Adsense kapatıldı.

ironman63

Kayıtlı Üye
adsense hesabım kapatıldı ve içerisinde kesinleşmiş 800$ vardı ödeme yapmazlar mı yani şimdi :(

Yapmazlar ödemeyi dostum.Geçmiş olsun allah sabır versin üzme kendini.Geçersiz tıklama vs yapmadıysan geri bildirim yap bakalım açabilirlerde

kafayı yedircek bana neden olduğunu da yazmamış itiraz ettim artık sanmıyorum açacaklarını.

---------- Mesaj saat 06:58:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:46:52 civarında gönderildi. ----------

sitenizde geçersiz etkinlik oluşmuş diyor benim sitem var fakat hitleri organik google'da ilk sayfada yani.youtube hesabım da başka gmaile bağlı öyle birşey olsa ilk youtube hesabı kapatılırdı değil mi.

sanki benim param gitmiş gibi üzüldüm valla 800$ az bi para değil :(

Yaw bu bloglardan korkmaya başladım.ADsenseye blogger blog eklemiştim.Adsense sitesinden blogger ı devre dışı bırakıyorum ama istatistikler yine de yansıyor.Ne yapabilirim bunu tamamen devre dışı bırakmak için?
halen site mi kullanıyorsun kardeş

Ödeme yapmaz demişsinizde kesinleşmiş kazancı adsense ödüyor benim mi yanlışım var

Bi hesap kapanırsa yenisi açılır 800 $ yapmışsın önemli olan bunu yapabilmek yaptığın şeyleri gözden geçir hatanı bul bi dahakine diğer hesapta yapmazsın olur biter

mayıs 17 de banlanıp mayıs sonu ödeme alan arkadaşlar vardı. Umarım alırsınız.

geçmiş olsun arkadaşlar dikkat edin kendi reklamlarınıza falan tıklamayın

Yaw bu bloglardan korkmaya başladım.ADsenseye blogger blog eklemiştim.Adsense sitesinden blogger ı devre dışı bırakıyorum ama istatistikler yine de yansıyor.Ne yapabilirim bunu tamamen devre dışı bırakmak için?

Blog siteni sileceksin, eger sadece para kazanmayi devre disi birakmissin yani para kazanmak istiyorum kismindan hayir demissenn ve harici kod eklemissin site hitin devam eder reklam gelirleride, bu yuzden blogo sil yada blogum acik kalsin istiyorum diyorsan,

adsense den bagini kes harici reklam kodlari varsa sil, sadece para kazanmak istiyorum kismini hayir yaparak istatisdikleri kapatamazsin

Arkadaşlar o dediğiniz 1-2 yıl onceydı.kazanlarınız reklam yatırımcılırına geri verıliyo.kesınleşen kazanç
lar dahil

youtube ile siteyi aynı adsenseye bağlamayın arkadaşlar , açın güvendiğiniz birinin (evden biri olabilir akrabanız olabilir) adına adsense ona bağlayın çok zor birşey değil bu. Site işleri riskli işlerdir her zaman

arkadaşlar Turkiye genelinde heralde çoğu kişinin hesabı kapatılıyo.tanıdık arkadaşlarımın çoğunun hesap gitmiş.illegalle uğraşmanızı tavsiye etmem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri