Durum daha yeniyken ve elden bir şeyler gelebiyorken bir şeyler yapmamız lazım. Toplu olarak geri bildirim ve mesaj yağmuruna tutsak, çok sağlam ingilizce bir metin hazırlayıp hepimiz göndersek iyi olur diye düşünüyorum.
Güzel bir metin hazırlayabilecek bir abi ve o metni ingilizceye çevirecek bi babayiğit lazım.
Koskoca dünya devi bir açıklama yapmaktan aciz bir şeylerin ucundan tutalım bu durumun hakkından hep birlikte geliriz inşaAllah herkes sorunsuzca ödemesini alır.
Beytullah abi saolsun, bunu ingilizceye çevirebilecek bi babayiğit var mıdır ? Bu metni bu adrese türkçede atabilirsiniz [email protected] çünkü tr modlar bakıyor, yabancı bi adres daha lazım metnin ingilizcesini atmamız için
daha metin hazırlabilecek abiler varsa hazırlarlarsa çok çok daha iyi olur
Fax Çekmek İsteyen varsa buyursun.
[/COLOR]
Güzel bir metin hazırlayabilecek bir abi ve o metni ingilizceye çevirecek bi babayiğit lazım.
Koskoca dünya devi bir açıklama yapmaktan aciz bir şeylerin ucundan tutalım bu durumun hakkından hep birlikte geliriz inşaAllah herkes sorunsuzca ödemesini alır.
Beytullah abi saolsun, bunu ingilizceye çevirebilecek bi babayiğit var mıdır ? Bu metni bu adrese türkçede atabilirsiniz [email protected] çünkü tr modlar bakıyor, yabancı bi adres daha lazım metnin ingilizcesini atmamız için
Merhabalar :
Haziran ayı kazançları işleme girdi ve bir çok kişi ödemelerini alırken benim adsense hesabım halen işleme girmedi.Mayıs ayı kazancımda işleme girmemişti ve şuan adsensemde mayıs + haziran ayı kazancım birleşmiş vede kesinleşmiş şekilde beklemektedir.Ödemem ne zaman yapılacak ?
Bu konuda acilen cevap bekliyorum.
Adsense Yayıncı Kimliğim : pub-179979xxxxxxxxxxxxxxxx
Bwytullah VAPUR ( Adsense adınız )
daha metin hazırlabilecek abiler varsa hazırlarlarsa çok çok daha iyi olur
Fax Çekmek İsteyen varsa buyursun.
[/COLOR]
+353 (1) 436 1001
Bu İrlanda'daki ofisin fax numarası.fax yağmuruna tutarsak daha etkili olur.maile pek dönüş yapmıyorlar.
Son düzenleme: