Adsense Kapanan kanallar

irfancan

Kayıtlı Üye
İyi ramazanlar arkadaşlar benim kafama takılan bir soru var ben bu zamana kadar quiz partnerle çalıştım hiç adsense ile uğraşmadım ama şimdi merak ettim adseneyi gireyim dedim ama bu kapanan kanalların odemeleri ne durumda önlardan hiç haberim yok dashboarda kapan kanalların izlemeleri tıklamaları görünüyor ama ay sonu gelirmi kazanç bilen aradaşlar yardımcı olursa evinirim iyi forumlar.

hocam kesinti belki biraz daha fazla olur ama kapananı ödüyor.

Bırak kesintiyi eski paraları verse diye bakıyoruz hocam şuan. :)

Hocam hayırdır sorunmu var adsensede ? partner sıktı bende adsenseye dönecektimde sorun varmı

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

şu an ne olduğunu bilen yok eskiden ödüyordu

hocam her ay o ayın kapananınımı ödüyo yoksa quiz gibi 52 gün sonra diğer ödemedemi ödüyor ?

Kapanan kanalların ödemelerini bol bol kesintiyle ödüyor adsense.

bir dönem sadece bir kategoriye yoğunlaşmıştım,
çok fena para kazandırıyordu, ama açtığım kanal 5-6 gün ayakta kalıyor sonra teliften patlıyordu :D
bende işi inada bindirdim, 1 ay boyunca sürekli aynı videoları ben açıyordum, eleman telif atıp kapattırıyordu, ben açıyordum o kapattırıyordu...
nerdeyse 5 haneye yakın para bıraktıydı 1 ay sonunda bu şekilde, kesinti %22'nin üzerindeydi.
şu an vazgeçtim öyle risk almaktan, kesinti %14-18 arasında gidip geliyor her ay.
bunu denediğim dönem sanırım aralık-ocak arasıydı.
yani sonuç olarak, paranı yolluyordu ads.

gençler bendede 1 aydan buyana açtığım her yt hesabı 1 gün sürmeden askıya alınıyor (kapanıyor).sebebini veya çaresini bilen varmı

gençler bendede 1 aydan buyana açtığım her yt hesabı 1 gün sürmeden askıya alınıyor (kapanıyor).sebebini veya çaresini bilen varmı
Ayni saticidan aldigin yada kendin aciyorsan eğer 1 youtube kanalini sadece adsense bağla video yukleme, diger 1 kanalina da hiç dokunma. ayni gun icerisinde sadece adsense bağladigin boş kanal kapanirsa adsense hesabın spama düşmüş demektir, eger iki kanal da kapanmissa buyuk ihtimal kanal acma yonteminde yada kanallara girişte sorun vardir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri