Arkadaşlar Adsense Çook Emek İster Bunu Başta Belirtim . ( Bu Konu Yeni Başlayanlar İçin Açılmıştır )
S1 ► Adsense'de Ülke Nasıl Engelleriz ?
C2 ► Adsensede Reklam Engelle Bölümünden Hangi Ülkeyi Engelliyecekseniz oo Ülkenin Reklam Sitelerini Engelleyin Otomatik Ülkede Engellenir ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
S2 ► Adsenseye Kanal Baglarken Hangi Özellikleri Yapmalıyım ( BU ÖNEMLİ )
C3 ► Arkadaşlar Bazılarımız Bunu Yapmamakta. Kanal Baglarken Kanalınız ne tür İçerikse kanalı Baglarken İçerik Dilini HANGİ DİLDE ÇALIŞIYOSANIZ OO DİLİ SEÇİN
NOT : İNG Çalışıpta İçerik Dili TR olarak Seçerseniz Reklamlar TR çıkar
----------------------------------------------------------------------------------------------------
S3 ► Adsense Onaylatmak Nasıl Olur ?
C3 ► Hepmiz Biliyoruz Ama Yinede Söylemek İstedim . Kanalı Bagladıktan Sonra Paranız 20 Üstü Olunca Pin Talebinde Bulunun ve Sizin Kaydoldugunuz Zamanki Adrese 1ay -1.5 ay içinde gelecektir
S4 ► Adsense'de Ödemeler Nasıl Gerçekleşir ?
C4 ► Pin Girmeden Önce Banka Hesaplarına Dair Bilgiler İster . ( Tam Hatırlamıyorum ) Yada Pin Girdikten Sonra Oraya Banka Bilgilerini Girerek oo Bankaya Paranızı Gönderebilirsiniz .
Diger Yardımcı Konular
► Adsense Ayarları Link
► Kanalı Adsenseye Baglama Link
► Gmail Kurtarma Link
FORUM HEPİMİZ VE PAYLAŞIM YAPMAYI BİLİN .
SORULARINIZI KONUMDA CEVAPLIYACAM . ELİMDEN GELDİGİNCE YARDIMCI OLMAYADA ÇALIŞICAM TEŞEKÜRLER İYİ FORUMLAR
S1 ► Adsense'de Ülke Nasıl Engelleriz ?
C2 ► Adsensede Reklam Engelle Bölümünden Hangi Ülkeyi Engelliyecekseniz oo Ülkenin Reklam Sitelerini Engelleyin Otomatik Ülkede Engellenir ?
S2 ► Adsenseye Kanal Baglarken Hangi Özellikleri Yapmalıyım ( BU ÖNEMLİ )
C3 ► Arkadaşlar Bazılarımız Bunu Yapmamakta. Kanal Baglarken Kanalınız ne tür İçerikse kanalı Baglarken İçerik Dilini HANGİ DİLDE ÇALIŞIYOSANIZ OO DİLİ SEÇİN
NOT : İNG Çalışıpta İçerik Dili TR olarak Seçerseniz Reklamlar TR çıkar
S3 ► Adsense Onaylatmak Nasıl Olur ?
C3 ► Hepmiz Biliyoruz Ama Yinede Söylemek İstedim . Kanalı Bagladıktan Sonra Paranız 20 Üstü Olunca Pin Talebinde Bulunun ve Sizin Kaydoldugunuz Zamanki Adrese 1ay -1.5 ay içinde gelecektir
S4 ► Adsense'de Ödemeler Nasıl Gerçekleşir ?
C4 ► Pin Girmeden Önce Banka Hesaplarına Dair Bilgiler İster . ( Tam Hatırlamıyorum ) Yada Pin Girdikten Sonra Oraya Banka Bilgilerini Girerek oo Bankaya Paranızı Gönderebilirsiniz .
Diger Yardımcı Konular
► Adsense Ayarları Link
► Kanalı Adsenseye Baglama Link
► Gmail Kurtarma Link
FORUM HEPİMİZ VE PAYLAŞIM YAPMAYI BİLİN .
SORULARINIZI KONUMDA CEVAPLIYACAM . ELİMDEN GELDİGİNCE YARDIMCI OLMAYADA ÇALIŞICAM TEŞEKÜRLER İYİ FORUMLAR
Son düzenleme: