adsense odedigi paralari geri istese?

Efsane1905

Kayıtlı Üye
saka saka boyle bisi olsa ne yapcak arkadaslar batariz varya valla bugun aklima dustude boyle bisi olsa herhalde babam evden cikarir:D

şöyle has ile başlayan bi küfür ettim sayende hocam tam ezan saatinde.. günahı sana ona göre.. :D

İsteyen tanıdığım var :) Adsense hesabında "-30.000" olan bakiyesi :) Noldu sonra, o adsense hesabı çöp oldu o kadar :D

Ben adsenseden aldıklarımı geri ödeyebilirim altından kalkabilirim de

Geyik bölümünü filan boşver Böyle saçma sapan bir konuyu açmana ne gerek vardı? çocuk musun sen? şakanın da bir sırınır var ..

Millet alışmış report et yönetime bildir. Sen çocuk musun? Yönetime ne gerek var? Senin kendi kafan yok mu kendi beynin yok mu? Kendin konuyu acmamayı bilmiyor musun?

sanane ? isine bak hadi orucumu acmadim daha Allah askina uzak dur benden gunaha girmeyim

sanane ? isine bak hadi

Harbiden cocuk ve zekasız bir insansın anlaşıldı. Konuyu açmış adsense ödedigi parayı geri istiyor diye bide sana ne diyor .. sen ozel arkadaşlarına paylaştında ben senin özeline mi girdim. Forum da binlerce insan var böyle şapşallık yapmayın arkadşa

Neden dillendiriyorsunuz şöyle konuları arkadaşlar?

Harbiden cocuk ve zekasız bir insansın anlaşıldı. Konuyu açmış adsense ödedigi parayı geri istiyor diye bide sana ne diyor .. sen ozel arkadaşlarına paylaştında ben senin özeline mi girdim. Forum da binlerce insan var böyle şapşallık yapmayın arkadşa

orucumu acmadim daha Allah askina uzak dur benden gunaha girmeyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri