Adsense Kırmızı Uyarı

• Kullanıcı whybae
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

whybae

Kayıtlı Üye
www..........com için yaptığınız başvuru inceleniyor. Hesabınız tam olarak onaylanana kadar yalnızca boş reklamlar göreceksiniz. Daha fazla bilgi edinin. İsterseniz,
başvurunuzu farklı bir web sitesi kullanarak yeniden gönderebilirsiniz

Adsense ile giriş yaptığımda böyle bir uyarı veriyor.. Fakat benim YT kanalım adsense ile bağlantılı ve 37$ kadar kesinleşmiş kazancım war ve PİN falan her şeyimi girmiş durumdayım...

Bu kırmıız uyarı bana sorun yaratır mı ? nasl bu kırmızı uyarıyı giderebilirm... Ya da adsensimi sadece YT ile ilişki yapmak istersem ne yapmam gerek?

arkadaşlar, bu kırmızı uyarım devam ediyor ve Adsense hesabıma yönetici ekleyemiyorum.. ne yapmam gerek?

Sen sitede reklam yayınlamak için başvuru yapmışsın galiba boş reklamlar sadece site onayı isterken onay sürecinde çıkıyordu

Sorunum hala devam ediyor, önceki adsense hesabım bu.. giriş yaparken kırmızı uyarı devam ediyor

.......... için yaptığınız başvuru inceleniyor. Hesabınız tam olarak onaylanana kadar yalnızca boş reklamlar göreceksiniz. Daha fazla bilgi edinin. İsterseniz,
başvurunuzu farklı bir web sitesi kullanarak yeniden gönderebilirsiniz

Kafama takılan noktalar var, bu adsense gmail ile açmş olduğum kanal telif yüzünden kapatıldı. Ve adsense hesabıma erişim butonu sanırım, hesabım tam olarak onaylanmadğı(yani reklam gösterilmeye başlanmadğı) için aktif değil. Hesabımda banka hesabı ve PIN girilmiş durumda içerisinde 130 küsür TL'de kesinleşmiş var. Bu hesabımı nasıl düzeltebilrim, eğer düzeltemeyeceksem de yeniden başvuru yapmak için bu Adnsense Hesabımı silmek istiyorum.

Şu an aynı isme tekrar adsense başvurusu yapmak istemiyorum.. yardım ve önerilerinizi bekliyorum

Valla aynısı bende olmuştu web adsensesi için başvuru yapmıştım sonra o adsenseyi youtube için kullanmıştım siteyi onaylamadılar adsense kökten kapandı ulaşamadım.. İnşallah sende öyle bir sorun olmaz ben yeni adsense açmak zorunda kalmıştım

Biraz sabırlı olun. İçerik için (yani web sitemde reklam yayınlamak istiyorum) başvuruda bulunmuşsunuz.İncelenene kadar bekleyin silmenize gerek yok.

tamam anlıyorum da, bir kaç aydır durum böyle vee hiç bir değişme yok.. bu yüzden yeni adsense başvurusu yapmakta da çekiniyorm... youtube hesabım başka bir arkadaşımn adına...

bu durumu çözmek istiyorm en kısa zmanda...

Benimde ayni durum var. Sıkıntı yapacak bi durum oldugunu dusunmuyorum. O yazinin ne gibi bi zararı olabilir ki ? Sonucta yt icin adsense farkli site icin farkli hic bi cacik olmaz rahat ol bence benim kazanclar kesinlesti ve odeme aldim daha once.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde ayni durum var. Sıkıntı yapacak bi durum oldugunu dusunmuyorum. O yazinin ne gibi bi zararı olabilir ki ? Sonucta yt icin adsense farkli site icin farkli hic bi cacik olmaz rahat ol bence benim kazanclar kesinlesti ve odeme aldim daha once.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorun şu ki, bahsettiğim kırmızı uyarı olan adsense hesabımın mailine bağlı olan youtube kanalım telif yüzünden kapanmıştı... bu yüzden yeni kanal bağlamam gerkiyo adsense hesabıma. Bunu da yapamıyorum, çünkü uyarı olan adsense hesabımda Erişim ve Yetkilendirme bölümü yok, buda sanırım hesabım tam olarak onaylanmadığı için galiba...

hesabımı kapatmayı düşündüm, ancak orda da hesabımı sil butonunu bulamadım, yine aynı şekilde hesabım tam olarak onaylanmadığı için...

web site için adsense başvurmuştum, bu adsense hesabımı sadece youtube a endeksli bir hale getiremez miyim? ya da başka bir çözm...

130 küsür TL var kesinleşmiş bir şekilde duruyor, onu geçtim hesabım kendi adıma olduğu için kendi adıma başka bir adsense başvurusunda bulunmaya çekiniyorm... kısır bir döngü var yani anlayacağın :(

Sizinde sorununuz aynı gibi, ancak siz Erişim ve Yetkilendirme verebiliyorsunuz. Dolayısıyla yeni youtube kanalları bağlayabilirsiniz. Benim hesabımda ise Erişim ve Yetkilendirme kısmı görünememekte.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri