Adsense kesilen 150 Dolar?

Ted1905

Kayıtlı Üye
herkese merhaba.
youtube kasım ayı olarak 565dolar kazanç oldu çok şükür. (sizlere daha çok verir inşallah)
ancak adseneye geçen rakam 413Dolar. neden bu kadar kesinti oldu sizce? daha önce yaşayan var mı?
öncede 3-5 dolar fark olurdu. destek ekibine sorduğumda ABD vergisi derdi. şimdi 150 dolardan fazla kesinti olmuş hafta sonu diye kapalılar ama buradan da bi sorayım dedim.
Kesinleşen kazanç olayını biliyorum fakat 1 yıldır hiç sorun yaşamazken sadece bu ay yaşadım. garip geldi

yardımcı olan ya da olamayan herkesten şimdiden teşekkür ederim.

Yt bunu hep yapıyor, hatta bazen direkt analizden siliyor ve sizi "YANLIŞ HATIRLIYORMUŞUM" gibi bir algıya sokuyor. Ne kadar itiraz ederseniz edin hiç bir şeye yaramıyor yansıyan tutarı alırsınız

ben sırf bu dolar kurundan dolayı dolar olarak bakmıyorum günlük kazancı Türk lirası olarak çevirerek bakıyorum çünkü aylık olan dolar kazancımı şimdi hesaplasam çok fazla fark ama günlük TL olarak yansıyan tutardan bile az yatmış galiba Youtube Shorts tan dağıttıklarını bizlerden topladı :)

Bu ay bana shorts verdi 100 dolar fakat bir o kadar da gelir düştü :D normal gelenin altına indi.
Dedim ki, ne anladım lan bu işten:confused::confused:

adsensede kur farkı reklam verenlerle ılgıılı bır yazı var zate.. ama o denlı yuksek kesmesıde bı ıhtımal bır polıtıkalarında su yazıyordu .

Reklam verenlerın anı bır fesh etme reklamını gerı cekme durumu gıbı sozler okudum buda bı ıhtımal .. ama en son ıhtımal gecersız trafık den dolayı kesılmıstır bende de oluyor . yukarda yonetıcı bahsetmıs bırden analıysten dırek paranı kesıyor oysa kazancım ogun 70 dolar ıken bı bakıyorum 50 ye cekmıs vb.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri