Adsense kazanc limitleri hakkinda (Maximum kazanc ve inceleme )

• Kullanıcı cozzas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

cozzas

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

Son günlerde adsense kazanclarinda bir cok kisi ve bende tedirginlik basladi. Özellikle kanallar bildiginiz üzere 1-2 ay sonra 100-200 ve günlük 1000 tl'ye kadar kazanc getirebiliyor. Bu tutarlara kadar gelebilmek icin iyi kötü ugras veriyoruz. Fakat son zamanda bir cok arkadas banlandi. (Adsense yüksek gelirli kisiler)

Bu durumda ne yapmak gerekiyor. Yani videolar paylasiliyor ve dogal olarak gelir artiyor. Sahte tik veya niche sorunu olmadan adsense banlanma durumu yasaniyor mu? Maksimum ne kadar tutardan sonra incelenme basliyor ve bu inceleme neyi kapsiyor?

İyi bir partnere geç bence öyle kanalın varsa .

ozaman adsenselere böl hocam farklı bankalara ait ibanlar ile tanımla misal 50 k kazancın varsa 15 -15 böl adsenselere
yani en azından mantığı anladın umuyorum :)

ozaman adsenselere böl hocam farklı bankalara ait ibanlar ile tanımla misal 50 k kazancın varsa 15 -15 böl adsenselere
yani en azından mantığı anladın umuyorum :)

4 adet adsense kullaniyorum. Fakat merak ettigim ne kadar süre sonra skinti yaratabilecegi.

bence aylık tek hesapta 5 k yı geçmemek lazım.türkiye için 5-8 arası olabilir bir rakam. 15-30 civarı riskli

dünya genelinde 2 milyon adsense yayıncısı var. muhtemelen 50 bin türk yayıncı var. 50 bin kişi içinde aylık 15 üstü kazanan 1000 civarı yayıncı olduğunu tahmin ediyorum. dolayısı ile ilk 2-3 ay gözden kaçsa bile 4.cü ay mutlaka incelenir. 1 kere incelediklerini geçiyorlar sırayla elbet yüksek rakam inceleme sırasına girecektir. bence yani...

Benim denemem ve kötü bir sonuç olan 2 adsense var. Ve kesin bir kaynaktan duyumumumu söylüyorum. aylık 10.000 avro yu geçtiği an hesap incelenmeye alınıyor(Kesin)

---------- Mesaj saat 01:00:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:58:05 civarında gönderildi. ----------

Bir adsensem bugün incelenmeye alınmış gerisini siz düşünün. Aylık 10.000 avroyu geçebilecek rakamlarda ve tek kanal olduğu için başka adsenselerede bölemedim ve kıyıpta kanalı gizliyede çekemedim. biraz aç gözlülükten oldu. ama olsun sağlık olsun. yapacak birşey yok. kalan sahalar bizim.

Benim denemem ve kötü bir sonuç olan 2 adsense var. Ve kesin bir kaynaktan duyumumumu söylüyorum. aylık 10.000 avro yu geçtiği an hesap incelenmeye alınıyor(Kesin)

Kötü sonuc olan adsensenizde en son kazanclar ne sekilde oluyordu? ve 10.000 euro 30.000 tl falan yapiyor. Yani bundan sonrasi sorun teskil edebilir dogrumu?

Kötü sonuc olan adsensenizde en son kazanclar ne sekilde oluyordu? ve 10.000 euro 30.000 tl falan yapiyor. Yani bundan sonrasi sorun teskil edebilir dogrumu?

En son kazanç 11.300 avro idi şubat ayı kazancı.. ve bu ay şu an 2800 avro oldu ve bugün kanalı gizliye aldım mecburen. adsensenin tepesinde kırmızı bir uyarı duruyor. umarım sorun olmaz. sorun olacağınıda düşünmüyorum çünkü banka hesap bilgisi Almanya hesabı olduğu için. Türkiye olsaydı vermez derlerdim ama umarım Yurtdışı hesabı olduğu için verirler.

şöyle bir şeyde var, bir arkadaşımın 25-30 adet ingilizce sitesi var ve hepsi tek adsenseye bağlı aylık geliri de 10 bin dolar ve üzeri, bu şekilde yaklaşık 1 yıldır sorunsuz ödeme alıyor.

En son kazanç 11.300 avro idi şubat ayı kazancı.. ve bu ay şu an 2800 avro oldu ve bugün kanalı gizliye aldım mecburen. adsensenin tepesinde kırmızı bir uyarı duruyor. umarım sorun olmaz. sorun olacağınıda düşünmüyorum çünkü banka hesap bilgisi Almanya hesabı olduğu için. Türkiye olsaydı vermez derlerdim ama umarım Yurtdışı hesabı olduğu için verirler.

Bende Almanyadayim. Vergi ödüyormusunuz almanya ödemelerinde? Almanya malum aninda finanzamt pesinize düsebiliyor.

şöyle bir şeyde var, bir arkadaşımın 25-30 adet ingilizce sitesi var ve hepsi tek adsenseye bağlı aylık geliri de 10 bin dolar ve üzeri, bu şekilde yaklaşık 1 yıldır sorunsuz ödeme alıyor.

1.si ----- 10.000 dolar demiyoruz...10,000 avro diyoruz. arada dağlar kadar fark var.
2.si ----- youtubeden kazançtan bahsediyoruz.... Site kazançlarından bahsetmiyorum.

---------- Mesaj saat 01:09:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:06:51 civarında gönderildi. ----------

Bende Almanyadayim. Vergi ödüyormusunuz almanya ödemelerinde? Almanya malum aninda finanzamt pesinize düsebiliyor.

Yüksek tutarlı adsenselerde ve özellikle ödemeyi yurtdışı hesaplarımdan alacaksam 1 kere alırım ve ikinci ödemeyi ikinci hesaptan alırım. yani finanzamta takılmadan hesap kapattırıyorum. değişik değişik deniyorum şu son 2 aydır. ne olur ne olmaz. elimizdekinde olmaktansa uğraşmayı tercih ediyorum. belkide hiçbirşey olmayacaktır ama yapıyorum. son 3 aydır neler neler yaptım ama neyse.

vergi ödemiyor, 3-4 ay önce Türkiye'ye kesin dönüş yaptı

1.si ----- 10.000 dolar demiyoruz...10,000 avro diyoruz. arada dağlar kadar fark var.
2.si ----- youtubeden kazançtan bahsediyoruz.... Site kazançlarından bahsetmiyorum.

alakaya gel, ne alakası var arkadaşım ikisi de adsense.

---------- Mesaj saat 01:09:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:06:51 civarında gönderildi. ----------

Yüksek tutarlı adsenselerde ve özellikle ödemeyi yurtdışı hesaplarımdan alacaksam 1 kere alırım ve ikinci ödemeyi ikinci hesaptan alırım. yani finanzamta takılmadan hesap kapattırıyorum. değişik değişik deniyorum şu son 2 aydır. ne olur ne olmaz. elimizdekinde olmaktansa uğraşmayı tercih ediyorum. belkide hiçbirşey olmayacaktır ama yapıyorum. son 3 aydır neler neler yaptım ama neyse.

Ictenlikle verdiginiz cevaplar icin tesekkür ederim. Dilerim sorunsuz bir sekilde kazanclariniz/kazanclarimiz devam eder. :)

vergi ödemiyor, 3-4 ay önce Türkiye'ye kesin dönüş yaptı

alakaya gel, ne alakası var arkadaşım ikisi de adsense.

sen öyle diyorsan öyledir.
bi tarafta emek verip hazırladığın siteler.
bi tarafta spamın spamı videolar.
kesinlikle senin açından ikiside aynı oluyor.

ama bana göre ve bu forumdaki %99 luk kısma göre ikiside aynı değil. emin olabilirsin.

---------- Mesaj saat 01:12:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:59 civarında gönderildi. ----------

zaten googleda senin gibi düşünüyordur... :)

---------- Mesaj saat 01:13:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:12:33 civarında gönderildi. ----------

Ictenlikle verdiginiz cevaplar icin tesekkür ederim. Dilerim sorunsuz bir sekilde kazanclariniz/kazanclarimiz devam eder. :)

Rica ederim ne demek. mümkün olduğunca bu forumda çok konuya girip yorum yapmak istemiyorum. fazla sivrilince fazla bilgi verince bu forumdan hemen banlıyorlar.

sen öyle diyorsan öyledir.
bi tarafta emek verip hazırladığın siteler.
bi tarafta spamın spamı videolar.
kesinlikle senin açından ikiside aynı oluyor.

ama bana göre ve bu forumdaki %99 luk kısma göre ikiside aynı değil. emin olabilirsin.

---------- Mesaj saat 01:12:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:59 civarında gönderildi. ----------

zaten googleda senin gibi düşünüyordur... :)

sitelerin özgün olduğunu nereden biliyorsun? sen hala adsensenin youtube'den ibaret olduğunu sanmaya devam et.

sitelerin özgün olduğunu nereden biliyorsun? sen hala adsensenin youtube'den ibaret olduğunu sanmaya devam et.

Tamam kardeşim problem değil. Sen haklısın. Ben şöyle bir düşündümde ben yanlış biliyormuşum. Sitelerinde özgün olmayabilir doğru. ben adsenseyi sadece youtubede kullanılabilir diye biliyordum.uyardığın iyi oldu. biraz araştırdımda site yapanlarda kullanıyormuş... :D:D:D

Gece gece süper gidiyorsun. Hayırlı geceler herkese.
Bir kez daha anladım ki... Site kendini birşey biliyor zannedenlerle dolu. Size bol kazançlar. Güzelim konuyu ne hale getirdin. Rezillik ya....

Tamam kardeşim problem değil. Sen haklısın. Ben şöyle bir düşündümde ben yanlış biliyormuşum. Sitelerinde özgün olmayabilir doğru. ben adsenseyi sadece youtubede kullanılabilir diye biliyordum.uyardığın iyi oldu. biraz araştırdımda site yapanlarda kullanıyormuş... :D:D:D

Gece gece süper gidiyorsun. Hayırlı geceler herkese.
Bir kez daha anladım ki... Site kendini birşey biliyor zannedenlerle dolu. Size bol kazançlar. Güzelim konuyu ne hale getirdin. Rezillik ya....

hocam konuyu siz çevirdiniz, ben sadece bildiğim bir bilgiyi burada belirttim sizde atladınız bu duruma geldik. size de hayırlı geceler.

[MENTION=5090]malkomxtuba[/MENTION] usta benim adsense'e bağlı 2 kanalım var . spam yapmıyorum, özgün de değil fakat telif riski felan yok . günlük gelir 250 liraya ulastı spam olmayan kanallar için herhangi bir adsense sorunu oluşuyor mu ? oluşuyorsa max limit aynı mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri