Adsense Kesinleşmiş Kazanç

EmreDemirci

Kayıtlı Üye
[SORU] Adsense Kesinleşmiş Kazanç

Arkadaşlar, abiler, normal de kazancım 137 dolar olması lazım fakat tablo bu şekilde? Problem mi var yoksa doğru olanı mı ? Tabloya bakınca Haziran ayı gözükmüyor ben de ne kazandıysam haziranda kazandım. Bilgileri doğruladıktan sonra para kesinleşir mi yoksa kesinleşmez mi?

q4p04.png

NOT: Banka hesabını seçeyim, çek sistemini mi seçeyim ? Bankayı seçersem bugün banka hesabı açtıracağım hangi bankayı tercih edersiniz?

Akbank hesabı açılacak. Nedeni erken yatırılıyor.
Bu kesinleşmiş kazanç değil. Kesinleşeceği tarih 12-15 Temmuz arası.
Soruların cevabı alındı konu kilitlenebilir.
Cevaplayan abilerime ve arkadaşlarıma teşekkürler.

Daha haziran ayı kesinleşmedi kesinleşince pin uyarısı gelir

:D kazançlar ayın 12-15 i arasında kesinleşir kardşeim :D bekle biraz daha

İçime su serptiniz vallahi. Camdan aşağı kafa üstü atlayacaktım. :D

----
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] abi ve [MENTION=1552]yenilmezceko[/MENTION] sizce hangi bankayı seçmeliyim? Bu gün hesap açtıracağımda.

Banada bugün pin uyarısı geldi ben de daha yazmdım dün 18 e girdim anlamıyomki bu işlerden bende sorıcaktım bende bankamatik kartı var onu yazsam olurmu diye ?

banka hesap açıp zirrat deneme almıştım. eft bilgileri girersiniz. çek kesinti çokmuş.

----
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] abi ve [MENTION=1552]yenilmezceko[/MENTION] sizce hangi bankayı seçmeliyim? Bu gün hesap açtıracağımda.

benim 3 adsense var 2 si akbnak 1 i garanti de akbank erken yatıyor :) (2-3 saat )

aynı uyarı bendede var pin istemeden banka ğistiyor google bana ayrıcalık tanıdı herhalde anladı beni

----
@beyto33 abi ve @yenilmezceko sizce hangi bankayı seçmeliyim? Bu gün hesap açtıracağımda.

Garanti Veya İş Bankası

Garanti'De genelde havale para çek para yatır işlemlerinde masraf almıyor ama iş bankası 4.50 tl alıyor her işlemde. Neden iş bankasını yinede öneriyorum her yerde ATM bulabiliyosun :)

вαттυѕαу;49276' Alıntı:
Garanti Veya İş Bankası

Garanti'De genelde havale para çek para yatır işlemlerinde masraf almıyor ama iş bankası 4.50 tl alıyor her işlemde. Neden iş bankasını yinede öneriyorum her yerde ATM bulabiliyosun :)

İş bankası hesap açtırırken para falan istiyor mu? Bir de hesabı nasıl açtırmalıyım hiçbir şey bilmiyorum. Vadeli mi vadesiz mi?

şimdi neyin mevsimi :) sağlam salam yapan ağaçın mı zamanı :D

Pastırma mevsimi. :D Salamlar Ağustos ta çıkıyor. :D

aynı uyarı bendede var pin istemeden banka ğistiyor google bana ayrıcalık tanıdı herhalde anladı beni

Senin banka hesabın varsa hangi bankayı kullanıyorsun? Hesap açtırdıysan para aldılar mı?

aynı durumdayız emre sağol konuyu açtığın için tüm sorularıma cevaplarımı almış oldum bende bir tek şu 100 usd konusu kafama takıldı tama olarak ne zamana kadar tamamlarsak parayı çekebiliyoz??

birde ykb nasıl kullanan arkadaşlardan ben onu eklemek istiyorum :)

İş bankası hesap açtırırken para falan istiyor mu? Bir de hesabı nasıl açtırmalıyım hiçbir şey bilmiyorum. Vadeli mi vadesiz mi?

Hesap açarken para almazlar , Alsalar da 10 20 lira bişi , Tabiki vadesiz açtırcaksın , sen bi bankaya git , derdini anlat , googleden para gelcek her ay vs de , onlar sana yardımcı olur

aynı durumdayız emre sağol konuyu açtığın için tüm sorularıma cevaplarımı almış oldum bende bir tek şu 100 usd konusu kafama takıldı tama olarak ne zamana kadar tamamlarsak parayı çekebiliyoz??

6 ay içinde adsensedeki para eline geçmez ise para reklam verenlere geri iade ediliyor.

12-15 Temmuz arası kesinleşiyormuş. 12 Temmuz'a kadar 100 dolar yaparsan eline geçer para. Her ayın 12-15 arasıymış. Yani her ayın 12'sine kadar vaktin var 100 dolar yapmak için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri