Adsense Odemeleri

hepkazan

Yasaklanmış
Arkadaşlar ilk kez ödeme alacam ve ayin 19 undanda kredi karti taksiti odemem var ödemelerin 22 sinde yapildigini biliyorum hic erken ödeme yapildigi oldumu yada olma olasiligi var mi ?

Ayın 19unda ödeme olmayacagını kesınlıkle soyleyebılırım.

İlk defa faiz odeyecem o zaman umarim faizi fazla olmaz taksitli nakit avansin :)

---------- Mesaj saat 08:38:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:38:20 civarında gönderildi. ----------

25/27 arasında yatacaktır büyük ihtimalle.

Hocam ciddi misin vur dedik öldürdün :)

İlk defa faiz odeyecem o zaman umarim faizi fazla olmaz taksitli nakit avansin :)

---------- Mesaj saat 08:38:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:38:20 civarında gönderildi. ----------

Hocam ciddi misin vur dedik öldürdün :)

Hocam sıradı şı bir durum olmadıkça son hafta ödeniyor :(

22 si zor görünüyor hocam ama o hafta olur, inşAllah erken yatar da faiz ödemezsiniz hocam.

Valla bilmiyom ne kadar oderim 300 TL bir günlük faizi ne kadar olur bilmem ilk defa faizli odeyecez bakalim :) asiri yuklendik karta :)

artık adsense kazançları her ayın 22sinde hesaplara yatıyor 22 aralık haftasonuna geldiği için 23 aralık öğleden sonra herkesin hesaplarında olur

25'ine kalmaz ödemeler. 23 işleme girer, yine 23 akşama doğru yatabilir. En geç 24'ünde yatar.

Hocam 300 tlnin faizinden ne olacak takıldığınız noktaya bakın maximum faiz oranı 1.2 olur ve bu size bir gunde 3.5 tl kaybettirir.

Eğer öyleyse çok iyi hic yoktan iyi yani :)

---------- Mesaj saat 22:14:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:27 civarında gönderildi. ----------

artık adsense kazançları her ayın 22sinde hesaplara yatıyor 22 aralık haftasonuna geldiği için 23 aralık öğleden sonra herkesin hesaplarında olur

İnsallah

---------- Mesaj saat 22:15:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:14:08 civarında gönderildi. ----------

Ben 13.12.2013 tarihinde aldım. Yanlız bu para ekim ayında bana verilen bir ödüldü...

Nasil yani ödül derken ?

Geçmiş tecrübelerime göre bu sene aralık ödemesi 20'sinde hesaplarda olacak, (düşük bir ihtimal olsa da pazartesi'ye yani 23 aralığa sarkması durumu var).

Aralık ayında ödemeler her zaman 1 hafta erkene alınır. Bunun sebebi: "24 aralık - 1 ocak" arası hristiyan ülkelerde "xmas" (isanın doğum günü'ne müteakip yıl başı kutlamalarıdır) ve bu günlerde hristiyan ülkelerin tamamına yakını "resmi tatil"e girer.

Ödemelerde sorun çıkmaması için (irlanda da bu resmi tatil mevcut) ödemelerin 19'unda işleme alınması gerekiyor, (20'sinde işleme alınabilir, ancak 23'ünde hesaplara yansıyacağından sorun çıkma ihtimaline karşı 1 gün erkene alacaklarını düşünüyorum).

Geçmiş tecrübelerime göre bu sene aralık ödemesi 20'sinde hesaplarda olacak, (düşük bir ihtimal olsa da pazartesi'ye yani 23 aralığa sarkması durumu var).

Aralık ayında ödemeler her zaman 1 hafta erkene alınır. Bunun sebebi: "24 aralık - 1 ocak" arası hristiyan ülkelerde "xmas" (isanın doğum günü'ne müteakip yıl başı kutlamalarıdır) ve bu günlerde hristiyan ülkelerin tamamına yakını "resmi tatil"e girer.

Ödemelerde sorun çıkmaması için (irlanda da bu resmi tatil mevcut) ödemelerin 19'unda işleme alınması gerekiyor, (20'sinde işleme alınabilir, ancak 23'ünde hesaplara yansıyacağından sorun çıkma ihtimaline karşı 1 gün erkene alacaklarını düşünüyorum).

Gayet mantikli söylediklerin erken olur inşallah

Bende böyle düşünüyorum .Bugün ödemeler işleme alınması lazım .Alınmazsa en geç Pazartesi hesaplarda olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri