesinti çok yükselir mi?

Fikri olan arkadaşlar bir zahmet birkaç öneride bulunsun. Daha önceleri hepsini siliyordum fakat şimdi elimde hiç kanal kalmayacağı için en azından kopyalayana kadar silmezsem sorun olur mu bir yardım!

hocam bir çok sebebi var örnek video attınız 2 gün sonra dünya engeli geldi sildiniz bu bile sebeptir.

hocam para kazanma kapatmasına sebep olan kanalı komple silin diğer kanalları sitemizde para kazanması giden kanalları tekrar açma var o işlemi uygulayın.

hocam bir çok sebebi var örnek video attınız 2 gün sonra dünya engeli geldi sildiniz bu bile sebeptir.

hocam para kazanma kapatmasına sebep olan kanalı komple silin diğer kanalları sitemizde para kazanması giden kanalları tekrar açma var o işlemi uygulayın.

Teşekkürler hocam. O işlemi uygulicam fakat uygulamayıp bekletirsem kesinti bakımından sıkıntı olur mu bu konuda da bir fikriniz var mı?

18 videonun üstüne hiç video atmadım hiçbirisi de 3. taraf veya dünya geneli yemedi. Telif de almadım ama kirli kanal bulamayınca illaki birisini sebep gösteriyorlar çok ilginç. Tamam yaptığımız işin bu sonuçları var fakat kendi içerisinde tutarlı bir durum göstermemeleri de ilginç. Mailleri kökten silip kurtarmaya çalışcam ama daha önce de deneyim kurtaramadım birkaçını birçok soru sordu yine deneyelim bakalım ama sanmıyorum.

Teşekkürler hocam. O işlemi uygulicam fakat uygulamayıp bekletirsem kesinti bakımından sıkıntı olur mu bu konuda da bir fikriniz var mı?

onu tam bilmiyorum ama kanalların para kazanması gittiğinde o parayı alamıyorsun o yüzden biran önce açmak gerektiğini biliyorum

Benimde günlük 400 getiren kanallarım tam 1 ay önce para kazanmaya kapanmıştı
sebep gösterilen kanal böyle tertemizdi ne bir dünya engeli video vardı nede telif falan vardı
ozamanlar tükeneceğiz arkadaşın yöntemini bilmiyoduk
kanallar alt kanaldı
hepsini kökten sildim
yüzde 20 kesintiyle paraları kesinleşti

2 hafta önce birinci adsensemin gene kanalları kapandı para kazanmaya
bu sefer sebep gösterilen kanalda 1 telif vardı
tükeneceğiz arkadaşın yöntemini uyguladım
9 kanaldı
bunlardan biri sebep gösterilen kanaldı
bu kanalı ilk kökten sildim
diğer kalan 8 kanalıda kökten sildim 1 gün sonra geri getirdim kanalları
bu 8 kanaldan 3 kanalın videolarını para kazanmaya açtım, hiç video ünleme düşmedi
kalan diğer 5 kanalın tüm videoları ünleme düştü
yani para kazanmaya kapanan kanalları tekrar geri para kazanmaya açtırsak bile bi anlamı kalmıyodu
videolar full ünleme düşüyodu

dün bir arkadaşla yeni bir yöntem keşfettik
bu bulduğumuz yöntem sayesinde para kazanması kapanan kanalları sonradan geri para kazanmasını açtık
ve bulduğumuz yöntem sayesinde 2 3 video ya ünleme düşüyor ya düşmüyor
dün gene dördüncü adsensemde 2 kanal vardı
ikisinin para kazanması kapandı
biri sebep gösterilen kanal, bu kanalı hemen kökten sildim
diğer kanalıda kökten sildim bugün geri getirdim kanalı
ve bulduğumuz yöntemi uyguladım 3 4 video tek ünleme düştü

daha para kazanma kapatılma mevzusu beni zerre kadar etkilemeyecek
yönteme gelince, yöntemi söylemiycem çöp olmaması adına

Benimde günlük 400 getiren kanallarım tam 1 ay önce para kazanmaya kapanmıştı
sebep gösterilen kanal böyle tertemizdi ne bir dünya engeli video vardı nede telif falan vardı
ozamanlar tükeneceğiz arkadaşın yöntemini bilmiyoduk
kanallar alt kanaldı
hepsini kökten sildim
yüzde 20 kesintiyle paraları kesinleşti

2 hafta önce birinci adsensemin gene kanalları kapandı para kazanmaya
bu sefer sebep gösterilen kanalda 1 telif vardı
tükeneceğiz arkadaşın yöntemini uyguladım
9 kanaldı
bunlardan biri sebep gösterilen kanaldı
bu kanalı ilk kökten sildim
diğer kalan 8 kanalıda kökten sildim 1 gün sonra geri getirdim kanalları
bu 8 kanaldan 3 kanalın videolarını para kazanmaya açtım, hiç video ünleme düşmedi
kalan diğer 5 kanalın tüm videoları ünleme düştü
yani para kazanmaya kapanan kanalları tekrar geri para kazanmaya açtırsak bile bi anlamı kalmıyodu
videolar full ünleme düşüyodu

dün bir arkadaşla yeni bir yöntem keşfettik
bu bulduğumuz yöntem sayesinde para kazanması kapanan kanalları sonradan geri para kazanmasını açtık
ve bulduğumuz yöntem sayesinde 2 3 video ya ünleme düşüyor ya düşmüyor
dün gene dördüncü adsensemde 2 kanal vardı
ikisinin para kazanması kapandı
biri sebep gösterilen kanal, bu kanalı hemen kökten sildim
diğer kanalıda kökten sildim bugün geri getirdim kanalı
ve bulduğumuz yöntemi uyguladım 3 4 video tek ünleme düştü

daha para kazanma kapatılma mevzusu beni zerre kadar etkilemeyecek
yönteme gelince, yöntemi söylemiycem çöp olmaması adına

senin bildiğini paylaşman ve insanların bunu kullanması çöp mü oluyor? ilginç bir düşünce. ha dersen ki ben buldum satıyorum o ayrı. kimse bildiğini ve bulduğunu paylaşmasa idi bu gün bu forum olmaz dı ne siz ne ben para kazanıyor olamazdık.

Sağ ol bilgi için ancak kendine olan şeyi anlatmışsın ve çözümü var hallettim demişsin ancak bana ve benim durumumdakilere pek faydan olur mu tartışılır yöntemi söylemicem diyorsun o halde yöntemin varlığından da bahsetmeseydin daha güzel olurdu. Hani olmayan birisinin yanında bir yiyecek yiyeceğin zaman ya ona da ver ya da hiç gösterme denir ya işte aynı durum. Anlatmayacaksan neden söylüyorsun?

Sağ ol bilgi için ancak kendine olan şeyi anlatmışsın ve çözümü var hallettim demişsin ancak bana ve benim durumumdakilere pek faydan olur mu tartışılır yöntemi söylemicem diyorsun o halde yöntemin varlığından da bahsetmeseydin daha güzel olurdu. Hani olmayan birisinin yanında bir yiyecek yiyeceğin zaman ya ona da ver ya da hiç gösterme denir ya işte aynı durum. Anlatmayacaksan neden söylüyorsun?

Amac insanlar yalvarsin yakarsin, bir havasi olsun forum aleminde

Hayır yöntem neden çöp olacakmış onu da anlamış değilim. Sanki kendi kullandığı yöntemi başkası paylaşmadı ve sanki o yöntem çöp oldu. İlginç ya en çok kızdığım nokta madem paylaşmayacaksın niye söylüyorsun. Hiç paylaşma kendi işini hallet o zaman. Neyse dediğin gibi sanırım amaç biraz farklı yaşı genç arkadaşların henüz ego tatmini aşamasında olmalarını normal karşılamak lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri