Adsense Ödeme Yöntemi Farklı

• Kullanıcı KOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

KOZ

Kayıtlı Üye
adsenseye giriyorum yeni bir ödeme yöntemi ekleyin yazıyor tıklayınca

açılmıyor, yeni sekmede açınca açılıyor ve böyle çıkıyor

hani şube falan diyorlardı bende 3 tane yer çıktı.

ve kaydedilmiyor.

vdnfr.jpg

Enpara ilk gönderdiği karta isim yazdırmıyor. Ama sen sonradan isimli kart basılmasını talep edebiliyorsun 2 hafta içerisinde ulaşıyor eline. Adsense için de Ad Soyad bölümüne hesap sahibinin adını soyadını yaz problem çıkmaz.

kaydet diyorum hiçbirşey olmuyor eklenmiyor.

bendede aynı sorun var. banka hesabını değiştiremiyorum.

Bana da sordu kesinleşmiş kazançlar askıda şu an. Ben girdim kabul etti. Farklı tarayıcıdan yada gizli sekmeden deneyin.

11 Aralık pinleri yola çıktı sanırım çok mutlu oldum :) Az önce adsense girdiğimde Hesap Askıdayı gördüm bende az önce banka bilgilerini girdim sisteme.Googleden teyit parası kaç günde yatıyor?

Teşekkürler...

farklı taracıyla denedim gizli modda denedim hiçbiri işe yaramadı.

direk linkini atabilecek varmı olurmu öyle acaba?

bende aynı sorundan müzdaribim.
can sıkıcı olmaya başladı. hoş daha adsense ve kanallarım 20 gunluk , hatta pın ısteme lımıtım bıle yenı doldu nasıpse bugun kesınlesır yada yarın ozaman pını yola cıkartırım.

lakın bendede aynı konuyu açan arkadaşımızın dedıgı gıbı cıkıyor
1 IBAN TR***************** Gıbı bitişi yazıyorum.
2banka adını menuden secıyorum

banka hesabı sahıbı adını yazınca '' orada patlıyor ıste '' sebebi türkçe karakter ş,ç,ü,ğ,ö, bu gibi karakterlerde.

benım soy adımda ü var o sebepden olmuyor. ben hallederım onu gerekıse banka temsılcımle vadesız hesabıma aıt soy adımı u yaptırır kart bastırırım... basraflı olur ama çabalarım.

hoş google 'de asla paramız kalmaz.. kuruş bıle olsa er yadaq geç düzeltilir öderler.
o yüzden içim rahat

bu arada konuyu takıpteyım .

konuyla ılgılı adsense emaıl atmak gerekıyormu gerekıyorsa bılen üstadlarımızdan emaıl adresını rıca eıdyorum.
Saygılar.

bende aynı sorundan müzdaribim.
can sıkıcı olmaya başladı. hoş daha adsense ve kanallarım 20 gunluk , hatta pın ısteme lımıtım bıle yenı doldu nasıpse bugun kesınlesır yada yarın ozaman pını yola cıkartırım.

lakın bendede aynı konuyu açan arkadaşımızın dedıgı gıbı cıkıyor
1 IBAN TR***************** Gıbı bitişi yazıyorum.
2banka adını menuden secıyorum

banka hesabı sahıbı adını yazınca '' orada patlıyor ıste '' sebebi türkçe karakter ş,ç,ü,ğ,ö, bu gibi karakterlerde.

benım soy adımda ü var o sebepden olmuyor. ben hallederım onu gerekıse banka temsılcımle vadesız hesabıma aıt soy adımı u yaptırır kart bastırırım... basraflı olur ama çabalarım.

hoş google 'de asla paramız kalmaz.. kuruş bıle olsa er yadaq geç düzeltilir öderler.
o yüzden içim rahat

bu arada konuyu takıpteyım .

konuyla ılgılı adsense emaıl atmak gerekıyormu gerekıyorsa bılen üstadlarımızdan emaıl adresını rıca eıdyorum.
Saygılar.

Selamlar.

Benim soyadımda da "Ğ" var. Türkçe karakter kullanmadan kayıt ettim ve uzun zamandır o şekilde kullanıyorum. Ödemelerde bir sorunla karşılaşmadım. Adsense yardımlarında bir yerde "Türkçe karakter kullanmayın" şeklinde yazıyor diye hatırlıyorum.

Saygılar.

Cevap: Adsense Ödeme Yöntemi Sorunu

yeni görünüme geçsek olurmu ki ?

Yeni görünüm ve türkce karakter kullanmama ragmen yinede olmuyor. Genel sorun oldugunu düsünüyorum

aynen hocam ben de aynı sorundan muzdaribim. her şey doğru girildi fakat kaydete basıyorum bir şey olmuor :S

Ayni sorunu yasiyorum. Var mi bo bilgisi olan. Chorume.safari ve normal internet sayfasindan denedim olmadi.

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bende de aynı sorun vardı.1 hafta boyunca kaydete basıp durdum hiç bir şey olmadı.Daha sonra bir daha denedim oldu.Yani yapacağınız şey her gün düzenli olarak denemeniz.Bu sistemi daha tam oturtamadılar sürekli hatalar alabilirsiniz ondan değilse de başka şeylerden hata alabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri