Adsense Kanal Kapanmasında Yapılacaklar

muslumozer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adsense' e bağlı olan kanalınız kapanınca siz ne yapıyorsunuz benim gözlemlediğime göre kesinti ile ücreti ödüyor(topluluk/telif hangisini ödüyor yada ödemiyor emin değilim) eğer gmaili kapanır kapanmaz silersem ödemelerde o ücreti alabilir miyim yoksa paranın kesinleşmesini mi beklemem gerekiyor? Yani bugun bi kanalım kapandı bidahaki ayın 10 unda kesinleşene kadar silmesem mi gmaili yoksa silsem bile google o parayı ödüyor mu daha önce bunu deneyimleyen yada bilen var mı?

ben kapanan kanalı kendi haline bırakıyorum silmiyorum kesinti hep sabit bende %17-20 civarı

Kapanan kanalları kapandığı anda silerim öyle uçuk kesintilerde yaşamam.

Haziranin 19unda benim adsense bagli kanalim topluluktan gitti, kanal kapandiktan sonra adsense ile baglantisini kestim, yani adsense olan youtube erisimini devredisi biraktim, haziranin ilk 19 gunu gunluk raporlarda yansiyordu adsense bazi arkadaslar soylediler ki, 19 gunun kazancini temmuzda alirsin falan, ama haziranin 19 gununun kazacni temmuzda kesinlesmedi, yani adsense yansimadi, simdi o 19 gunun parasini vermicekler sanirim oylemi yoksa nolucak bunun sonu?

kapanan kanalı anında silerim,ödeme konusunda ve kesinti olarakta sıkıntı yaşamadım daha...
zaten silme zamanının önemli olmadığını düşünüyorum,çünkü kanalı silerken işaretlediğimiz tiklerde bunu anlatıyor; ''bekleyen finansal işlemlerimden hala sorumlu olduğumu...''

Haziranin 19unda benim adsense bagli kanalim topluluktan gitti, kanal kapandiktan sonra adsense ile baglantisini kestim, yani adsense olan youtube erisimini devredisi biraktim, haziranin ilk 19 gunu gunluk raporlarda yansiyordu adsense bazi arkadaslar soylediler ki, 19 gunun kazancini temmuzda alirsin falan, ama haziranin 19 gununun kazacni temmuzda kesinlesmedi, yani adsense yansimadi, simdi o 19 gunun parasini vermicekler sanirim oylemi yoksa nolucak bunun sonu?

tek kanalın mı vardı hocam nasıl anladın sadece o kanalın parasının ödenmediğini ? birde kanalın adsense baglantısını kestim derken kanalı sildin degil mi hocam çünkü kapanınca kanala girip bağlantıyı koparamıyosun?

Kapandığı gün içinde hatta kapandığı an içinde siliyorum şimdiye kadar aşırı kesinti yaşamadım. En iyisinin de bekletmeden yok etmek olduğunu düşünüyorum.

bir keresinde kapanan bir kanalımı silemediğim için (bilgisayara ya da telefondan vds'ye erişim imkanım yoktu) tüm kanalların para kazanması gitmişti..

hemde kanal kapandıktan yaklaşık 36 saat sonra oldu.. (akşam kapanma maili geldi, bir sonraki gün öğleye doğruda diğer kanalların para kazanması gitti)

bence riske atmaya gerek yok... kapandığında silin gitsin.

benimde adsense baglı kanallarım kkapandıgında bi yerde okumuştum hatırlamıyorum şimdi ama kanala ait tüm içerigi sildiginde ödenmemiş üccretler ile ilgili kesintilere razı olacagımı biliyorum tarzında bilgiler vardı geçmiş zaman tam hatırlayamadım ben hiç silmiyorum ama silecekse kesinleşmeden sonra silmek en mantıklısı

tek kanalın mı vardı hocam nasıl anladın sadece o kanalın parasının ödenmediğini ? birde kanalın adsense baglantısını kestim derken kanalı sildin degil mi hocam çünkü kapanınca kanala girip bağlantıyı koparamıyosun?

Hocam bende boyle oldu, simdi kanala girmeye calistim baktim ki, baska sayfaya yonlendiriyor, gmaile mektup gelmis ki kanalin topluluktan gitmis, yani kanala hic erisemedim, ama adsense hesabim acikti, adsense hesabima gire bildim ordan da youtube kanalim ile adsense hesabim arasindaki baglantiyi kaldirdim, nasil yaptin dersen, adsense hesabimda erisim diye bir pencere var ordan youtube'un adsense hesaba erisimini devre disi biraktim bu kadar, adsense hesabim bos kaldi orda oylesine, haziranin 19 gununun hepsi raporlanmisti adsense hesabima gunluk olarak, amma temmuzde 19 gunun parasi kesinlesecekti diye soylediler ama kesinlesen para yatmadi adsense hesabima

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri