Adsense Ödeme Zamanı (Küçük Bir Soru)

bemonth

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar,
Şimdi bir konuyu hem aydınlatmak istedim, hemde bir sorum olacaktır.

İlk Pinimi istedim gelmemişti,
Sonra ikinci Pini İstedim oda gelmedi,
Üçüncü pini iste seçeneği çıktıktan sonra altında "Bu formu doldurun" yazan ibareye tıkladım ve kimlik ön arka fotokopisini tek bir resim halinde gönderdim
5 dakika sonra gelen mail'de adsense onaylandı, artık pin girmenize gerek yoktur yazıyordu. Yani ben cok kişiye sordum bu soruma cevap alamadım gibi bişey oldu. 2 pin istediğiniz zaman gelmediyse, 3'üncü pini istedikten (Ben 1 gün sonra) sonra kimlik ön ve arkası tek bir resimde olacak şekilde gönderdiğiniz takdirde adsense hesabınız tam anlamı ile doğrulanmış oluyor. Buda ufak bir bilgi olsun ;)

Şimdi soruma gelecek olursak, 29.11.2013 tarihinde sabah 06:00'da kimlik doğrulama işlemini tamamladım ve

Geçerli bakiye
xxxxxxyyyyy TL Ödenebilir kazanç diye ibare var şuanda. Ben bu parayı nasıl talep ederim ve ne zaman ödemesi hesabıma geçer... Araştırdım buladım bu sorumun cevabını, yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim..

Tşkler iyi forumlar

bi dahi ki az 22 sinde otomatik geçer

Bakiye 200 TL'yi bulduğu zaman, hesap bilgileri kısmına girdiğin Banka Hesabın ile ödeme isteğinde bulunabilirsin.

arkadaşlar benım para ödeme eşiğini geçeli çok oldu. içerisinde bekliyor. şimdi 22 gün beklicekmiyiz para yatması için
bu hesapta para zaten 2 aydır bekliyor. kimlik onayı yeni sadece. ödeme eşiğini ilk ay doldurmuştum zaten

peki son olarak bu sabah saat 6 gibi onayladım. ne zmana yatar aşağı yukarı bilginiz varmı. tşkler

Hocam valla net bilgim yok. Bi kac konuda gordum sadece. Bi tanesinde pin onayi yaptiktan bi kac gun sonra paranin yattigini yazmisti. Net bi bilgim yok. Ama yatar seninkide en fazla 3-5 gune.

kimsede cevap vermemiş arkadaş. bu forumda para çeken yokmuş hiç :)

Aslında herkes cevap vermiş.

Adsense'de para çekme diye bir olay yoktur.
Son 2 aydır Yt için, Ayın 12'si hesap kesinleşir 22'si günü bankaya otomatik yatar.
Hesabı Dolar olanlarında 27'sine kadar felan ödeniyor.

Senin durumunda olanlarında Ay sonuna kadar ödemesi yatan var.
Yatmayıp Diğer ayın 10'una kadar parası OTOMATİK Banka hesabına yatanda oldu.

Sende biraz daha bekleyeceksin, Eğer diğer ayın 12'sine kadar felan para yatmazsa Diğer ayın 22'sinde Bankaya OTOMATİK paran yatar.

Yani kimsenin elinden birşey gelmez, Mecbur bekleyeceksin.
Google'ın elinde herşey.

22 den önce ödeme talebinde bulunabilirsin kardeşim ayın 16 sında aldı parayı ( ama tek seferlik , daha sonraki ödemelerde erken ödeme talep edemiyorsun )

Yanlış bilgi.

---------- Mesaj saat 15:17:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:17:17 civarında gönderildi. ----------

Yanlış bilgi.

Para 1 hafta içinde yatacak.

benim geçen cuma kimlikle onaylandı.bu hafta yatarmı yani ?

---------- Mesaj saat 15:35:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:33:01 civarında gönderildi. ----------

22 den önce ödeme talebinde bulunabilirsin kardeşim ayın 16 sında aldı parayı ( ama tek seferlik , daha sonraki ödemelerde erken ödeme talep edemiyorsun )

ödeme talebiyle ilgili bi seçenek varmı yoksa mail mi atıyoruz

benim geçen cuma kimlikle onaylandı.bu hafta yatarmı yani ?

---------- Mesaj saat 15:35:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:33:01 civarında gönderildi. ----------

ödeme talebiyle ilgili bi seçenek varmı yoksa mail mi atıyoruz

otomatik ödendi kardeşim bana 1 hafta sonra :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri