Adsense neden onaylanmaz?

• Kullanıcı aragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

aragon

Kayıtlı Üye
2 tane kanalımda izlenim ve aboneyi tamamladım.İlk kanalda fake adres girdim onaylanmadı.İkinci kanala google map ten rastgele adres bulup girdim ama o da onaylanmadı. İkisinde de adsense de ülkeyi almanya seçmiştim.

Adsense nin ülkesi almanya seçiyorum ancak ip türkiye olduğu içinmi red yedim acaba,bu sorunu yaşayan oldu mu son iki günde?Bu arada almanya adsenseyi genelde fake adres girip onaylatırdım ancak bu sefer google map adresini bile kabul etmediği için şüphelendim.

Sorunu 4k izlenim ve 1k abone şartını karşılamaması sanıyoduk, ama şartları karşılayan bazı adsenselerede onay vermiyolar. Bu ay başladı bu sorun.

Sorunu 4k izlenim ve 1k abone şartını karşılamaması sanıyoduk, ama şartları karşılayan bazı adsenselerede onay vermiyolar. Bu ay başladı bu sorun.

website adsense si gibi yapacaklar sanırım.Botların neye bakarak red verdiğini bulmak lazım.ip olayı büyük bir etken.

peki pinli yt adsense deneyen oldu mu hiç durum nedir ? aynı kanala ait değilde başka pinli
bi adsense yani

peki pinli yt adsense deneyen oldu mu hiç durum nedir ? aynı kanala ait değilde başka pinli
bi adsense yani

red yedikten sonra başka adsenseyi bağlayabiliyorsun.Şuan ki sıkıntı yeni adsense açılamaması.

Bu arada red yedikten sonra tekrar başvuru yapılabiliyor ancak başvuru yaptıktan sonra para kazanma bölümünde şuan para kazanmaya uygun değilsiniz yazdı.Başvuru ise 1 gündür incelemede.

Adsense kayıt olurken Telefon onayını Almanyadan bir cep telefonu yazılsa belki onay alır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri