Adsense kullananlar bu ayarlari nasil yapar yardim?

RespectMe

Kayıtlı Üye

arkadaslar su ayarlari biri soyleyebilirmi hangi kutucuklar secilmeli adsense kullanan biri icin.. simdiden tesekkurler

bastaki ilk 2secenek secilecek onu biliyorum kalanlari ne yapilmali?

This video contains a paid product placement bunu secmelimiyim bide en son ayar everwhere mi yoksa monetized platforms mu?

arkadaslar su ayarlari biri soyleyebilirmi hangi kutucuklar secilmeli adsense kullanan biri icin.. simdiden tesekkurler

standart olarak üstten 3 tanesi seçili oluyor. en alttakini seçme zaten. "Bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor"

görselde de yer alan sayfanın sol altındaki Language:English kısmını türkçe yapsan gerek kalmaz sormana.

standart olarak üstten 3 tanesi seçili oluyor. en alttakini seçme zaten. "Bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor"

görselde de yer alan sayfanın sol altındaki Language:English kısmını türkçe yapsan gerek kalmaz sormana.

turkce kullandigimdada anlamadim o yuzden sormadim.. tesekkur ederim ama peki en sondaki ayari nasil yapiyoruz?

En sondaki ayar üstteki olacak. Her yer.
Bu arada 2. boşluğa 10 dk aralıklarla reklam yerleştir hocam.
10:00,20:00,30:00 şeklinde. Normalde 7dk arayla koyabiliyorsun ancak reklam çıkmıyor bu ara 10 dk daha iyi.

alttakı secenekten ustekını sec her platformda gosterılsın yanı .gosterım cok olur o zaman

En sondaki ayar üstteki olacak. Her yer.
Bu arada 2. boşluğa 10 dk aralıklarla reklam yerleştir hocam.
10:00,20:00,30:00 şeklinde. Normalde 7dk arayla koyabiliyorsun ancak reklam çıkmıyor bu ara 10 dk daha iyi.

tesekkur ederim hocam, ara reklamlara daha girmedim kanal yeni, inceleniyor olan videolari duzeltiyordum tesekkurler :)

bastaki ilk 2secenek secilecek onu biliyorum kalanlari ne yapilmali?

This video contains a paid product placement bunu secmelimiyim bide en son ayar everwhere mi yoksa monetized platforms mu?
hocam buraya neren girdiniz bende hersey tamm ayar deyince bian panikeldim yanlış bişe olurda kanal ucar diye yazarsan sevinirim

turkce kullandigimdada anlamadim o yuzden sormadim.. tesekkur ederim ama peki en sondaki ayari nasil yapiyoruz?

everywhere=heryer
monetized platform=parakazandıran platformlar

heryeri seçmende görüntüleme sayısı bakımından fayda var

en alttakini neden seçmemek gerekiyor merak ettim. ben attığım tüm videolar için tek tek girip onu da açıyorum. yanlış mı yapıyorum?

En alttakinden kastın, Ad Formats penceresinin en altındaki "this video contains..." yani "bu video ödemeli bir ürün yerleşimi..." seçeneği ise onu seçerek diyorsun ki "Ben video içerisinde bir başka ürünün reklamını görsel olarak yapıyorum" yani ben bu videonun kendisi ile bir reklam yapıyorum diyerek youtube bilgi veriyorsun ve youtube de senin videonda reklam çıkarmıyor hatta diyor ki "eğer videonun içinde bmw reklamı geçiyor ve buna rağmen sen videondan para kazanmayı açtığın için o videonun yanında biz mercedes reklamı yayınlamışsak ve bunu tespit edersek "Reklamverenlere sunduğumuz değeri korumak için, bu durumlarda YouTube para kazanma özelliğini ve videolardaki ürün yerleşimleri gibi tanıtımları devre dışı bırakabilir." .

Kısacası o seçeneği seçmemen gerekiyor.

ayrıntılı bilgi için https://support.google.com/youtube/answer/154235?hl=tr-TR

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri