Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim adsensede sıkıntı var bi kanal vardı silemedim o kanal yüzünden hala kanallar kapanıyor bende yeni adsenseyle yola devam ediyorum.Kapatma yerine adsenseyi satışa çıkar. Pini girilmişse kesinleşmiş para + 100 tl gibi bir fiyata satabilirsin.
hadiya o zaman 1 ay daha kanal bağlim eşiği geçim öyle alim parayı3 ay sonra yatırıyor parayı
kardeşim adsensede sıkıntı var bi kanal vardı silemedim o kanal yüzünden hala kanallar kapanıyor bende yeni adsenseyle yola devam ediyorum.
3 ay sürüyomu ya ben 2 ay önce felan kapatmıştım 4-5 gün sonra parayı gondermişlerdi.hesabı kapatınca geri açabilirsin.
dostum şifresini unuttum kanalın hatta konu felanda açmıştım napabilirim diye adsense mail felan attım silin diye yok gitti pinli adsense çöp oldu bende yeni adsense açtımNeden silemiyorsunuz sorunlu kanali? Komple sorunlu kanalin gmailini silmeyi denediniz mi?
eğer öyle diyosan hemen kapatıyorum kardeşim3 ay sürüyomu ya ben 2 ay önce felan kapatmıştım 4-5 gün sonra parayı gondermişlerdi.hesabı kapatınca geri açabilirsin.
olur valla sakın kanal şifrelerini unutmayın acısı 2-3 ay sonra çıkıyo kanalı tam silinAcaba pin onaylanmamis adsense hesabinda öyle birsey oluyor mu![]()
Acaba pin onaylanmamis adsense hesabinda öyle birsey oluyor mu![]()
dostum şifresini unuttum kanalın hatta konu felanda açmıştım napabilirim diye adsense mail felan attım silin diye yok gitti pinli adsense çöp oldu bende yeni adsense açtım
eğer öyle diyosan hemen kapatıyorum kardeşim
olur valla sakın kanal şifrelerini unutmayın acısı 2-3 ay sonra çıkıyo kanalı tam silin
Teşekkürler kardeşim artık bendede herşey excelde kayıtlı acemiliğimize geldi kanal kapanıyodu öylece bırakıyordum hepBu isi yaparken dikkatli calismak cok önemli. Ben her zaman hesaplari excel + deftere yaziyorum. Ne olur ne olmaz diye. Size gecmis olsun. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Hersey bir tecrübe![]()
Teşekkürler kardeşim artık bendede herşey excelde kayıtlı acemiliğimize geldi kanal kapanıyodu öylece bırakıyordum hepBu isi yaparken dikkatli calismak cok önemli. Ben her zaman hesaplari excel + deftere yaziyorum. Ne olur ne olmaz diye. Size gecmis olsun. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Hersey bir tecrübe![]()
haklısın kardeşim ben yanlış anlamışım orda benim adsenseye olan durumu soruyo sandım arkadaş. şimdi herkes ödeme alcam diye adenseleri kapatır felan öyle birşey yoksanmıyorum pin işini halletmeden hiç bir şekilde ödeme yapmazlar
bende dün kapattım sabah hesaptaydı paradün kapattım hesabı bugun ödemeyi göndermişler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.