Adsense kullanılan bir site tıklama reklam saldırısı yardım ?

videoreklam

Kayıtlı Üye
Merhaba değerli arkadaşlar özel bir projem var ve bayramdan sonra ALLAHIN izniyle aktif edeceğim inşallah ancak kafama takılan en önemli sorun olarak gördüğüm "belkide bu bilgisizliğimden kaynaklanıyor olabilir" Tıklama saldırısı reklam saldırısı alındığında adsense hesabı banlanıyor biliyorsunuz bu durumu %100 engellemek için ne gibi uygulamalar yapıyorsunuz ?

Yani siteadi.com sitesinde hit 50-100 arası birisi geldi ve reklam saldırısı düzenledi "pislik terbiyesiz şerefsizin biri" daha sonra buna önlem almazsanız eğer google politikalarına göre geçersiz tıklama ve sahte tıklama sayıp uyarmaksızın banlıyor sizi bu durumu en garanti yöntemle nasıl aşarız ?

Eğer böyle böyle aşarsınız diyebilecek %100 garanti verebilecek bir bilgili arkadaş var ise ücretli"de destek almak istiyorum "çünki büyük bir proje" adsense hesabı sadece sitede değil youtube kanalındada aktif olacak dolayısıyla youtube üzerinden korkmuyorum"da çünki özgün ve tarafımıza ait içerikler ancak siteden gelebilecek tıklama saldırısına korkuyorum büyük projede hesabı bu şekilde tehlikeye sokmak istemiyorum

DİKKAT : Son olarak youtube kanallarında kazanabilmek için abd göstermeniz gerekiyor TR bir web sitesine bağlasanız o hesap üzerinden tekrar başvuru kabul edilse "site için" herhangi bir sorun yaşanır mı

Hayırlı Ramazanlar , Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim nice kandillere eriştirsin inşallah sağlıkla güzellikle ;

Saygılarımla

nacizane fikrim wep siten ile youtube kanallarını aynı adsenseye bağlama ayrı ayrı adsense kullan bide böyle aşırı tık aldğın günlerde google a bildir saldırı olabilir diye

nacizane fikrim wep siten ile youtube kanallarını aynı adsenseye bağlama ayrı ayrı adsense kullan bide böyle aşırı tık aldğın günlerde google a bildir saldırı olabilir diye

Böyle yarım işleri yapmayı sevmiyorum fikriniz için teşekkür ederim ; Lakin site üzerinden zaten günlük 2$ üzeri bir kazanç beklemiyorum ilk 1 ay , 2 ay , başka bir adsense kullanırsam bir uğraş ve farklılık sürekli öbürüne girip bir diğerine gir çık yapılmaz ikisi"de banlanır google politikalarında bu mevcut.

Bunun yerine youtube adsense"mi site içinde kullansam "youtube" adsense birleştirme gerçekleştiğinde abd seçiyoruz parayı alabilmek için bu bilinen bir gerçek site bakımından bir sorun çıkartırmı bunu merak ediyorum bunun yanı sıra site üzerinden gelicek reklam saldırılarını merak etmekteyim nasıl engellerim yada nasıl bir yol bulabiliriz ?

Acaba siteyi açmamak sadece kanal üzerinden projeyi aktif etmek daha mı iyi olacaktır ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri