Adsense kanal bağlama sorunu çözüldü

batuhannoyan

Kayıtlı Üye
Denendi onaylandı sorun çözüldü :)
Biliyoruz ki iki gündür kanallarımızı adsenseye bağlamaya çalıştığımızda bağlanmıyor bağlansada adsense kanalınız varsa ona yönelik işlem yapıyordu. Dün bende deneyip sorun yaşamıştım. O ara adsense kanalım vardı sildim hali hazırda iki hesapta açıktı tekrar deneyince olmuştu. Bugün @bugra arkadaşım da sorun yaşamış birlikte baktık ve sorunu bulduk.
Adsensede bir iki gündür güncelleme var sanırım hangi hesaba bağlanacağını şaşırıyor. Bu nedenle bağlayacağınız kanal ve adsense mailini hesap ekleden açın yani ikiside açık olsun. Bağlayacağınız kanala gelip işlemlerinizi yapın bağlanıyor. Hepsi bu kadar..

Bizim denediğimiz adsense hesabında yt kanalı yoktu bunuda dikkate alın.

@acan38 arkadaşımız videolu anlatmış artık sorun anlaşılmayacak bir durum kalmamıştır umarım
Bu videoda vdsdeki kanal bağlama mantığını bilgisayarda uygulayarakta kanal bağlamanıza olanak sağlayan ayrı bir yöntem
https://www.youtube.com/watch?v=iqYjtt_Vj5g

Kanal bağlama surunu çözüm: Linkle kanal bağlama (token)
Aynı şeyi vds ler arasıda yapailirsiniz
Aynı bilgisayarda 2 farklı tarayıcı ile de
Aynı tarayıcıda gizli sekme kullanarakta

@batuhannoyan hocam videoyu konuya ekle istersen

Son düzenleme:
Tam ben konu açacaktım siz açmışsınız hocam.Ben daha farklı bir yolla çözdüm sorunu ilk problemi şu postta yazdığım gibi çözmüştüm http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/86328-adsense-kanal-baglanmiyor-4.html#post1205844
Daha sonra diğerleri için geçerli olmadı bu adsense mailinin kanalı olsun olmasın kabul etmiyordu.Biraz uğraş sonucu olay çözüldü.Şimdi bağlama ekranına geldiğimiz zaman adsense emailini girince otomatik adsense youtube unu açıyo ya işte o ekrana gelince geri geliyoruz tarayıcıdaki kodu kopyalıyoruz.Daha sonra oturumu kapat diyoruz.Linki tarayıcıya yapıstırıyoruz bizden yt kanal linkini istiyo o bilgileri giriyoruz ve bağlanıyor.
Gerçi sorun çözülse de çözülmese de farketmez artık bu adsenseler de elbet bir gün kara toprak olcak :D

Son düzenleme:
arkadaşa bir teşekkürü esirgemeyin.

Tam ben konu açacaktım siz açmışsınız hocam.Ben daha farklı bir yolla çözdüm sorunu ilk problemi şu postta yazdığım gibi çözmüştüm http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/86328-adsense-kanal-baglanmiyor-4.html#post1205844
Daha sonra diğerleri için geçerli olmadı bu adsense mailinin kanalı olsun olmasın kabul etmiyordu.Biraz uğraş sonucu olay çözüldü.Şimdi bağlama ekranına geldiğimiz zaman adsense emailini girince otomatik adsense youtube unu açıyo ya işte o ekrana gelince geri geliyoruz tarayıcıdaki kodu kopyalıyoruz.Daha sonra oturumu kapat diyoruz.Linki tarayıcıya yapıstırıyoruz bizden yt kanal linkini istiyo o bilgileri giriyoruz ve bağlanıyor.
Gerçi sorun çözülse de çözülmese de farketmez artık bu adsenseler de elbet bir gün kara toprak olcak :D
Büyük ihtimalle adsensesi vdsde açık olup token sistemiyle çalışanlarda sorun olmuyordur. Bizim gibi kendi bilgisayarından işlemleri yürütenler takılıyor anlaşılan
Bu arada ağzını hayra aç :) ne demek toprak olacak olmasın inşallah

bu sekıldede oluyor baglıcanız hesaba gırınce oturum ac dıyın sonra gerı aynı sayfaya gelın f5 cekın baska bır hesap kullan secenegı aktıf oluyor o sekıldede baglıya bılırsınız

her ıkı secenege tıkyaıp gerı gel dıyın daha sonra f5 cekın

Son düzenleme:
hazirandan belli çok oynadılar sistemle, ne sonuca varacaklar acaba...

bu sekıldede oluyor baglıcanız hesaba gırınce oturum ac dıyın sonra gerı aynı sayfaya gelın f5 cekın baska bır hesap kullan secenegı aktıf oluyor o sekıldede baglıya bılırsınız

her ıkı secenege tıkyaıp gerı gel dıyın daha sonra f5 cekın
Bu bahsettiğiniz zaten son bir iki aydır olan olaydı hocam bu son 2 günlük olay farklı.. Ne yaparsan yap adsense ytsine atıyor seni.. İşte bundan kurtulmanın tek çaresi ya tokenli kanal ekleme yada iki hesabında aynı anda aktif şekilde açık olması gerek.. Yoksa kanal bağlanmıyor. Adsensede kanal yoksa hesabımı etkinleştir uyarısı olan sayfa çıkıyor, adsensede kanal varsa adsense kanalını bağlıyorsunuz. Büyük ihtimalle geçici bir durumdur güncelleme var sanırım.

Son düzenleme:
Bu bahsettiğiniz zaten son bir iki aydır olan olaydı hocam bu son 2 günlük olay farklı.. Ne yaparsan yap adsense ytsine atıyor seni.. İşte bundan kurtulmanın tek çaresi ya tokenli kanal ekleme yada iki hesabında aynı anda aktif şekilde açık olması gerek.. Yoksa kanal bağlanmıyor. Adsensede kanal yoksa hesabımı etkinleştir uyarısı olan sayfa çıkıyor, adsensede kanal varsa adsense kanalını bağlıyorsunuz. Büyük ihtimalle geçici bir durumdur güncelleme var sanırım.
Baska tarayidan adsenseni ac tarayici url kopyala oraya yapistirip dene

Merhaba, Screenshot by Lightshot bu ekran gelince mi geri geliyoruz ve tarayıcıdaki linki kopyalıyoruz?

2 gündür kanal bağlamayamıyorum bende yöntemlerinizide uyguladım fakat olmuyor

vdsden kanalıma giriyorum - para kazanma kısmından adsense bağla diyorum - next dedikten sonra adsense girmem için sayfa açılıyor- onu kopyalayıp diğer vds'e geçiyorum (sadece adsense için kullandığım)- sonrasında olmuyor, yardım edebilecek var mıdır ?

vdsden kanalıma giriyorum - para kazanma kısmından adsense bağla diyorum - next dedikten sonra adsense girmem için sayfa açılıyor- onu kopyalayıp diğer vds'e geçiyorum (sadece adsense için kullandığım)- sonrasında olmuyor, yardım edebilecek var mıdır ?
Skype var mı
Ahcan38 ekle bakalım

---------- Spam Engelliyici 28.10.2015 01:28 ---------- Önceki Mesaj 27.10.2015 23:42 ----------

Kanal bağlama surunu çözüm: Linkle kanal bağlama (token)
Aynı şeyi vds ler arasıda yapailirsiniz
Aynı bilgisayarda 2 farklı tarayıcı ile de
Aynı tarayıcıda gizli sekme kullanarakta

[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] hocam videoyu konuya ekle istersen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri