Adsense izlenim silme !!!

gemini00862

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar 2 gundur basıma bir olay geldi de yardımcı olabilecek arkadaslar var mı acaba? adsense kanal takibi ile kanlları takib ediyorum fakat bazı kanalarda izlenim -18 -10 -5 gibi dusmeler oluyor basta kanalı tumden sildim ama en son dayanamadım birine girdim baktım kanalda hic bir ihtar falan yok aynı zamanda video sayısı örnegin 10 sa 10 olarak duruyor acaba bu izlenim ufak silinmleri neden bilgisi olan varmı? bir ara hayali izlenim silmeler oluyor denmisti forumda ölye bir şeymidir. kanalı tumden silmeye gerek varmı adsense hesabına zarar vermemek icin ?

Adsense tarih aralığını ayarlayın son 7 günü gösteriyor genelde bu yüzden önceki izlenimler silinmiş gibi geliyor size.

kanal takip programında bu bana sürekli oluyor yani şuana kadar bir sorununu görmedim hocam .... izlenimi az olan kanallarda oluyor bu genelde ....

kanal takip programında bu bana sürekli oluyor yani şuana kadar bir sorununu görmedim hocam .... izlenimi az olan kanallarda oluyor bu genelde ....

Hocam affınıza sıgınarak yorumunuza dayalı olarak soru sormak istiyorum sakıncası yoktur umarım. izlenim normal kanalda video sayısı aynı hic bir telif yok kimisi dusuyor izlenim kimisi normal dusen izlenimlerde 10-15 -20 max fazla degil sıkıntı olmaz yani kanalı tumden silmeme fakan gerek var mı peki sizce silmezsem oyle bırakırsam adsense hesapta herhangi bir sorun cıkarmaz dimi basınıza defalarca gelmis ondan sordum .

Hocam affınıza sıgınarak yorumunuza dayalı olarak soru sormak istiyorum sakıncası yoktur umarım. izlenim normal kanalda video sayısı aynı hic bir telif yok kimisi dusuyor izlenim kimisi normal dusen izlenimlerde 10-15 -20 max fazla degil sıkıntı olmaz yani kanalı tumden silmeme fakan gerek var mı peki sizce silmezsem oyle bırakırsam adsense hesapta herhangi bir sorun cıkarmaz dimi basınıza defalarca gelmis ondan sordum .

Hocam bırak girme kanallara elleme oynama zaten şuan yt havadan nem kapıyor. Bizde de izlenimler eksi de saymıyor yani genel sıkıntı..

Hocam bırak girme kanallara elleme oynama zaten şuan yt havadan nem kapıyor. Bizde de izlenimler eksi de saymıyor yani genel sıkıntı..

tskler hocam yok kanllara girmiyorum sadece 1 ine özellikle girdim merak ettim ilk defa basıma geliyorda genel sorunmus tskler hocam

bende hiçbir sıkıntı olmadı şuana kadar neden sileceksin kanalı kalsın herhangi bir sıkıntı olmaz demiyorum, benim başıma gelmedi diyorum ... bu sıra youtube sıkıntılı zaten birde elindeki kanalı neden kapatacaksın ....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri