Adsense Kimlik Onayı

• Kullanıcı spac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

spac

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim yaşım 18'den küçük 2 pin istedim gelmedi son 1 hakkım kaldı adsense deki bütün bilgiler benim üstüme 3. pini istedikten sonra kimlik onayı istiyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

dogum tarıhı bolmnu gizlemeyi dene. adın gözükünce onayalnıyor diye biliyorm

Arkadaşlar benim yaşım 18'den küçük 2 pin istedim gelmedi son 1 hakkım kaldı adsense deki bütün bilgiler benim üstüme 3. pini istedikten sonra kimlik onayı istiyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

banka işini ne yaptın _? yattımı ?

sen nolur normal diye babanın kimliğiyle yap, babanın hesabını onaylat

kendi üzerime banka hesabı açtım

bak kardeşim...

adsense kıme ait ?

banka hesabı kıme ait?

deneme parası geldimi ?

not: birde adres kısmında sorun varmı? doğru real adres mi yazdın adsenseye ?

bunları yaz özeline bilinmeyen bir açıklama gonderıcem... sorun etme ama doğru cevap yaz ama ;)

ama ben şimdi banka hesabımı onayladım banka benim üzerime olduğu için sıkıntı çıkmazmı ?

---------- Mesaj saat 21:05:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:08 civarında gönderildi. ----------

bak kardeşim...

adsense kıme ait ?

banka hesabı kıme ait?

deneme parası geldimi ?

bunları yaz özeline bilinmeyen bir açıklama gonderıcem... sorun etme ama doğru cevap yaz ama ;)

adsense bana ait

banka hesabı bana ait (Adsense için babamla beraber kendime vadesiz hesap açtım)

deneme parası geldi

ilk pinimi evin adresini verdim 2. pini yakın ptt ye verdim real adres :D

nufuz cüzdanını taratıp gönderiyor muyuz o zaman onaylanıyor mu ?

bu soruyu bende merak ediyorum

adsense benim üzerime , banka benim üzerime , deneme parası geldi

yaş 17 aralık da 18 oluyorum aralığa kadar ödeme alamıycam diye korkuyorum

yabancı forumlarda kimlik üzerinde isim tarih değişikliği yapıp pin onaylattırdıklarını biliyorum,sonuçta google emniyet müdürlüğü değil :)

Arkadaşlar adsense için 18 doldurmaya gerek yok banka hesabı açabiliyorsunuz para da alabiliyorsunuz 16 yaşındayken iş bankasından ilk imza hesabı açtırmıştım onunla para almıştım eğer siz de bu konuya kafa taktıysanız iş bankasından ilk imza hesabı işinizi çok rahat görür.

Yani o zamanlar o vardı simdi her banka açıyor sanırım 18 yaş altına hesap

hocam pm'e cevap veremiyorum post sayımdan dolayı, adrese gelmişti ama baya beklemiştim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri