Adsense Mailinde Kanal Açmayın !!!

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

Bu konu çok önemli bir konu , bu konu hakkında [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] üstad da gerekli açıklamalar yapmıştı zamanında ama unutldu heralde...Sizlere bu konuyu hatırlatmak için bu konuyu açtım :

Arkadaşlar adsensenizin bağlı olduğu xxxx mailinde YT kanalı açıp video yüklemeyin , bu videoalr telif vb yediğinde kanalın kapandığında adsenseniz sıkıntıya girebilir (kesin girer diye bişey yok ) ama ya girerse ?? okadar kanalınızj bağlı olduğu , para kazandığınız adsense hesabınızı riske atmaya gerek yok !! Yeni başlayanlar adsesenizin bağlı olduğu maile yt kanalı açmayın.....

Benim adsense mailimde kanal var napacam diyenler !!!

1-Önce yeni bir gmail açıyoruz...
2-şimdi adsemize girip hesap ayarlarına tıklıyoruz
3-En altta bulunan boşlupa yeni açtığımız gmail adresini yazıp yan taraftaki yönetici kutucuğunu işaretleyip davet et diyoruz
4-Yeni açtığımız gmail adrersine girip mail kutusundaki davet mailini açıp daveti kabule t linkine tıklıyoruz.karşımıza çıkan yönlendirmelri yapıp '' tebrikler şuşu adsense hesabı ile ilişkilendiridniz gibi bişey çıakcak''
5-Şimdi yeni maille adsenseye giriş yap
6-hesap ayarları kısmından önceki maili en alttan sil
7-ve artık adsenseniz temiz bir mail adresinde

NOT : Sakın yeni açtığınız mail adresin de de Youtube kanalı açmayın :)

Faydamız olduysa bi Hayır dua yeter :)

Cümleten Bol kazançlar - hayırlı ramazanlar

Benim adsensede kanal var kanalı silsem veya videoları silsem olurmu?

Merhaba Arkadaşlar :

Bu konu çok önemli bir konu , bu konu hakkında [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] üstad da gerekli açıklamalar yapmıştı zamanında ama unutldu heralde...Sizlere bu konuyu hatırlatmak için bu konuyu açtım :

Arkadaşlar adsensenizin bağlı olduğu xxxx mailinde YT kanalı açıp video yüklemeyin , bu videoalr telif vb yediğinde kanalın kapandığında adsenseniz sıkıntıya girebilir (kesin girer diye bişey yok ) ama ya girerse ?? okadar kanalınızj bağlı olduğu , para kazandığınız adsense hesabınızı riske atmaya gerek yok !! Yeni başlayanlar adsesenizin bağlı olduğu maile yt kanalı açmayın.....

3-En altta bulunan boşlupa yeni açtığımız gmail adresini yazıp yan taraftaki yönetici kutucuğunu işaretleyip davet et diyoruz
4-Yeni açtığımız gmail adrersine girip mail kutusundaki davet mailini açıp daveti kabule t linkine tıklıyoruz.karşımıza çıkan yönlendirmelri yapıp '' tebrikler şuşu adsense hesabı ile ilişkilendiridniz gibi bişey çıakcak''

Benim 5 kanalım var ama içlerinde normal adsense hesabımın kanalı yok , dogrumudur hocam :)

Benimki bağlıydı, ama artık değil :)

ben adsense mailine kanal açmadım .
açmamda .
herkes öyle yapsın .
en azından adsense youtube kanalından dolayı kapatılmaz .

Merhaba Arkadaşlar :

hocam yeni maile tasıdım fakat sayım hala yok :S

---------- Mesaj saat 15:04:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:47 civarında gönderildi. ----------

simdi bu sekilde yaptık baska kanala aktardık ya sonra diger kanallara girip yani adsenseye baglı tek tek yeni adsense hesabı olan kanalı girip güncelleyecekmiyiz ?

az önce değiştirdim Sayfa görüntüleme sayısı 30-40 düştü

hocam yeni maile tasıdım fakat sayım hala yok :S

---------- Mesaj saat 15:04:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:47 civarında gönderildi. ----------

simdi bu sekilde yaptık baska kanala aktardık ya sonra diger kanallara girip yani adsenseye baglı tek tek yeni adsense hesabı olan kanalı girip güncelleyecekmiyiz ?

hocam adsense sayımı googleden dolayı düzleir o...

hayır herhangi bişey yapmayın adsense hesabınzın aynı tüm kanllarda...

istrersen bak yayuıncı kimliği var sağ üstte ona bak bağla kanala git para kazanma de ordaki adsens ehsabına bak aynı yayıncı kimliğini görecen

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] abi, yeni gmail açtık, aradan kaç gün geçtikten sonra youtube'a bağlayalım video atalım?

Hocam bir sorum olucak mail adresini değiştirdik diyelim
ama kanallarımız eski adsense mail adresimize eski mail ile baglandı ?
kanallardaki adsense maillerini güncellekde lazımmı ? yoksa otomatik mi oluyor

Hocam bir sorum olucak mail adresini değiştirdik diyelim
ama kanallarımız eski adsense mail adresimize eski mail ile baglandı ?
kanallardaki adsense maillerini güncellekde lazımmı ? yoksa otomatik mi oluyor

hayır dostum hiç bişey yapmıcan..sen adsenseni değiştirmiyorsun ....sadece iletişim mailini değiştiriyosun...tüm kanllarla bağlantısı aynı durur sıkıntı olmaz...2 yukarıda yazdım nasıl görebeliceiğini ...

hocam adsense sayımı googleden dolayı düzleir o...

hayır herhangi bişey yapmayın adsense hesabınzın aynı tüm kanllarda...

istrersen bak yayuıncı kimliği var sağ üstte ona bak bağla kanala git para kazanma de ordaki adsens ehsabına bak aynı yayıncı kimliğini görecen

hocam diger baglı olan tüm kanallardan telefon onayı istiyor suan. o kanallar kapatıldı mı ne oldu sizce aktardıgım adsense hesabına yeni kanallar mı acayım yoksa kurtarayım mı diger kanalları tek tek telefon koduyla tabiki banlamamıstır derseniz.

hocam diger baglı olan tüm kanallardan telefon onayı istiyor suan. o kanallar kapatıldı mı ne oldu sizce aktardıgım adsense hesabına yeni kanallar mı acayım yoksa kurtarayım mı diger kanalları tek tek telefon koduyla tabiki banlamamıstır derseniz.

hocam işte o sorun mail değitirme ile alakalı değil...google güncelleme vb bişey yapmış olabilir....

Benim adsense mailim ile açtığım bir kanal var fakat kanal kendi kişisel kanalım içinde 2 video var onlarda bana ait zaten bir sıkıntı olur mu acaba? Yada diğer kanalların kapatılması durumunda bu kanalında arada kaynaması gibi bir şey?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri