Adsense Kazanç Silinmesi

• Kullanıcı warworn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

warworn

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.anymaa.com
Merhabalar,

Adsense hesabıma örneğin günlük 40TL ortalama yansırken, bir anda 1-2 kuruşlara düştü, 1 gün önce 8K izlenen video 300 izlenmeye geçti. İşin ilginç tarafı şu, mesela günlük kazanç sürekli inişli çıkışlı, gün içerisinde 10 TL oluyor, sonra gün sonunda bir bakıyorum 3 kuruş.

Şöyle bir süreç yaşadık, kanalım spam değil, 2006 yılında açılma, orjinal hesabım. Geçen ay gittiler para kazanmaya 11 sene sonra kapattılar kanalımı, mailleştik, biliyoruz sizin için önemli ama bir şey yapamayız dediler. Bekledim, tekrar başvurdum, kabul edildi tekrar. Bu ay başından itibaren kazançlarda ilk 4-5 gün kaldığı yerden devam etti. Ama 6. gün dediğim gibi aptallaştı. Bu tarz bir durum yaşayan ya da tecrübesi olan var mıdır? Neden kaynaklanıyor?

Analytics $1.22 ama Adsense 0.01 Krş olan günler var, Analytics'te de düştü ve apatallaştı kazançlar ama Adsense kadar değil ama benzer, $11'dan $0.35'lere düştü o da. Bilmiyorum ne oluyor. İzlenmeler Analytics'te aynı devam ediyor bu arada 5-8K arası.

Son düzenleme:
aynisi banada olmustu cok aradim bi cvp bulamadim gogle yetkilileri adaense supheli tiklama olarak varsayip silebilir dedi sonrasinda trafigi nasil kontrol ederim felan arastirdim ama bi absurdluk yoktu bende careyi videolarin para kazanmasini kapattim bigun sonra actim duzeldi sonra yine eskisi gibi oldu yine ayni seyi tekrarladim duzelip yine eskisi gibi oldu hep sonra kendi kendine duzeldi gunluk belli biyere cikip sifirlaniyodu sonra tekrar cikip sifirlaniyodu sonra duzeldi nasil duzeldi bilmiyorum

dostum bende bu konu hakkında yazmak için girdim foruma direkt bu konuya denk geldim. dediğin sorun bende de var. örneğin 15 dolar günlük kazanmışken gün içinde 10 dolara düşüyor. bu iki defa oldu. cidden çok saçma bir durum. nedenini bilmiyorum

Güncelleme, hiçbir şey değişmedi, 900K izleme olan video da 50K reklam gözükmüş. Kazanç 35 TL, şaka gibi. Neredeyse 1 Milyon izlenme ama 35 TL. Düzelmiyor, günde 70-90 TL ye çıktı, bir gün durduk yere kuruşlara düştü. Video özgün, yıllardır bende, yıllardır düzenli kazanç getiriyordu. Yan gelir gibiydi, 35 TL nedir yahu...

Merhabalar,

30 Kasım'dan sonra düzeldi, tek bir teorim var, neden bilmiyorum videomun kategorisi değişmiş. Kategoriyi eski kategoriye getirdim. Sanırım bundan sonra düzeldi.

Sorun yaşayan arkadaşların kontrol etmesi yararlı olabilir.

İyi çalışmalar diliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri