Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ilk kez ödeme alacam ve ayin 19 undanda kredi karti taksiti odemem var ödemelerin 22 sinde yapildigini biliyorum hic erken ödeme yapildigi oldumu yada olma olasiligi var mi ?
Ayın 19unda ödeme olmayacagını kesınlıkle soyleyebılırım.
25/27 arasında yatacaktır büyük ihtimalle.
İlk defa faiz odeyecem o zaman umarim faizi fazla olmaz taksitli nakit avansin
---------- Mesaj saat 08:38:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:38:20 civarında gönderildi. ----------
Hocam ciddi misin vur dedik öldürdün![]()
Hocam sıradı şı bir durum olmadıkça son hafta ödeniyor![]()
22 si hikaye yani![]()
22 si zor görünüyor hocam ama o hafta olur, inşAllah erken yatar da faiz ödemezsiniz hocam.
Valla bilmiyom ne kadar oderim 300 TL bir günlük faizi ne kadar olur bilmem ilk defa faizli odeyecez bakalimasiri yuklendik karta
![]()
Arkadaşlar ilk kez ödeme alacam ve ayin 19 undanda kredi karti taksiti odemem var ödemelerin 22 sinde yapildigini biliyorum hic erken ödeme yapildigi oldumu yada olma olasiligi var mi ?
artık adsense kazançları her ayın 22sinde hesaplara yatıyor 22 aralık haftasonuna geldiği için 23 aralık öğleden sonra herkesin hesaplarında olur
TL ise daha geç yatar.Dolar önce yatıyor.
Hocam 300 tlnin faizinden ne olacak takıldığınız noktaya bakın maximum faiz oranı 1.2 olur ve bu size bir gunde 3.5 tl kaybettirir.
artık adsense kazançları her ayın 22sinde hesaplara yatıyor 22 aralık haftasonuna geldiği için 23 aralık öğleden sonra herkesin hesaplarında olur
Ben 13.12.2013 tarihinde aldım. Yanlız bu para ekim ayında bana verilen bir ödüldü...
Geçmiş tecrübelerime göre bu sene aralık ödemesi 20'sinde hesaplarda olacak, (düşük bir ihtimal olsa da pazartesi'ye yani 23 aralığa sarkması durumu var).
Aralık ayında ödemeler her zaman 1 hafta erkene alınır. Bunun sebebi: "24 aralık - 1 ocak" arası hristiyan ülkelerde "xmas" (isanın doğum günü'ne müteakip yıl başı kutlamalarıdır) ve bu günlerde hristiyan ülkelerin tamamına yakını "resmi tatil"e girer.
Ödemelerde sorun çıkmaması için (irlanda da bu resmi tatil mevcut) ödemelerin 19'unda işleme alınması gerekiyor, (20'sinde işleme alınabilir, ancak 23'ünde hesaplara yansıyacağından sorun çıkma ihtimaline karşı 1 gün erkene alacaklarını düşünüyorum).
Ayın 19unda ödeme olmayacagını kesınlıkle soyleyebılırım.
Geçmiş tecrübelerime göre bu sene aralık ödemesi 20'sinde hesaplarda olacak, (düşük bir ihtimal olsa da pazartesi'ye yani 23 aralığa sarkması durumu var).
Aralık ayında ödemeler her zaman 1 hafta erkene alınır. Bunun sebebi: "24 aralık - 1 ocak" arası hristiyan ülkelerde "xmas" (isanın doğum günü'ne müteakip yıl başı kutlamalarıdır) ve bu günlerde hristiyan ülkelerin tamamına yakını "resmi tatil"e girer.
Ödemelerde sorun çıkmaması için (irlanda da bu resmi tatil mevcut) ödemelerin 19'unda işleme alınması gerekiyor, (20'sinde işleme alınabilir, ancak 23'ünde hesaplara yansıyacağından sorun çıkma ihtimaline karşı 1 gün erkene alacaklarını düşünüyorum).
hocam pini bu gün girdim ödeme bu ay ödeme alırmıyım ? yani 19 unda girdim.kesinleşmiş kazanç ödeme eşiğini aşmış durumda.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.