Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öncelikle burası bir topluluk olduğu için abilerim ve kardeşlerim size ufak bir sorum olacak adsense mi iyi yoksa partnere kaydolmak mı partner ise hangilerini önere bilirsiniz ?
özgün oldugunu varsayarak fullscreen
Tabiki partner
anlaşılan spam çalışıyorsunuz.
Sapam alan bir partner bulursanz tabikide partner
spam olduğu anlaşılmayan bir kategorim var ama öneri alamadım gitti ya acaba şuan en iyi partner hangisi acaba ?
http://www.ytpara.com/partnerlik-soru-ve-sorunlariniz/87111-yeni-partner-listesi.html
buyrun hocam buradan uygun bişi bulun.
teşekkür ederim![]()
Biraz daha açıklayıcı olur musunuz yeniyim bu işlerde fullscreen'den kastınız nedir ?
Tamam koymam ama acaba sizin şimdilik kullandığınız hangisi acabaAlım yapanı bulursan bizi de habersiz koma. Biz de aralarından ayıklıyoruz şuan.![]()
Özgün mü içerikler ?partner tabiki ben quiz kullanıyorum
Spamspam mı yapacaksın özgünmü
partner kazancı arttırır mı ? benimde merak ettiğim bu 2 yıldır adsensedeyim bugüne kadar sıkıntı yaşamadım ama partnerde çok sıkıntılar görüyorum ödeme yapmıyor vs biri bunu bi açıkliyabilir mi TO artar mı benim için en önemlisi o
spam için partner yok hocam adsensede yeni başlayan biri için zor iş bence bu konuyu tekrar bi düşünTamam koymam ama acaba sizin şimdilik kullandığınız hangisi acaba
Özgün mü içerikler ?
Spam
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.![]()
spam için partner yok hocam adsensede yeni başlayan biri için zor iş bence bu konuyu tekrar bi düşün
Ee bu forumda ki herkes özgün mü çalışıyor yani hiç yok mu spam çalışan ve partner alan vardır illaki
ee bu forumda spam çalışanlar yeni başlamamış alan partneride bilmiyosan kimse söylemez
Yeni başladım ama partnerlik işine yeni başladım yoksa saat 18 gibi yükledim videoyu 5000 izlenim oldu yani kategori bakımından tercübem var yani
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.