Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bankayı seşince şube çıkıyor isimde yanlış olsa bile problem olmaz ibanıda TR*** gibi boşluksuz yaz
farklı tarayıcıylada denedim çıkmadı![]()
bende aynı sorundan müzdaribim.
can sıkıcı olmaya başladı. hoş daha adsense ve kanallarım 20 gunluk , hatta pın ısteme lımıtım bıle yenı doldu nasıpse bugun kesınlesır yada yarın ozaman pını yola cıkartırım.
lakın bendede aynı konuyu açan arkadaşımızın dedıgı gıbı cıkıyor
1 IBAN TR***************** Gıbı bitişi yazıyorum.
2banka adını menuden secıyorum
banka hesabı sahıbı adını yazınca '' orada patlıyor ıste '' sebebi türkçe karakter ş,ç,ü,ğ,ö, bu gibi karakterlerde.
benım soy adımda ü var o sebepden olmuyor. ben hallederım onu gerekıse banka temsılcımle vadesız hesabıma aıt soy adımı u yaptırır kart bastırırım... basraflı olur ama çabalarım.
hoş google 'de asla paramız kalmaz.. kuruş bıle olsa er yadaq geç düzeltilir öderler.
o yüzden içim rahat
bu arada konuyu takıpteyım .
konuyla ılgılı adsense emaıl atmak gerekıyormu gerekıyorsa bılen üstadlarımızdan emaıl adresını rıca eıdyorum.
Saygılar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.